Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτή η κοπέλα έχει ζωγραφισμένο στο σώμα της έναν ολόκληρο χάρτη! Μόλις μάθετε το λόγο θα τη χειροκροτήσετε!

Μπράβο της!

3 Φεβρουαρίου 2020 14:44
Αυτή η κοπέλα έχει ζωγραφισμένο στο σώμα της έναν ολόκληρο χάρτη! Μόλις μάθετε το λόγο θα τη χειροκροτήσετε!

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις το bullying είναι να σταματήσεις να βλέπεις σαν πρόβλημα αυτό για το οποίο σε κοροϊδεύουν. Η πρώτη φορά που είδαμε κάποιον να παίρνει "το αίμα του πίσω" αφού δεχόταν bullying για πολλά χρόνια ήταν όταν μια κοπέλα 25 χρονια μετά κι αφού την κορόιδευαν για τα παραπάνω κιλά της αποφάσισε να φωτογραφηθεί με μπικίνι!

Η Άσλει διαγνώστηκε με λεύκη σε ηλικία 12 ετών μια ασθένεια εμφανής στο δέρμα μιας και δημιουργεί λευκά "κενά σημάδια".

Η ασθένεια αυτή άρχισε να εξαπλώνεται σε όλο της σχεδόν το σώμα μέσα σε μερικούς μήνες και κάλυψε το 75% της επιφάνειας του.

Τα σημάδια ήταν πλέον εμφανή και όλος ο περίγυρος της μπορούσε να τα παρατηρήσει. Η ίδια άρχισε να ντρέπεται πολύ για την εικόνα της. Η ψυχολογία της επηρεάστηκε ακόμα περισσότερο, αφού δεχόταν συχνά αρνητικά σχόλια, όπως για παράδειγμα αυτό ενός μικρού κοριτσιού, που όταν την αντίκρισε με το μαγιό την ρώτησε αν είχε πλυθεί με χλωρίνη.

«Ήμουν τόσο σοκαρισμένη που κάποιος μου είπε κάτι τέτοιο, έκλαιγα και έκλαιγα και δεν ήθελα να έχω αυτή την πάθηση πια», εξομολογήθηκε η Ασλεϊ .«Αυτό με έκανε να θέλω να κρυφτώ από τον κόσμο και να καλύψω το δέρμα μου, ώστε να μην με κοροϊδεύουν».

Στην προσπάθεια της να μειώσει τα σχόλια και να κρύψει την ασθένεια της, η Ασλεϊ επέλεγε ρούχα με μακριά μανίκια και παντελόνια καθημερινά.

Σήμερα όμως, η νεαρή κοπέλα, όχι μόνο δεν αισθάνεται άσχημα για το σώμα και το δέρμα της, αλλά το έχει αγαπήσει, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Στο τέλος της εφηβείας, αποφάσισε να αναζητήσει τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να «αγκαλιάσει» την ατέλεια της και να τη μετατρέψει σε κάτι που θα ενέπνεε και άλλους ανθρώπους.

«Ποτέ δεν είχα συνειδητοποιήσει την ομορφιά της λεύκης μου, μέχρι που μάρκαρα τα σημάδια με μαύρο μαρκαδόρο. Με βοηθά πραγματικά να αναδείξω τα διαφορετικά χρώματα του δέρματος μου», ανέφερε η Ασλεϊ . «Προσπαθούσα πάντοτε να δω τη θετική όψη του δέρματος μου αλλά δεν το είχα πετύχει πριν από αυτό.

Τώρα πια αυτό που οι γύρω μου κρίνουν ως ατέλεια, εγώ το έχω μεταμορφώσει σε κάτι πολύ πιο όμορφο».

Το σώμα της νεαρής μοιάζει με διαφορετικά έργα τέχνης, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο πίνακας «Έναστρη Νύχτα» του Βαν Γκογκ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share