Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναίκα ξαπλώνει στον γκαζόν με την κρυφή κάμερα να καταγράφει κάτι συγκλονιστικό! (Video)

Σοκ!

13 Φεβρουαρίου 2020 18:55
Γυναίκα ξαπλώνει στον γκαζόν με την κρυφή κάμερα να καταγράφει κάτι συγκλονιστικό! (Video)

Μια γυναίκα ξάπλωσε στο γκαζόν της αυλή του γείτονα, με την κρυφή κάμερα στο κουδούνι της πόρτας να καταγράφει μια συγκλονιστική στιγμή! Επίσης, μια οικογένεια που θέλησε να δει το υλικό που έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας στην αυλή τους, έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν!

Συγκεκριμένα, μια Αμερικανίδα μητέρα 2 παιδιών βιντεοσκοπήθηκε να γεννά το 3ο της μωράκι! Το παράξενο περιστατικό με τη γέννα της Έιμι Ρόμπινσον συνέβη το Σεπτέμβρη του 2019, αλλά βγήκε στη δημοσιότητα μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, η γυναίκα του πήγε στο γειτονικό ζευγάρι για να τους ζητήσει να προσέχουν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους, ενώ το ζευγάρι θα πήγαινε στο νοσοκομείο.

Αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο ή πιο σωστά χωρίς το μωρό, γιατί ο γιος τους είχε αποφασίσει ότι θέλει να βγει άμεσα.

«Αμέσως αφού μίλησε με τους γείτονες, η γυναίκα μου είχε μια μεγάλη σύσπαση, ενώ εγώ έπαιρνα την τσάντα για να πάμε στο νοσοκομείο», ανέφερε ο σύζυγος της γυναίκας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μερικά λεπτά αφότου καλέσαμε το ασθενοφόρο, η Έιμι κατάλαβε ότι έπρεπε να σπρώξει, τα δυο προηγούμενα παιδιά της είχαν γεννηθεί μόλις λίγα λεπτά αφότου είχαν σπάσει τα νερά.

«Οι γείτονές μας πήγαν κι έφεραν πετσέτες και μέχρι να ξαναβγούν από το σπίτι ο μικρούλης είχε ήδη γεννηθεί», ανέφερε χαρούμενος ο μπαμπάς Άντριου.

Η κούνια σε μια παιδική χαρά άρχισε να κουνιέται...Αυτό που κατέγραψε η κάμερα της οικογένειας ανατριχιάζει!

Η παιδική χαρά είναι σημείο διασκέδασης για τα παιδιά, και κανείς δεν μπορούσε να φτανταστεί, αυτό που συνέβη στην οικογένεια. Για έναν μπαμπά η επίσκεψη στο πάρκο μετατράπηκε σε σκηνή από ανατριχιαστική ταινία τρόμου. Θα σοκαριστείτε με αυτό που κατέγραψε η κάμερα!

Ο Σκότι Ντέντον και τα παιδιά ανυπομονούσαν να παίξουν σε μια τοπική παιδική χαρά, αλλά όλοι έμειναν «στήλη άλατος», όταν είδαν μία από τις κούνιες να κουνιέται μόνη της παρότι εκίνη την ημέρα δε είχε καθόλου αέρα. Σαν να την κουνούσε κάποιο φάντασμα!

Ο Ντέντον το κατέγραψε σε βίντεο, το οποίο έχει ήδη παιχτεί πάνω από 4,5 εκατομμύρια φορές στο Facebook! Κάτι αντίστοιχο, με παιχνίδια που κουνιόντουσαν μόνα τους, είχε καταγράψει μια άλλη κάμερα στο δωμάτιο που έπαιζε ένα κορίτσι!

Όπως προέκυψε, και άλλοι κάτοικοι της περιοχής έχουν επίσης αναφερεί ότι η συγκεκριμένη κούνια κινείται από μόνη της. Μήπως θα μπορούσε να υπάρχει κάτι το υπερφυσικό εδώ; Ενώ φαίνεται να υπάρχει ένα ελαφρό αεράκι στο βίντεο, το γεγονός ότι οι υπόλοιπες κούνιες δεν κινούνται, είναι σίγουρα μυστήριο…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share