Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μια έγκυος 8 μηνών έβαλε τρία πινέλα με μπογιά στην φουσκωμένη κοιλιά της! Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε!

Δεν φαντάζεστε τι κάνει!

10 Φεβρουαρίου 2020 17:36
Μια έγκυος 8 μηνών έβαλε τρία πινέλα με μπογιά στην φουσκωμένη κοιλιά της! Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε!

Μια έγκυος 8 μηνών βάζει πινέλα στην κοιλιά της και άφησε το μωρό της να ζωγραφίσει. Σας ακούγεται πεαράξενο; Και όμως γίνεται και είναι συγκηνιτικό!

Στις υποανάπτυκτες χώρες της Αφρικής, χιλιάδες μωρά δεν επιζούν στη γέννα τους. Αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους, όπως έλλειψη απαραίτητων πόρων για τον τοκετό, ο υποσιτισμός της μητέρας και του παιδιού ή ασθένειες χωρίς θεραπεία.

Ένα βελγικό πρότζεκτ, με το όνομα Unborn Artists (Αγέννητοι Καλλιτέχνες) έχει σχηματιστεί προκειμένου να στηρίξει την οργάνωση SOS Kindergorpen για να βοηθήσει στη μείωση του αριθμού των παιδιών που πεθαίνουν στη γέννα. Οι Αγέννητοι Καλλιτέχνες μαζεύουν χρήματα με έναν συγκινητικό τρόπο. Και ενώ άλλες βλέπουν τον υπέρηχο και βγάζουν φωτογραφίες σαν ενθύμιο, ανακαλύπτοντας πολλές φορές περίεργα πράγματα, αυτή η νέα μέθοδος είναι άκρως συγκινητική!

Όπως βλέπετε στο βίντεο, γυναίκες που είναι σχεδόν στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης τους, από 32 ως 39 εβδομάδες, δωρίζουν χρήματα για να κάνουν τη μήτρα τους Αγέννητο Καλλιτέχνη. Πινέλα βουτιούνται σε διάφορα χρώματα και κολλιούνται απαλά σε διάφορα μέρη της κοιλιάς, όλα σε επαφή με έναν λευκό καμβά.

Η μητέρα κάθεται και αφήνει το μωρό να ζωγραφίσει την πρώτη του εικόνα καθώς κινεί τα πινέλα φτιάχνοντας αφηρημένα σχέδια.

Το να βλέπεις ένα μωρό να κινείται στη μήτρα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Το δέρμα της κοιλιάς φουσκώνει και αλλάζει με τρόπο που φαίνεται εξωγήινος. Για να καταλάβετε τι γίνεται μέσα, φανταστείτε τη μικρή αυτή μπάλα χαράς να κουνιέται να προσπαθεί να βολευτεί, όπως θα κάνατε κι εσείς στον πιο βαθύ σας ύπνο, και είναι κάτι που λατρεύουν οι γονείς.

Καταγράφοντας αυτή την κίνηση σε εικόνα, όχι μόνο την κρατάτε για πάντα, αλλά άλλα μωρά έχουν μια ευκαιρία στη ζωή που μπορεί να μην είχαν αλλιώς.

24χρονη μητέρα είχε τρομερούς ανεξήγητους στομαχόπονους...Όταν κοίταξε στα πόδια της, έπαθε σοκ!

Μια μητέρα τριών παιδιών από την Βρετανία ένιωθε τρομερούς πόνους στο στομάχι, οι οποιοι ήταν ανεξήγητοι. Δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που ανακάλυψε στην συνέχεια. Διαβάστε την ιστορία στο Athensmagazine.gr!

Η 24χρονη Σαλ Γκέστ, από την Βρετανία, δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος, μιας και δεν είχε καμία ένδειξη, είχε κανονική περίοδο και έπαιρνε αντισυλληπικά!

Τον Ιανουάριο του 2018 ξύπνησε με πόνους στην κοιλιακή περιοχή και έτρεξε στην τουαλέτα. Τότε κατάλαβε ότι ήταν έγκυος και 45 λεπτά αργότερα γέννησε μέσα στην κρεβατοκάμαρά της, τον Ντένι, που σήμερα είναι 2 χρονών!

Η μητέρα άλλων δύο παιδιών, της 6χρονης Κρίστι, και του 5χρονου Μπόμπι είπε σοκαρισμένη: " Δεν είχα κάνενα σύμπτωμα. Έπαιρνα το χάπι, είχε επίπεδη κοιλιά, έπινα αλκοόλ και είχα ακόμα περίοδο!"

"Που να φανταζόμουν ότι είχα ένα παιδί στην κοιλιά μου για 9 μήνες. Ευτυχώς ήταν υγιές!"

Το 2017 έχασε την μητέρα της και τότε ξεκίνησε να πίνει για να απαλύνει τον πόνο της.

"Χρησιμοποίησα αλκοόλ για τον πόνο όταν την έχασα. Ήμουν πολύ καταθλιπτική σε αυτό το σημείο. "

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 2017, η Σαλ πήγε μια νύχτα στην παμπ με τον μπαμπά της, τον Παύλο, 55 ετών, όπου γιόρταζαν με ποτά και χορό.

Πέρασαν εβδομάδες και στις 26 Ιανουαρίου 2018, η Σαλ ξύπνησε με αγωνία.

Λέει: «Ξύπνησα με φοβερό πόνο στην πλάτη και στο στομάχι. Είχα την επιθυμία να πάω στην τουαλέτα, αλλά δεν μπορούσα να πάω. Τάισα τα παιδιά πρωινό όπως πάντα και στη συνέχεια πήγα πίσω στο κρεβάτι.

Ο πόνος δεν πέρασε και η Σαλ κάλεσε έναν φίλο για συμβουλές. Ο φίλος της τηλεφώνησε για ένα ασθενοφόρο και μίλησε στους γιατρούς, εξηγώντας τα συμπτώματά της.

Η Σαλ προσθέτει: «Τότε γύρισε προς μένα και είπε:« Νομίζουν ότι είσαι έγκυος». Γέλασα και είπα ότι δεν υπήρχε λόγος- ήμουν στο χάπι και μόλις είχε έρθει περίοδος!

Επιμείνει να ελέγξει κάτω στην ευαίσθητη περιοχή ούτως ή άλλως, έτσι της είπα να προχωρήσει. Λίγα λεπτά αργότερα, έμοιαζε σαν να είχε δει ένα φάντασμα.

"Μου είπε:" Υπάρχει ένα κεφάλι μωρού - στέκεστε! " Ένιωσα πανικοβλημένη ».

Αλλά δεν υπήρχε χρόνος, λίγα λεπτά αργότερα, γεννήθηκε ένα αγόρι, και μάλιστα υγιές!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share