Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο άντρας μπήκε αμέριμνος στο αυτοκίνητο του... Μόλις δείτε τι αντίκρισε θα "παγώσετε"!

Απίστευτο!

6 Φεβρουαρίου 2020 13:56
Αυτός ο άντρας μπήκε αμέριμνος στο αυτοκίνητο του... Μόλις δείτε τι αντίκρισε θα

Αυτή ίσως να είναι η πιο φρικιαστική στιγμή που μπορεί να ζήσει ένας οδηγός! O 50χρονος Τόμμυ Χόρτον από την Νότια Καρολίνα μπήκε αμέριμνος στο αυτοκίνητο του όπως κάθε μέρα και ήρθε "αντιμέτωπος" με ένα... "εξωγήινο" πλάσμα! Ωστόσο, σοκ έπαθαν και οι επιστήμονες που αντίκρισαν αυτό το "περίεργο" ερπετό που δεν έχει μετακινηθεί εδώ και 7 χρόνια!

Ο 50χρονος οδηγός λέει χαρακτηριστικά: "έμοιαζε εξωγήινο. Σαν διασταύρωση καλαμαριού με αστακό και ήταν πάρα πολύ αργό. Δεν είχα ιδέα τι είναι"

Και μόλις έμαθε τι ήταν τρομοκρατήθηκε ακόμη περισσότερο! Το περίεργο λοιπόν πλάσμα είναι ένα σπάνιο είδος κάμπιας με κεντρί, μπορεί να μην είναι δηλητηριώδες αλλά σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο θέαμα που μπορείς να αντικρίσεις!

Έκλεισαν ένα χταπόδι σε ένα κλουβί. Αυτό που έγινε λίγα λεπτά αργότερα θα σας σοκάρει!

Οι επιστήμονες πολλές φορές μας έχουν αποδείξει πως τα ζώα είναι πολύ πιο έξυπνα απ 'όσο εμείς νομίζουμε και δεν είναι λίγες οι φορές που τα ζώα από μόνα τους το έχουν αποδείξει χωρίς να τα υποβάλει κανείς σε συγκεκριμένη δοκιμασία. Όπως για παράδειγμα αυτά τα πρόβατα που δέχθηκαν επίθεση από ένα λύκο και αντέδρασαν ακαριαία με τον πιο παράξενο τρόπο.

Αυτή τη φορά οι επιστήμονες θέλησαν να αποδείξουν την εξυπνάδα και τις ικανότητες που μπορεί να έχει ένα χταπόδι και τα κατάφεραν κλείνοντας το σε ένα κλουβί και υποβάλλοντας του διάφορες δοκιμασίες.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο που ακολουθεί, ο Ρούντι το χταπόδι, όπως το ονόμασαν, μπόρεσε να βρει τον δρόμο να βγει από το κλουβί σε πολλές περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα του.

Δείτε το βίντεο:

Ένας ψαράς έπιασε αυτό το πλάσμα και σοκαρίστηκε! Μόλις το δείτε, δε θα πιστεύετε την αντίδρασή του! (video)

Το «σοκ» βίωσε ένας ψαράς, ο οποίος έπιασε ένα μυστηριώδες θαλάσσιο τέρας, με τρία πλοκάμια σαν του χταποδιού και ένα τεράστιο κεφάλι, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τι είναι, ενώ φοβερό είναι αυτό που κατέγραψε η κάμερα με έναν παππού που χάθηκε στην νύχτα!

Όπως και να έχει, το μυστηριώδες θαλάσσιο τέρας, που έπιασε ψαράς, έχει προκαλέσει σάλο στα social media, καθώς κανείς δεν ξέρει τι είναι.

Το γλοιώδες ον έχει τρία πλοκάμια σαν του χταποδιού και τεράστιο κεφάλι, δυσανάλογο σε μέγεθος με το υπόλοιπο σώμα του πλάσματος. Έχει, δε, πολύ μεγάλο στόμα, ενώ φαίνεται να αναπνέει από ανοίγματα... που βρίσκονται στη θέση που θα έπρεπε να είναι τα μάτια!

«Τι στο καλό, τι είναι αυτό; Μαμά, το βλέπεις αυτό;», ακούγεται στο βίντεο, που ανέβασε στο Tic Toc η Nataliia Vorobok. «Θεέ μου, τι στο διάολο είναι αυτό», απαντά η μητέρα.

Δεν μπορούμε να δούμε από πότε είναι το βίντεο, αλλά έχει συγκεντρώσει ήδη 1,4 εκατομμύρια views και 18,6 χιλιάδες σχόλια!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share