Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θα ραγίσει η καρδιά σας: Αυτός ο σκύλος έφευγε από το σπίτι κάθε μέρα. Όταν ανακάλυψε που πάει ξέσπασε σε κλάματα!

Απίστευτο!

10 Φεβρουαρίου 2020 07:30
Θα ραγίσει η καρδιά σας: Αυτός ο σκύλος έφευγε από το σπίτι κάθε μέρα. Όταν ανακάλυψε που πάει ξέσπασε σε κλάματα!

Θα κλάψετε μόλις διαβάσετε την ιστορία ενός σκύλου, ο οποίος καθημερινά, φεύγει από το σπίτι του και επισκέπτεται έναν αγαπημένο του φίλο.

Μετά το κουταβάκι που πλησίασε το μωρό που κοιμόταν και "λιώσαμε", γνωρίσαμε έναν άλλον σκύλο, ο οποίος "έσωσε" ένα μικρό παιδί. Μόλις διαβάσετε την ιστορία, είμαστε σίγουροι ότι θα λυγίσετε.

Όταν η Ντίξι συνάντησε τον Ντάνι, οι γιατροί της είπαν ότι το μικρό παιδί είχε καθυστερημένη ανάπτυξη. Η μητέρα ήδη δύο υιοθετημένων παιδιών, δεν το σκέφτηκε καθόλου. Μόλις είδε το χαμόγελο του Ντάνι, ήξερε ότι έπρεπε να γίνει η μανούλα του.

Ο Ντάνι μπορούσε να πει μόνο μικρές, μη ολοκληρωμένες φράσεις. Οι κινητικές του δεξιότητες ήταν λιγοστές και καθημερινά προσπαθούσε να εκπαιδευτεί στο να πηγαίνει μόνος του στην τουαλέτα.

Η Ντίξι και ο σύζυγός της, ο Έντουαρντ, πρόσφεραν στα παιδιά τους τα πάντα. Δηλαδή όχι εντελώς τα πάντα.. Αρνούνταν πεισματικά να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη τους επιθυμία. Να τους πάρουν σκύλο. Αλλά στη συνέχεια επενέβη η μοίρα.

Η κοπέλα που έμενε ακριβώς δίπλα από το σπίτι τους, η Ντένι, ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων. Η Ντένι εκπαίδευε σκύλους στο να αναζητούν και να εντοπίζουν αγνοούμενους ανθρώπους.

Εκείνη την εποχή η κοπέλα εκπαίδευε ένα πολύ όμορφο σκυλί, τη Σάκι. Κάπου τότε η Σάκι άρχισε να κάνει κάτι παράξενο. Σχεδόν κάθε μέρα, πήγαινε στην πίσω αυλή του σπιτιού και προσπαθούσε να περάσει τον φράχτη. Ώσπου μια μέρα το κατάφερε..

Η Σάκι πήγε στην απέναντι πλευρά του δρόμου για να δει τον Ντάνι. Πήδηξε πάνω του και αυτός χαμογέλασε. Από εκείνη τη στιγμή, η ζωή του Ντάνι άλλαξε. Από τότε κάθε μέρα έβγαινε στην πίσω αυλή, πέρναγε το φράχτη και πήγαινε να δει τον αγαπημένο της Ντάνι. Ήταν σαν να ήξερε ότι ο Ντάνι την είχε πραγματικά ανάγκη.

Η πρώτη ολοκληρωμένη, σωστή φράση που είπε ποτέ ο Ντάνι ήταν: «Είμαι ο μπαμπάς της Σάκι». Δεν πέρασαν πολλές μέρες και ο Ντάνι να αρχίσει να μιλάει κανονικά, να πηγαίνει μόνος του τουαλέτα και να πετάει τη μπάλα.

Μέχρι που μια μέρα η Σάκι ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της και έπρεπε να πάει να προσφέρει τη βοήθεια της σε μια οργάνωση διάσωσης, πολύ μακριά από το σπίτι του Ντάνι. Η Ντίξι, που ένιωθε ανείπωτη χαρά αλλά και ευγνωμοσύνη για την ανέλπιστη πρόοδο του γιου της, παρακάλεσε την Ντένι να ζητήσει από τον οργανισμό να κρατήσει την Σάκι. Η οργάνωση είπε όχι.

Η Ντένι τους είπε ότι θα πρέπει να έρθουν οι ίδιοι στο σπίτι της και να δουν από κοντά πόσο άλλαξε τη ζωή του μικρού αγοριού η Σάκι. Κάποιοι αντιπρόσωποι της οργάνωσης όντως ήρθαν, είδαν και αποφάσισαν:

Η Σάκι και ο Ντάνι θα παραμείνουν για πάντα μαζί..

Ραγίζει καρδιές: Αυτός ο ανάπηρος σκύλος εγκαταλείπεται 2 φορές την ίδια μέρα! Δείτε την σπαρακτική αντίδρασή του!

Αυτή είναι πραγματικά μια σπαρακτική ιστορία με έναν ανάπηρο σκύλο εγκαταλείπεται 2 φορές την ίδια μέρα!

Ένα σκληρό βίντεο που ανέβηκε στο Facebook δείχνουν τον σκύλο να εγκαταλείπεται για δεύτερη φορά την ίδια ημέρα, σ’ έναν δρόμο της Βραζιλίας από μια γυναίκα!!
Ένας σκύλος με αναπηρία εγκαταλείφθηκε στο δρόμο δύο φορές την ίδια ημέρα από τους ιδιοκτήτες του, αφού πρώτα ένας καλός Σαμαρείτης τον είχε ήδη επιστρέψει.

Σκληρές εικόνες δείχνουν το τετράποδο ζωντανό να εγκαταλείπεται από μια γυναίκα, κάποιες ώρες πριν επιστραφεί στην οικογένεια.

Μάλιστα, ο καημένος ο σκύλος, που ονομάζεται Tintin, εγκαταλείφθηκε ξανά από τον σύζυγο της γυναίκας.

Ο σκυλάκος έχει ένα λιγότερο μπροστινό πόδι και υποφέρει από μια αναπηρία στο άλλο του μπροστινό πόδι. Το άτυχο πλάσμα εγκαταλείφθηκε στην πόλη São Leopoldo, στη νότια Βραζιλία, στην πολιτεία Rio Grande do Sul.

Δείτε το σκληρό βίντεο που έχει γίνει viral στο Facebook και έχει λάβει χιλιάδες σχόλια:

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το σκυλί εγκαταλείφθηκε δύο φορές την ίδια μέρα μετά την επιστροφή του στην οικογένεια.

Σύμφωνα με αναφορές, ο σκύλος με τα τρία πόδια έχει διασωθεί και βρίσκεται προς το παρόν στη φροντίδα των τοπικών υπηρεσιών προστασίας των ζώων.

Ο σκύλος βρίσκεται πλέον στη φροντίδα των τοπικών υπηρεσιών προστασίας των ζώων (Εικόνα: CEN)
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δήλωσαν ότι περισσότεροι από 30 άνθρωποι έχουν προσφέρθει να υιοθετήσουν το σκυλί, αφού το βίντεο δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Τέλος, οι τοπικές αρχές διερευνούν την εγκατάλειψη του ζώου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share