Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πίσω από την φωτογραφία κρύβεται ένας θανάσιμος κίνδυνος για το 2χρονο κορίτσι. Μόλις καταλάβετε, θα τρομοκρατηθείτε!

Σοκ!

12 Φεβρουαρίου 2020 15:05
Πίσω από την φωτογραφία κρύβεται ένας θανάσιμος κίνδυνος για το 2χρονο κορίτσι. Μόλις καταλάβετε, θα τρομοκρατηθείτε!

Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε έναν θανάσιμο κίνδυνο να κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία του κοριτσιού! Μόλις δείτε θα παγώσετε!

Συγκεκριμένα, ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονιού είναι να συμβεί κάτι κακό στο παιδί του, είτε σωματικά, είτε συναισθηματικά.

Οι γονείς αισθάνονται μεγαλύτερη υποχρέωση να προσέχουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα όταν είναι μικρά. Δυστυχώς, όμως, τρομακτικά πράγματα μπορεί να συμβούν ακόμα και όταν έχουμε τα παιδιά μας από κοντά.

Η Μπιάνκα έχει 4 παιδιά. Το μικρότερο από αυτά είναι ένα γλυκό κοριτσάκι με το όνομα Μόλι. Η Μπιάνκα φωτογράφιζε την Μόλι σε μια αγροτική περιοχή στην Αυστραλία, όταν συνέβη κάτι απίστευτο.

Έξω φυσούσε πάρα πολύ και καθώς η Μπιάνκα φωτογράφιζε την Μόλι, είδε ένα κομμάτι φλοιού δέντρου να μπαίνει στην φωτογραφία. Όταν συνήθισαν τα μάτια της, συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν φλοιός, αλλά κάτι θανατηφόρο.

Μπορείτε να εντοπίσετε τι μπήκε ξαφνικά στην φωτογραφία; Μόλις το είδε η Μπιάνκα, απομάκρυνε αμέσως το κοριτσάκι από το επικίνδυνο πλάσμα.

Αργότερα κατάλαβε ότι είχε τραβήξει φωτογραφία εκείνη την στιγμή. Την κοινοποίησε στο Facebook και έγινε viral. Μαζί με την τρομακτική φωτογραφία, η Μπιάνκα εξήγησε τι συνέβη:

"Ω Θεέ μου, τα φίδια έχουν βγει έξω! Φωτογράφιζα την κόρη μου για την Jodie @twinklestardesigns και μου φάνηκε ότι είδα κάτι να κινείται. Είχε πολύ αέρα, κι έτσι νόμιζα ότι ήταν φλοιός δέντρου. Σήκωσα το βλέμμα μου και είδα από το τεράστιο καφέ πράγμα να περνά δίπλα από την 2χρονη κόρη μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν την άγγιξε!"

Αν σκέφτεστε, "Σιγά το πράγμα", σας έχουμε μια έκπληξη. Το ανατολικό καφέ φίδι (όπως αυτό της φωτογραφίας) είναι το δεύτερο πιο δηλητηριώδες φίδι στον κόσμο. Η Μπιάνκα είπε ότι η φωτογραφία ακόμα κάνει την καρδιά της να χτυπά δυνατά. Και μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο.

Η μικρή Μόλι δεν είχε ιδέα για την επικίνδυνη κατάσταση και δεν έχει αλλάξει καθόλου η συμπεριφορά της. Η Μπιάνκα, από την άλλη, ήταν τρομοκρατημένη και με το ζόρι έτρωγε και κοιμόταν. Τελικά, κατάφερε να συνέλθει, αλλά δεν μπορούμε να την κατηγορήσουμε.

Πρόκειται για μια ιστορία που σίγουρα θα σας σοκάρει, όπως και αυτή με την 13χρονη έφηβη που έστειλε μια φωτογραφία στη μαμά της και την τρόμαξε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share