Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

5χρονο κορίτσι γέννησε ένα αγόρι. Όμως ποτέ δεν μίλησε για το ποιος είναι...

Μια αληθινή, συγκλονιστική ιστορία!

14 Φεβρουαρίου 2020 07:30
5χρονο κορίτσι γέννησε ένα αγόρι. Όμως ποτέ δεν μίλησε για το ποιος είναι...

Πάθαμε σοκ με την αληθινή ιστορία ενός 5χρονου κοριτσιού που έμεινε έγκυος και γέννησε ένα αγοράκι! Ποτέ δεν μαθεύτηκε ποιος ήταν ο πατέρας, ενώ ούτε η μικρή μιλούσε γι αυτό.

Έχουμε δει πολλές φορές, ότι τα κορίτσια έχουν σαν ηρωίδες τις μητέρες τους, ωστόσο αυτό που συνέβη με αυτό το 5χρονο ξεπερνά κάθε λογική. Πώς έμεινε έγκυος και τι είπε η μητέρα της για όλο αυτό;

Πρόκειται για τη μικρότερη μητέρα που υπήρξε ποτέ στα ιατρικά χρονικά! Η ιστορία της έγινε μύθος με τα χρόνια αλλά τελικά είναι πέρα για πέρα αληθινή.

γέννα κοριτσιού

Όταν το στομάχι της 5χρονης Λίνα Μεντίνα άρχισε να φουσκώνει, οι γονείς της την πήγαν στο γιατρό και όλοι νόμιζαν ότι η μικρή είχε κάποιο τεράστιο όγκο μέσα στην κοιλιά της.

Κάνοντας όμως τις απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί έμειναν με το στόμα ανοιχτό αφού συνειδητοποίησαν πως η μικρή Λίνα ήταν 7 μηνών έγκυος! Λίγες εβδομάδες αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Το γέννησε με καισαρική τομή αφού ήταν τόσο μικρή που δεν ήταν σε θέση να κάνει φυσιολογικό τοκετό.

5χρονο κορίτσι

Και παρά το γεγονός ότι από τότε πέρασαν 80 ολόκληρα χρόνια, συνεχίζει να είναι η μικρότερη μητέρα σε όλον τον κόσμο. Οι γιατροί εξετάζοντάς την μετά τη γέννα διαπίστωσαν πως τα γεννητικά της όργανα ήταν ώριμα για να τεκνοποιήσει παρά το γεγονός ότι ήταν ουσιαστικά ένα μωρό, ενώ λίγο καιρό μετά, συνελήφθη ο πατέρας της γιατί θεωρήθηκε ως υπεύθυνος για τον βιασμό και την εγκυμοσύνη της!

Αργότερα όμως αφέθηκε ελεύθερος, επειδή δεν υπήρξαν ενοχοποιητικά στοιχεία και μέχρι σήμερα δεν έμαθε κανείς ποιος ήταν ο πατέρας αυτού του παιδιού. Η Λίνα γεννήθηκε σε ένα χωριό του Περού το 1933 και ο γιος της το Μάιο του 1939!

γιαγιά

Ο μικρός Γεράρδος μεγάλωνε νομίζοντας πως η Λίνα είναι η μεγάλη του αδελφή. Αν και γεννήθηκε υγιής πέθανε μόλις στα 40 του χρόνια από μια σπάνια ασθένεια στα κόκκαλα. Η Λίνα ζει ακόμα και είναι 85 ετών. Δεν μίλησε ποτέ και σε κανένα για αυτή την εγκυμοσύνη. Παντρεύτηκε το 1970 και έκανε ένα δεύτερο γιο

H Λίνα Μεντίνα όπως είναι σήμερα. Αρνείται κατηγορηματικά να μιλήσει για εκείνη την εγκυμοσύνη. Η υπόθεσή της έχει χαρακτηριστεί στα χρόνια ως μύθος αλλά οι γιατροί έχουν όλες τις αποδείξεις και την ιστορία της.

Αυτός ο άντρας έσωσε ένα μικρό κορίτσι από τον θάνατο με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, αυτός ο άντρας έσωσε ένα μικρό κορίτσι από τον θάνατο με τον πιο περίεργο τρόπο!

Όλες αυτές οι μέθοδοι με την ψύξη πέτυχαν! Ένας στρατιώτης κρατικής περιπολίας στη Νεμπράσκα χρησιμοποίησε τις "δεξιότητες του μπαμπά" για να συνομιλήσει με ένα μικρό κορίτσι για το αγαπημένο του κινηματογραφικό franchise της Disney.

"Είναι αυτή η Elsa; Ξέρω Elsa," είπε Trooper Steven Sosnowksi ενώ λυγίζει το κάθισμα του αυτοκινήτου της κοπέλας σε ένα φορτηγό ρυμούλκησης.

Η συζήτηση για την Έλσα, την Άννα, τη Σβεν και τον Ολάφ έσωσε σίγουρα το κορίτσι, το οποίο το όχημα της οικογένειάς του μόλις είχε γλιστρήσει σε ένα χαντάκι λόγω παγωμένων συνθηκών στο Βατερλό.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share