Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο άντρας αγόρασε ένα ενυδρείο, μόλις είδε όμως τι είχε μέσα "πάγωσε"!

Σοκ!

12 Φεβρουαρίου 2020 13:20
Αυτός ο άντρας αγόρασε ένα ενυδρείο, μόλις είδε όμως τι είχε μέσα

Αυτός ο άντρας αμέριμνος αγόρασε ένα ενυδρείο για τον 6χρονο γιο του που λατρεύει η την ταινία "Ψάχνοντας το Νέμο", αυτό όμως που ακολούθησε πραγματικά "πάγωσε" το αίμα του.

Ο 32χρονος πατέρας λίγο αργότερα συνειδητοποίησε πως μέσα στο ενυδρείο τους ζούσε ένα φονικό σαλιγκάρι το οποίο μάλιστα ευθύνεται για τον θάνατο συνολικά 30 ανθρώπων παγκοσμίως. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο θανατηφόρο θαλάσσιο ον μιας και στην Ελλάδα έχουμε αρκετά επικίνδυνα ψάρια στις θάλασσες μας!

Ο τρομοκρατημένος κάτοχος του ενυδρείου δεν είχε ιδέα για το πως μπορεί να βρέθηκε κάτι τέτοιο, ωστόσο η πιο λογική σκέψη που μπόρεσε να κάνει είναι πως τελευταία είχε βάλει μια γαρίδα στο νερό και ίσως το "θανατηφόρο" πλάσμα να ήταν κολλημένο πάνω της γι' αυτό και να μην το είδε.

Επικοινώνησε με αρκετά κέντρα θαλάσσιας ζωής στο Λονδίνο όμως κανένα δεν δέχτηκε να το πάρει από το σπίτι του.

Το σαλιγκάρι αυτό ονομάζεται cigarette snail κι αυτό γιατί οι επιστήμονες θεωρούν πως όσο χρόνο χρειάζεται κάποιος να καπνίσει ένα τσιγάρο τον ίδιο ακριβώς χρειάζεται και αυτό το σαλιγκάρι για να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή.

Τελικά η περιπέτεια του 32χρονου πατέρα είχε αίσιο τέλος μιας και το σαλιγκάρι μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Θαλάσσιας ζωής στο Λονδίνο.

Δείτε το βίντεο με το "τρομακτικό" σαλιγκάρι:

Ένας 16χρονος πήγε για ψάρεμα και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι του έκανε αυτό το ψάρι! (photos)

Σκηνές τρόμου εκτιλύχθηκαν στην Ινδονησία, την ώρα που μια οικογένεια είχε πάει για ψάρεμα, με τον 16χρονο γιο να καταλήγει στο χειρουργείο εξαιτίας ενός ψαριού!

Τι είχε συμβεί; Μια βελονίδα, λοιπόν, πήδηξε από το νερό και καρφώθηκε στον λαιμό του Muhammad Idul, ο οποίος ψάρευε μαζί με τους γονείς του στην πόλη Sulawesi, θυμίζοντας το σοκ που είχε πάθει άνδρας μόλις καθάριζε ένα ψάρι και είδε τι είχε στην κοιλιά του.

Ο άτυχος νεαρός και η οικογένειά του βιοπορίζονται από το ψάρεμα ενώ τα συγκεκριμένα ψάρια, όπως και πολλά είδη, συχνά... πετάνε έξω από το νερό.

Το ψάρι καρφώθηκε στον λαιμό του Muhammad, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση για να του αφαιρεθεί, ωστόσο αυτό έγινε 48 ώρες αργότερα από το συμβάν!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Καθάριζε το ψάρι στην κουζίνα όταν άνοιξε την κοιλιά του - Μόλις είδε τι περιείχε, του κόπηκε το αίμα!

Καθάριζε το ψάρι στην κουζίνα όταν άνοιξε την κοιλιά του! Μόλις είδε τι περιείχε, του κόπηκε το αίμα!

Κάθε μέρα, περίπου 8 εκατομμύρια κομμάτια πλαστικού μολύνουν τους ωκεανούς μας. Και πρόσφατα, ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει έναν ψαρά να ανοίγει το στομάχι ενός ψαριού και να σοκάρεται όταν βλέπει τι περιέχει.

Το εν λόγω ψάρι, που αναφέρεται και ως Mahi Mahi, πιάστηκε από έναν ψαρά στις ακτές τhς Κόστα Ρίκα. Το ψάρεμα ήταν από τις πιο επικερδείς δουλειές για πολλές γενιές. Ωστόσο, αυτός ο ψαράς δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. To Athensmagazine.gr πρόσφατα σας έδειξε και αυτό το ασυνήθιστο ψάρι με την ανθρώπινη οδοντοστοιχία!

Αφού έπιασε το ψάρι, αποφάσισε να το ανοίξει γιατί είδε ότι δεν φαινόταν καλά στην υγεία του. Αλλά όταν είδε τι υπήρχε στο στομάχι του, κατάλαβε πόσο πολύ έχει επηρεάσει η μόλυνση την θαλάσσια ζωή.

Κατέγραψε την στιγμή που έβγαζε διάφορα πλαστικά κομμάτια από το στομάχι του, όπως καπάκια, κομμάτια από πλαστικές κούπες, μία χτένα, έναν αναπτήρα και άλλα μικρά κομμάτια πλαστικού. Και το βίντεο είναι πολύ δύσκολο να το χωνέψουμε…

Σύμφωνα με ειδικούς, τα ψάρια συχνά περνάνε το πλαστικό για φαγητό και το καταναλώνουν. “Το πλαστικό δεν λιώνει και μπορεί να μπλοκάρει το πεπτικό τους σύστημα, εμποδίζοντάς τα από το να τραφούν.”

Η μόλυνση από το πλαστικό είναι ένα από τα πιο καταστροφικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας σήμερα. Και είναι κάτι που η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να αγνοεί.

Έρευνες έχουν δείξει πως τα ψάρια που μεγαλώνουν σε θάλασσες με αυξημένα επίπεδα σε μικροπλαστικά είναι μικρότερα, πιο αργά και πιο χαζά από αυτά που μεγάλωσαν σε καθαρές θάλασσες.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί σε τι βαθμό επηρεάζει τους ανθρώπους η κατανάλωση τέτοιων ψαριών αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι τεράστιες ποσότητες πλαστικών που παράγει ο άνθρωπος βλάπτουν τους ωκεανούς.

Εάν αυτό είχε συμβεί στην ξηρά, θα είχαμε ήδη αντιδράσει…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share