Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Μοιάζει μια φυσιολογική selfie φωτογραφία ενός ζευγαριού! Παρατηρήστε την όμως καλύτερα και θα ανατριχιάσετε!

Δεν πάει το μυαλό σας!

7 Φεβρουαρίου 2020 10:48
Μοιάζει μια φυσιολογική selfie φωτογραφία ενός ζευγαριού! Παρατηρήστε την όμως καλύτερα και θα ανατριχιάσετε!

Αρχικά φαίνεται μια φυσιολογική selfie φωτογραφία δύο νεόνυμφων, αλλά όσο την κοιτάτε θα δείτε ότι κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό και τρομακτικό από πίσω!

Οι χρήστες του διαδικτύου έπαθαν πλάκα βλέποντας ένα ακέφαλο φάντασμα στο πίσω μέρος μιας φωτογραφίας από τον γάμο του ζευγαριού του «κουτιού παπουτσιών». Το ίδιο συνέβη και με την φωτογραφία μιας 13χρονης που έστειλε στην μητέρα της!

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια ιστορία πραγματικής αγάπης 14 χρόνων στα κοινωνικά δίκτυα – ανάμεσα σε έναν νεαρό Αμερικανό και μια Φιλιππινέζα.

Όταν ήταν μικρή, η Πίνα Τζοάνα Μαρτσάν λάμβανε χριστουγεννιάτικα πακέτα μέσα από τον διεθνή ανθρωπιστικό οργανισμό Samaritan’s Purse.

Το Samaritan’s Purse είναι μια ευαγγελική χριστιανική ανθρωπιστική οργάνωση που παρέχει βοήθεια σε λιγότερο τυχερούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Τα πακέτα που λάμβανε η Τζοάνα ήταν από ένα νεαρό αγόρι από το Idaho, τον Ταιρέλ Γούλφ. Ο Ταιρέλ της έστειλε ένα κουτί παπουτσιών γεμάτο καλούδια και μια φωτογραφία του με στολή καουμπόη.

Τα δύο παιδιά δεν ήξεραν τότε ότι ήταν αδερφές ψυχές – και ότι ήταν γραφτό να παντρευτούν 14 χρόνια μετά.

Μεγαλώνοντας, βρέθηκαν μέσω Facebook και άναψε ανάμεσα τους η σπίθα της πραγματικής αγάπης.

Ωστόσο, την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου τράβηξε η φωτογραφία του γάμου τους. Δεν μπορεί κανείς να βρει το κεφάλι αυτής της γυναίκας στην φωτογραφία.

Πράγματι, όλα δείχνουν ότι μια ακέφαλη γυναίκα έκανε την εμφάνιση της στο πίσω μέρος της φωτογραφίας! Πολλοί σοκαρίστηκαν από αυτό που είδαν – ή μάλλον από αυτό που δεν είδαν.

Δείτε την τρομακτική φωτογραφία!

Μοιάζει μια φυσιολογική selfie φωτογραφία ενός ζευγαριού! Παρατηρήστε την όμως καλύτερα και θα ανατριχιάσετε!

Μία εξήγηση είναι ότι το ακέφαλο φάντασμα είναι μια ξανθιά γυναίκα, καλεσμένη του ζευγαριού. Ο ήλιος έπεφτε πάνω στο ανοιχτόχρωμο δέρμα και τα μαλλιά της και έκρυψε τα χαρακτηριστικά της.

Δίπλα της υπάρχει ένα ακόμη ακέφαλο φάντασμα που αποδεικνύει την θεωρία.

Με άλλα λόγια, πρόκειται απλά για μια οφθαλμαπάτη. Είτε είναι φάντασμα είτε όχι, το επίκεντρο αυτής της φωτογραφίας είναι η πραγματική αγάπη αυτού του ζευγαριού.

Αυτή η κοπέλα έστειλε μια selfie στους φίλους της μετά από ξενύχτι...Αυτό που εντόπισαν δίπλα της, τους πάγωσε!

Μια γυναίκα έστειλε μια selfie φωτογραφία στην συνομιλία της ομάδας φίλων της - χωρίς να ξέρει ότι υπήρχε κάτι που κρυβόταν καλά...Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr!

Η έφηβη Ολίβιαν Νουν, από το Nunthorpe στο Middlesbrough της Βρετανίας, πήγε για ξενύχτι έξω με τους φίλους της ένα βράδυ και όπως ήταν αναμενόμενο ξύπνησε με χανγκόβερ το επόμενο πρωί. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με μια 13χρονη η οποία έστειλε selfie στην μαμά της, και αυτή εντόπισε κάτι σοκαριστικό από πίσω της!

Αισθάνθηκε χάλια και αποφάσισε να στείλει selfie στην παρέα της - αλλά δεν άργησε πολύ μέχρι ένας από τους φίλους της να παρατηρήσει μια αράχνη που βρισκόταν ακριβώς μέσα στην κουκούλα της.

Οι φίλοι της ήταν σοκαρισμένοι όταν είδαν τα οκτώ πόδια, αλλά κατά κάποιο τρόπο, η Ολίβια δεν κατάφερε να παρατηρήσει τον απροσδιόριστο επισκέπτη. Οι φίλοι της σοκαρίστηκαν από το photobomb της αράχνης και ανέβασαν την φωτογραφία στο Twitter!

Η φωτογραφία έχει πάρει πάνω από 47.7K likes και 3.7K retweets, αφήνοντας δεκάδες χρήστες σε απόλυτο σοκ στην ανατριχιαστική εμφάνιση της.

Ένα τρίτο άτομο έγραψε: «Η ψυχή μου θα είχε αφήσει το σώμα μου»

Αυτή η κοπέλα έστειλε μια selfie στους φίλους της μετά από ξενύχτι...Αυτό που εντόπισαν δίπλα της τους πάγωσε!

«Δεν μπορεί να πάρει την κουκούλα κάτω, δεν μπορεί να κινηθεί, δεν μπορεί να μιλήσει, τίποτα».

Ένας άλλος σχολίασε: «Θα είχα πάθει πραγματικά καρδιακή ανακοπή», ενώ ένας τελευταίος αστειευόταν!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share