Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σας αρέσει να σπάτε τις πλαστικές φουσκάλες; Θα σταματήσετε να το κάνετε μετά από αυτό το βίντεο!

Δεν θα το πιστεύετε!

4 Φεβρουαρίου 2020 16:19
Σας αρέσει να σπάτε τις πλαστικές φουσκάλες; Θα σταματήσετε να το κάνετε μετά από αυτό το βίντεο!

Όταν αγοράζετε κάτι καινούριο σίγουρα λατρεύετε να σπάτε τις φυσαλίδες από το πλαστικό περιτύλιγμα. Σίγουρα όμως μετά το βίντεο παρακάτω θα σταματήσετε να το κάνετε και ο λόγος...μπορεί να χρησιμέψει σε κάποια συνταγή!

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε αυτή την τέλεια συνταγή για να μπορέσετε και εσείς να φτιάξετε μόνοι σας τα δικά σας ζαχαρωτά, και με τον ποιο απλό τρόπο! Ακόμα αν θέλετε να κάνετε κάτι πιο απλό, δοκιμάστε το ζελέ με γεύση φράουλα, που θα σας ξετρελάνει.

Θα χρειαστείτε:

χαρτί περιτυλίγματος με φυσαλίδες αέρα
1 κούπα νερό
50γρ. σκόνη ζελέ
1 αποστειρωμένη σύριγγα

Οδηγίες:

Ρίξτε μία κούπα ζεστό νερό σε μία κατσαρόλα

Προσθέστε τη σκόνη για το ζελέ.

Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Βάλτε το χαρτί περιτυλίγματος στο τραπέζι και γεμίστε τη σύριγγα με το μίγμα.

Τώρα γεμίστε κάθε φυσαλίδα.

Αφήστε το να κρυώσει και να στερεοποιηθεί.

Τελικά σπάστε τα με τα χέρια ή με μία βελόνα για να τα βγάλετε.

Τώρα το μόνο που έχει μείνει είναι να τα απολαύσετε!

Εάν ψάχνετε κάτι καινούργιο, τότε αυτή η συνταγή είναι ότι πρέπει για σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας γεύση από ζελέ! Δείτε τη διαδικασία αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Αδιανόητο: Βγήκαν έξω να καπνίσουν και γυρνώντας στο τραπέζι τους έλειπαν... τα παϊδάκια!

Από τότε που εφαρμόστηκε ο αντικαπνιστικός νόμος βλέπεις περισσότερο κόσμο έξω από τα μαγαζιά παρά μέσα. Κάπως έτσι ξεκίνησε και αυτή η ιστορία στα Τρίκαλα που πραγματικά δεν ξέρουμε αν πρέπει να κλάψουμε ή να γελάσουμε!

Μια παρέα Τρικαλινών βγήκε για φαγητό σε τοπική ταβέρνα, αφού λοιπόν παρήγγειλαν και ήρθε το φαγητό στο τραπέζι τους είπαν πριν ξεκινήσουν να τρώνε να πάνε έξω για ένα τσιγάρο. Αυτό που αντίκρισαν γυρνώντας στο τραπέζι τους τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Από το τραπέζι έλειπαν τα παϊδάκια που είχαν παραγγείλει και στη θέση τους βρισκόταν μόνο η άδεια πιατέλα. Ο 80χρονος στο διπλανό τραπέζι τα είχε πάρει για τον σκύλο του ζητώντας συγγνώμη στην παρέα. Όπως ήταν αναμενόμενο η παρέα γέλασε με το ευτράπελο και συνέχισε ανενόχλητη τη βραδιά της.

Τρελή πατέντα για να καπνίζεις μέσα σε μαγαζιά χωρίς να φοβάσαι το πρόστιμο! Δείτε τι σκέφτηκε ένας άνδρας!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο ο νέος αντικαπνιστικός νόμος, που επιβάλλει αυστηρά πρόστιμα σε όσους συνεχίζουν το κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους των μαγαζιών. Ο Έλληνας όμως, πάντα σκαρφίζεται κάτι για να γλιτώσει και να περάσει το "δικό του". Τρανό παράδειγμα αποτελεί αυτός ο άνδρας από τις Σέρρες, που έγινε viral με ένα βίντεο μέσα σε λίγες ώρες!

Δείτε επίσης: Αντικαπνιστικός νόμος: Θα επιδοτήθουν θερμάστρες για να καπνίζουν έξω οι πελάτες μαγαζιών;

Βρήκε τον τρόπο που όλοι οι έλληνες έψαχναν. Για να μην χρειάζεται να βγεις έξω από το μαγαζί που απολαμβάνεις το ποτό και τον καφέ σου ακολούθησε τις συμβουλές του. Με ένα καλαμάκι μπορείς να κάνεις ανενόχλητος το τσιγάρο σου, χωρίς να φοβάσαι ούτε εσύ αλλά ούτε και ο καταστηματάρχης για τα πρόστιμα!

Το βίντεο με την πατέντα!

Η λύση για το κάπνισμα δόθηκε στο Ροδολίβος Σερρών!!!

Posted by Μαριος Μπουραζανης on Tuesday, November 19, 2019
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share