Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Αδιανόητο: Είδε από τον τοίχο του να τρέχει μαύρο υγρό και το σπίτι μύριζε απαίσια! Μόλις συνειδητοποίησε τι είναι τον έπιασε υστερία!

Απίστευτο!

13 Φεβρουαρίου 2020 14:59
Αδιανόητο: Είδε από τον τοίχο του να τρέχει μαύρο υγρό και το σπίτι μύριζε απαίσια! Μόλις συνειδητοποίησε τι είναι τον έπιασε υστερία!

Σοκ έπαθε αυτός ο άντρας από τη Μεγάλη Βρετανία καθώς ξύπνησε στο διαμέρισμα του από μια έντονη δυσοσμία μη γνωρίζοντας από που προέρχεται. Προχωρώντας λοιπόν προς το σαλόνι του είδε ένα μαύρο υγρό να τρέχει από το ταβάνι του κατά μήκος όλου του τοίχου. Βγήκε από το σπίτι του τρέχοντας κατευθυνόμενους στους επάνω ορόφους του κτιρίου για να δει αν αντιμετωπίζουν και άλλοι ένοικοι το ίδιο πρόβλημα. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ένοικος έρχεται αντιμέτωπος με κάτι τρομακτικό στον τοίχο στου σπιτιού του, καθώς λίγο καιρό πριν μια οικογένεια είχε βρει μια ολόκληρη κυψέλη από μέλισσες!

Στην αρχή νόμισε πως ήταν πίσσα λίγο αργότερα όμως τον έπιασε υστερία με αυτό που διαπίστωσε.

Κάλεσε λοιπόν την ομάδα διατήρησης της περιοχής όπου και του αποκάλυψε πως αυτό που έτρεχε στους τοίχους του σπιτιού του ήταν αίμα μιας και προ ημερών είχε πεθάνει ένας ένοικος της πολυκατοικίας, από εκεί λοιπόν προερχόταν και η δυσοσμία.

Ανακαίνιζαν το σπίτι τους και γκρέμισαν αυτόν τον τοίχο! Μόλις είδαν τι υπήρχε από πίσω πάγωσαν! (photos)

Ανακαίνιζαν το σπίτι τους και γκρέμισαν αυτόν τον τοίχο! Μόλις είδαν τι υπήρχε από πίσω πάγωσαν! Πολλοί άνθρωποι αποθηκεύουν μπουκάλια του κρασιού στο υπόγειο, όμως στο συγκεκριμένο σπίτι οι εργάτες βρήκαν κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα απίστευτο. Γυναίκα ζει σε σπίτι 27τ.μ και όλοι την κοροϊδεύουν - Όταν όμως βλέπουν πως είναι μέσα, την ζηλεύουν

Όταν γκρέμισαν τη πόρτα ήρθε στο φως ένα δωμάτιο που κανείς δεν ήξερε ότι υπήρχε. Οι εργάτες μπήκαν μέσα για να το εξερευνήσουν και δεν βρήκαν μόνο ένα δωμάτιο, αλλά μία ολόκληρη πόλη!

Η υπόγεια πόλη Derinkuyu ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά κάτω από αυτό το σπίτι. Από τότε, 8 επίπεδα από όλο το συγκρότημα έχουν ξεθαφτεί. Τα ανώτερα επίπεδα είναι κυρίως κατοικημένοι χώροι, αλλά κάθε πόλη προσφέρει περισσότερα από αυτό: ένα πατητήρι κρασιού, ένα μοναστήρι και μία εκκλησία βρέθηκαν επίσης.

undefined

Είχαν ακόμα και κατοικίδια κάτω από τη γη. Για να μην έχουν πρόβλημα με το οξυγόνο, υπήρχε ένα πολύπλοκο σύστημα εξαερισμού. Οι αρχαιολόγοι υποθέτουν πως θα μπορούσαν να ζουν μέχρι και 20.000 άνθρωποι στον χώρο αυτό. Πιστεύουν πως έχουν ανακαλύψει μόλις το 1/4 του αρχικού συγκροτήματος.

Ειδικοί υποθέτουν πως υπάρχουν πάνω από 50 τέτοιες πόλεις στην Καππαδοκία. Το Derinkuyu είναι συνδεδεμένο με μία από αυτές: η γειτονική υπόγεια πόλη του Kaymakli συνδέεται με ένα υπόγειο τούνελ 5 μιλίων.

undefined

Μία από τις πολλές θεωρίες που προσπαθούν να εξηγήσουν την ύπαρξή της υποστηρίζει πως η πόλη αυτή αποτελούσε κρησφύγετο κατά τη διάρκεια των διωγμών των Χριστιανών από τους Οθωμανούς. Οι βαριές πέτρινες πόρτες της πόλης φαίνεται να επιβεβαιώνουν την υπόθεση αυτή.

Άλλοι αρχαιολόγοι πάλι διαφωνούν, λέγοντας πως το Derinkuyu είναι πολύ πιο παλιό και χτίστηκε περίπου 4,000 χρόνια πριν, από τους Χετταίους.

undefined

Εν τω μεταξύ, το Derinkuyu έχει γίνει ένας πολύ δημοφιλής προορισμός τουριστών.

