Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κανένας δεν ήθελε να υιοθετήσει αυτό το σκυλάκι που υπέφερε από δυσπλασία! Σήμερα όμως...

Βρήκε την αγάπη!

4 Φεβρουαρίου 2020 17:15
Κανένας δεν ήθελε να υιοθετήσει αυτό το σκυλάκι που υπέφερε από δυσπλασία! Σήμερα όμως...

Αυτός ο σκύλος που πάσχει από δυσπλασία ήταν εγκαταλελειμένος, και κανένας δεν ήθελε να τον υιοθετήσει. Όπως και ο σκύλος που τον φώναζαν κουασιμόδο, και έπασχε από την ίδια ασθένεια, είδε την ζωή του να αλλάζει!

Σήμερα έχει κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές στο διαδίκτυο αφότου διασώθηκε από τον αφοσιωμένο ιδιοκτήτη της.

Η 6 ετών Κούντα πάσχει από το σύνδρομο κοντής σπονδυλικής στήλης, μια πάθηση που επηρεάζει μόνο 17 γνωστά σκυλιά στον κόσμο και προκαλεί το καμπούριασμα που βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Η ιδιοκτήτριά της, Τζούλι Λερόι, η οποία εργάζεται ως μπόγιας, έσωσε το pitbull από ένα σπίτι στο οποίο την κάλεσαν και δεν άντεχε να την παραδώσει στο καταφύγιο.

Αυτός ο άστεγος είχε μόνο τον σκύλο του και έμαθε ότι σε 2 μήνες θα πεθάνει - Αν δείτε ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία θα δακρύσετε!

Αυτός ο άστεγος είχε μόνο τον σκύλο του στον κόσμο και έμαθε ότι σε 2 μήνες θα πέθάνει... Αν δείτε ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία θα δακρύσετε!

Φανταστείτε να φτάνετε σε ένα σημείο της ζωής σας που τα χρόνια έχουν πια περάσει. Σαν να μην έφταναν οι δυσκολίες που έρχονται με την ηλικία, να μην έχετε και μέρος δικό σας να μείνετε ή μια οικογένεια να σας προσφέρει τη ζεστασιά και την αγάπη που έχετε ανάγκη. Αυτή ακριβώς είναι η ιστορία του Τζέιμς Μπάλερ Η ζωή δεν ήταν καλή μαζί του, αν και είχε έναν σκύλο που τον αγαπούσε πολύ κι ήταν όλη του η οικογένεια. Αλλά, δυστυχώς, οι γιατροί του είχαν πει πως δεν είχε πολλή ζωή μπροστά του. Ο άντρας ήταν καταδικασμένος να χάσει τη ζωή του σε λίγο καιρό και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βρει ένα ζεστό σπιτικό για τον τετράποδο φίλο του που θα έμενε σε λίγο καιρό μόνος.

Τον περασμένο μήνα, η Τζένη έκανε τη βόλτα της στην πόλη Fresno, της California, όταν πρόσεξε έναν άντρα κουλουριασμένο στο πεζοδρόμιο.

Με μια πιο προσεκτική ματιά, η γυναίκα παρατήρησε ότι ο άντρας κρατούσε έναν μικρό άσπρο σκύλο στα χέρια του και αυτό τη συγκίνησε πολύ.

Έτρεξε πίσω στο αμάξι της να δει αν υπήρχε εκεί τίποτα να προσφέρει στον άντρα για να αντιμετωπίσει το κρύο εκείνης της ημέρας.

Βρήκε μια κουβέρτα, λίγη γατοτροφή και ρολό χαρτί τουαλέτας. Έτρεξε εκεί που είχε δει τον άντρα με τον σκύλο του για να τους προσφέρει τα πράγματα.

Ο άντρας έδειξε πραγματικά ευγνώμων προς την Τζένη Συστήθηκε και της γνώρισε τον σκύλο του.

Είπε ότι το όνομά του ήταν Τζέιμς Μπάλερ κι ήταν 60 ετών. Ο σκύλος του ονομαζόταν Baby. Ύστερα, αυτό που της εξομολογήθηκε ήταν κάτι που θα έσπαγε την καρδιά της νεαρής γυναίκας.

Ο Κλιφ είχε κάποτε δικό του συνεργείο και δούλευε και σε μια φάρμα, αλλά στην πορεία τα πράγματα χειροτέρεψαν. Έχασε τη δουλειά του το 2006 και οι επιπλοκές σε μια επέμβαση στην καρδιά του και στην επέμβαση τραχειοτομής που έκανε τον άφησαν με μόνιμες αναπηρίες.

Πριν λίγες εβδομάδες, μάλιστα, έμαθε ότι είχε μόνο 2 μήνες ζωής. Ήταν άρρωστος με καρκίνο που είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλό του και η μόνη του ανησυχία πριν φύγει από αυτόν τον κόσμο ήταν να βρει ένα όμορφο σπίτι για τον σκύλο του, το μόνο πλάσμα που του είχε μείνει στην ζωή.

Η Τζένη συγκινήθηκε τόσο από την ιστορία του άντρα που ξεκίνησε έναν διαδικτυακό έρανο στην ιστοσελίδα GoFundMe ώστε να μαζέψει λεφτά για τον Κλιφ και τον σκύλο του. Άρχισε μάλιστα να ψάχνει ένα πιθανό νέο ιδιοκτήτη για το σκυλάκι και εγκατέστησε τον Κλιφ σε ένα μικρό ξενοδοχείο, ώστε να είναι άνετα και ζεστά, για να περάσει ήρεμος τις τελευταίες μέρες του στη ζωή. Το σκυλάκι του τελικά υιοθετήθηκε από μια γυναίκα, τη Stephanie Walker και την οικογένειά της. Αν και οι μέρες του Κλιφ στη ζωή τελειώνουν, η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε και το σκυλάκι του θα έχει πια ένα σπιτικό να το προσέχουν και να το αγαπάνε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share