Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Παρήγγειλε ένα μοναδικό βραδινό φόρεμα από το ίντερνετ, μόλις όμως άνοιξε το δέμα έπαθε σοκ!

Απίστευτο!

12 Φεβρουαρίου 2020 11:44
Αδιανόητο: Παρήγγειλε ένα μοναδικό βραδινό φόρεμα από το ίντερνετ, μόλις όμως άνοιξε το δέμα έπαθε σοκ!

Σοκ έπαθε η νεαρή κοπέλα από το New Castle αφού άλλο πράγμα παρήγγειλε και άλλο τελικά παρέλαβε. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μιας και πριν λίγο καιρό ένα ζευγάρι παρήγγειλε δυο φορέματα και αντί για αυτά τους ήρθαν 25.000 χάπια ecstasy!

Η Κόρτνει Άντερσον είδε στο διαδίκτυο ένα μοναδικό βραδινό φόρεμα που θα ζήλευε κάθε γυναίκα. Το φόρεμα ήταν μίνι με ανοίγματα στα πλευρά και υπέροχη εφαρμογή στο στήθος. Ρούχο που θα λάτρευαν όλες οι γυναίκες δηλαδή. Το παρήγγειλε λοιπόν η κοπέλα και λίγες μέρες μετά της παραδόθηκε το πολυπόθητο δέμα. Αυτό όμως που αντίκρισε ανοίγοντας το πακέτο την άφησε άναυδη!

Παρήγγειλε ένα τζιν από το διαδίκτυο. Όταν είδε όμως τι υπήρχε σε μία από τις τσέπες, της κόπηκε το αίμα…

Επειδή ήθελε να κάνει μία αγορά στο διαδίκτυο, η νοσοκόμα Κριστίν Έβανς από την Αγγλία μπήκε στην ιστοσελίδα του Nordstrom ψάχνοντας για ρούχα.

Μπήκε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας και έδειξε την πλάτη της. Αυτό που της το προκάλεσε θα σας σοκάρει!

Όταν είδε ένα παντελόνι που ήταν σε προσφορά, ήξερε πως έπρεπε να δράσει γρήγορα. Έκανε την παραγγελία και ανυπομονούσε να φτάσει το ρούχο στο σπίτι της. Όταν όμως άνοιξε το δέμα λίγες μέρες μετά, βρήκε ένα βρώμικο εσώρουχο σε μία από τις τσέπες του τζιν.

Δεν πίστευε στα μάτια της και ένιωσε αμέσως αηδιασμένη.

Χωρίς να ξέρει αν ήταν σεξουαλική παρενόχληση ή κάποιο λάθος, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter θέλοντας να πάρει μία απάντηση από την εταιρεία.


“Μετά από τόσα χρόνια που είμαι πιστή στην εταιρεία, ένιωσα αηδιασμένη όταν μου στείλατε το παντελόνι που είχα παραγγείλει και μέσα στην μία από τις τσέπες του είχε ένα βρώμικο εσώρουχο. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών αλλά η απάντηση που μου δώσατε δεν ήταν αρκετή.”

Η εταιρεία απάντησε:

“Συγγνώμη για την απογοήτευση που σας προκαλέσαμε,Κριστίν. Μπορείς να μας στείλεις τον κωδικό της παραγγελίας σου; Θα θέλαμε να το κοιτάξουμε ξανά.”
Όπως και να’χει, η Κριστίν είχε εξοργιστεί. Είχε ενθουσιαστεί με το νέο της παντελόνι και ήθελε πολύ να το φορέσει. Όταν όμως το είδε με το βρώμικο εσώρουχο, τρόμαξε. Σαν νοσοκόμα, καταλαβαίνει πως ο κίνδυνος για την υγεία της είναι πολύ μεγάλος αν ακουμπούσε το παντελόνι ή το εσώρουχο.

Αφού η εταιρεία είδε την ανάρτησή της, προσφέρθηκε να της στείλει άλλο παντελόνι. Δεν είναι ξεκάθαρο αν της πρότειναν και κάποιο άλλο είδος αποζημίωσης.

Η εταιρεία τώρα θέλει να μάθει ποιος ευθύνεται για το λάθος αυτό. Όσο για την Κριστίν, λέει πως δεν πρόκειται να αγοράσει ξανά από την ίδια εταιρεία.

Όταν δίνεις τόσα χρήματα για ένα παντελόνι, το τελευταίο που περιμένεις είναι να δεις να έχει ένα βρώμικο εσώρουχο σε μία από τις τσέπες του.

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε στην θέση της;

Παρήγγειλε εσώρουχα από online shop αλλά αυτό που έλαβε ήταν ότι πιο σιχαμερό!

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έλαβε ως παραγγελία μια 20χρονη κοπέλα. Η Έμιλι Γκρίν αποφάσισε να παραγγείλει εσώρουχα online, κάτι το οποίο κάνουν εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο!

Διαβάστε επίσης: Τα γυναίκεια εσώρουχα που δεν μπορούν να αντισταθούν οι άντρες!

Το δέμα της έφτασε μετά από 3 εργάσιμες ημέρες, όπως ανέφερε το site από το οποίο έγινε η παραγγελία και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα ευτράπελα.

Η νεαρή κοπέλα άνοιξε το πακέτο, έβγαλε το εσώρουχο από το κουτί του και έπαθε το σοκ της ζωής της. Σε τέτοιο βαθμό που έβαλε τα κλάματα ενώ ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει την αηδία που ένιωσε.

Το εσώρουχο ναι μεν ήταν αυτό που είχε παραγγείλει, όμως ήταν λερωμένο από ακαθαρσίες, κοινώς το εσώpουχο είχε φορεθεί κανονικά και είχε πωληθεί βρώμικο.

Μη σου τύχει!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share