Η προέλευση της υπόγειας αυτής πόλης μπορεί να μην επιβεβαιωθεί ποτέ. Ωστόσο, είναι η ξεκάθαρη απόδειξη της ανθρώπινης εξυπνάδας και δεξιοτεχνίας.

undefined

3 ενήλικες ζουν σε σπίτι 15τ.μ και όλοι τους κοροϊδεύουν - Όταν όμως βλέπουν πως είναι μέσα, τους ζηλεύουν!

3 ενήλικες ζουν σε σπίτι 15τ.μ και όλοι τους κοροϊδεύουν - Όταν όμως βλέπουν πως είναι μέσα, τους ζηλεύουν!

Αν δείτε πως είναι μέσα αυθτό το σπίτι όπου ζουν μέσα 3 ενήλικες θα πάθετε πλάκα!

Το μέσο μέγεθος μιας νέας μονοκατοικίας στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν μόλις 20 τετραγωνικά μέτρα το 1978 και αυξήθηκε σε 26,68 τετραγωνικά μέτρα το 2007, και πάλι σε 28,65 τετραγωνικά μέτρα το 2013. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει μια αυξανόμενη τάση προς το «κίνημα του μικροσκοπικού σπιτιού».

Ενώ ένα μικρό σπίτι αποτελεί οτιδήποτε μεταξύ 25-60 τετραγωνικών μέτρων, για να είναι «μικροσκοπικό», το σπίτι θα πρέπει να είναι κάτω από 35 τετραγωνικά μέτρα. Και ναι, ενώ φαίνεται ότι θα ήταν ανέφικτο, υπάρχουν πολλά σπίτια σε αυτόν τον κόσμο που ταιριάζουν με αυτήν την απαίτηση – πάρτε για παράδειγμα αυτό που είναι μόλις 15 τετραγωνικά μέτρα!

undefined

Ξέρουμε τι σκέφτεστε: Πώς μπορεί ένα άτομο να ζήσει σε μόλις σε 15 τετραγωνικά μέτρα; Και όμως, υπάρχει μια οικογένεια τριών ατόμων που ζουν μαζί σε ένα τέτοιο χώρο! Μία μητέρα, ένα πατέρας και ο γιος τους, για να είμαστε ακριβείς.

Όταν κάποιος μπαίνει στην κατοικία τους, δεν αισθάνεται καθόλου ότι ο χώρος είναι μικρός. Στην πραγματικότητα, ο χώρος είναι διακοσμημένος υπέροχα, προσφέροντας μια ζεστή, σπιτική αίσθηση.

Η είσοδος δίνει πρόσβαση κατευθείαν στον κεντρικό χώρο, όπου υπάρχει ένα μικρό καθιστικό. Είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει πέντε μαξιλάρια, οπότε δεν είναι πολύ μικρό.

Μια τηλεόραση είναι τοποθετημένη στον τοίχο για εξοικονόμηση χώρου. Στην πραγματικότητα, όλα λειτουργούν με σκοπό να εξοικονομήσουν χώρο. Υπάρχει ένα ράφι με βιβλία στην κορυφή της πόρτας και γάντζους στον τοίχο για τις τσάντες, λειτουργούν διακοσμητικά και πρακτικά.

undefined

Η όμορφη κουζίνα έχει αρκετό χώρο για να συμπεριλάβει νεροχύτη, αρκετά ντουλάπια και ακόμη και πλυντήριο πιάτων. Για το μαγείρεμα η οικογένεια χρησιμοποιεί ένα επαγωγικό φούρνο και τοστιέρα.

Ακριβώς πάνω από την κουζίνα υπάρχει ένας υπνοδωμάτιο που έχει ένα άνετο κρεβάτι. Οι γονείς κοιμούνται εκεί, επειδή στον γιο τους δεν αρέσει να κοιμάται ψηλά. Αντίθετα, αυτός κοιμάται σε ένα μονό κρεβάτι κάτω που στη συνέχεια μαζεύεται. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μείνει αργότερα από τους γονείς του κάτω και να μην τους ενοχλεί.

undefined

Το μπάνιο ενώ είναι μικρό, παρέχει όλα τα απαραίτητα: Ένα ντους, μια τουαλέτα και ο νεροχύτης είναι στην κουζίνα όχι πολύ μακριά.

Όλα είναι όμορφα διακοσμημένα με μια παραδοσιακή, αλλά ρουστίκ και σύγχρονη αίσθηση. Τα κρεμ λευκά και οι αποχρώσεις του ξύλου δημιουργούν μια ζεστή και οικεία κατοικία που δεν θα γνωρίζετε καν είναι κάτω από 20 τετραγωνικά μέτρα.

Πραγματικά μας κάνει να σκεφτούμε τα πράγματα που χρειαζόμαστε στη ζωή και τα πράγματα που δεν έχουμε ανάγκη. Αυτή η οικογένεια ζει με ελάχιστα και εξακολουθεί να είναι τόσο ευτυχισμένη και άνετη όπως πάντα. Ενώ αυτό το είδος διαβίωσης μπορεί να μην λειτουργεί για όλους, σίγουρα ταιριάζει για αυτή την οικογένεια!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share