Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Με λίγο καθαρό αλκοόλ καθάρισε ένα χαρτονόμισμα... Αυτό που αποκαλύφθηκε θα σας ανοίξει τα μάτια!

Ένας έγκυρος τρόπος!

11 Φεβρουαρίου 2020 18:05
Με λίγο καθαρό αλκοόλ καθάρισε ένα χαρτονόμισμα... Αυτό που αποκαλύφθηκε θα σας ανοίξει τα μάτια!

Τα πλαστά χαρτονομίσματα έχουν έρθει στα χέρια όλων μας, και μάλιστα χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Με τον παρακάτω τρόπο θα καταλάβετε αν έχετε πέσει "θύμα" απάτης!

Όταν οι αρχαίοι Έλληνες ξεκίνησαν να «κόβουν» νόμισμα με συγκεκριμένο βάρος από χρυσό και ασήμι, κάποιοι επιτήδειοι σίγουρα έφτιαξαν πλαστά από χαλκό με επίστρωση από πολύτιμα μέταλλα. Όταν αργότερα οι Κινέζοι χρησιμοποίησαν τα χαρτονομίσματα, έπρεπε να βάλουν φύλακες στα δάση απ’ όπου έπαιρναν τις πρώτες ύλες. Σήμερα με το ευρώ, η αξία των παλαιότερων νομισμάτων έχει ανέβει και πλέον με δραχμές μπορείτε να κερδίσετε πολλά λεφτά!

Και ενώ υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι για να ξεχωρίσει κανείς τα πλαστά από τα αυθεντικά, μια γυναίκα από το Βιετνάμ ανέπτυξε μια τεχνική αρκετά αποτελεσματική.

Ανατριχιάζει το κρυφό σύμβολο που υπήρχε στο χαρτονόμισμα των 500 δραχμών με τον Καποδίστρια! Θα σοκαριστείτε!

Είχατε παρατηρήσει ποτέ το κρυφό σύμβολο που έκρυβε το χαρτονόμισμα των 500 δραχμών με τον Καποδίστρια; Θα ανατριχιάσετε με αυτό που ανακαλύπτουμε πολλά χρόνια μετά.

Χαρτονομίσματα με κρυφά σύμβολα, λάθος υπογραφές, δαίμονες, μασονικά σύμβολα και αριθμοί των Ιλλουμινάτι. Πώς συνδέονται οι ελληνικές δραχμές με το δολάριο;

Στο χαρτονόμισμα των 500 δραχμών με τον Καποδίστρια, στην άνω δεξιά γωνία σχηματίζεται ένα εξάκτινο αστέρι ενώ κάτω δεξιά υπήρχε ένα κτίριο χωρίς να αναγράφεται η ταυτότητά του. «Πρόκειται για το θέατρο της Κέρκυρας που καταστράφηκε κατά την διάρκεια του Β’ παγκοσμίου Πολέμου και αποτέλεσε το πρώτο σημείο συνάντησης της στοάς «Ανατολή», της πρώτης μασονικής στοάς της Ελλάδας. Εντύπωση προκαλούσε και το κεντρικό σημείο του χαρτονομίσματος, όπου υπήρχε μια μασονική χειραψία δυο χεριών που περιβάλλονται από ένα ουροβορο όφι – χαρακτηριστικό μασονικό σύμβολο – και όλα αυτά πάνω από ένα βιβλίο όπου πολλοί μελετητές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για την «Σολομωνική» υποστηρίζει ο Χρήστος Κασταμονίτης.

Αυτά θα μπορούσαμε να αγοράσουμε σήμερα με 1000 δραχμές! Με το ευρώ δεν παίρνουμε ούτε τα μισά...

Τα δεδομένα της σύγχρονης ζωής έχουν αλλάξει. Μετά το ευρώ ραγδαίες είναι οι αλλαγές και στην οικονομία, ενώ πολλοί είναι αυτοί που αναπολούν τις δραχμές και τις παλιές καλές εποχές. Τι αγοράζαμε με ένα χιλιάρικο το 1999, σε μια πρωινή Κυριακάτικη βόλτα;

Οι δραχμές να σημειώσουμε ότι έχουν γίνει συλλεκτικές πλέον και μπορείς να κερδίσεις πολλά λεφτά, απλά και μόνο πουλώντας τες!

Αυτά μπορούσατε να αγοράσετε με ένα χιλιάρικο

Τσιγάρα αμερικάνικα: 400 δραχμές.

Τυρόπιτα: 100 δραχμές.

Καφές φραπόγαλο: 500 δραχμές.

Σύνολο χίλιες δραχμές κι όλα αυτά, με βασικό μισθό 170 χιλιάδες δραχμές.

Σήμερα τα ίδια προϊόντα κοστίζουν:

Τσιγάρα αμερικάνικα: 4,50 ευρώ.

Τυρόπιτα 1,5 ευρώ με τυρί. Χωρίς τυρί ένα ευρώ.

Καφές φραπόγαλο: 3 ευρώ.

Σύνολο 9 ευρώ, δηλαδή τρία χιλιάρικα, με βασικό μισθό 550 ευρώ. Δηλαδή σε δραχμές 187 χιλιάδες (περίπου όσο και το 1999).

Απλά χρόνια μετά, το κόστος ζωής τριπλασιάστηκε. Ο βασικός μισθός μειώθηκε και για ένα τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού δεν υπάρχει καν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share