Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Διαβάστε το φλυτζάνι σας! Αν δείτε ένα λιοντάρι στον καφέ σας τότε...

Δώστε βάση!

3 Φεβρουαρίου 2020 08:50
Διαβάστε το φλυτζάνι σας! Αν δείτε ένα λιοντάρι στον καφέ σας τότε...

Πολλές γυναίκες, και άνδρες, καταφεύγουν σε ειδικούς για να τους διαβάσουν το φλυτζάνι του καφέ, προκειμένου να μάθουνε τι θα συμβεί στο κοντινό μέλλον. Τι σημαίνει άμα δούμε λιοντάρι, που είναι ο βασιλιάς του ζωικού βασιλείου;

Έτσι, πολλοί είτε κατεφεύγουν στις προβλέψεις των ζωδίων, είτε στην καφεμαντεία ή τα χαρτιά. Το διάβασμα του καφέ, του φλιτζανιού κατά άλλους, αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια δημοφιλή πρακτική για προβλέψεις, πλάκα ή απλά εκμετάλλευση των πιο αφελών, ωστόσο, πως πραγματικά γίνεται;

Αρχικά, ο καφές πρέπει να ψηθεί σε σιγανή φωτιά ή σε χόβολη. Ρίχνουμε τον καφέ στο μπρίκι με το νερό, τον ανακατεύουμε και τον σερβίρουμε στο φλιτζάνι μόλις φουσκώσει, αλλά χωρίς να βράσει.

Εδώ αρχίζουν τα «δύσκολα» καθώς ο ενδιαφερόμενος πρέπει προτού πιει τον καφέ να τον «μελετήσει» δηλαδή να εκφράσει μέσα του το ερώτημα για το οποίο αναζητά απαντήσεις. Αφού τον πιείτε, γυρίζετε κυκλικά το φλιτζάνι
δύο – τρεις φορές για να διαλυθεί το κατακάθι και μετά το αναποδογυρίζετε στο πιατάκι, όπου θα το αφήσετε για περίπου 5 λεπτά, ώσπου να στεγνώσει ο καφές στα τοιχώματα και είμαστε έτοιμοι για να αρχίσουμε το διάβασμα.

Οι πληροφορίες, ισχύουν για περίπου έναν χρόνο και ανάλογα με τη θέση του συμβόλου μέσα στο φλιτζάνι είναι δυνατόν να καταλάβουμε πόσο κοντινό ή μακρινό είναι το γεγονός.

Όσο πιο κοντά στο χείλος βρίσκεται το σύμβολο τόσο πιο γρήγορα θα συμβεί αυτό που βλέπουμε. Μπορεί να συμβεί σήμερα ή το πολύ μέσα σε 2-3 εβδομάδες.

Όσο η ανάγνωση προχωράει προς τον πάτο απομακρύνεται ο χρόνος που θα εμφανιστούν τα γεγονότα, ενώ κάτω κάτω εμφανίζονται γεγονότα που μπορεί να απέχουν 11 – 12 μήνες.

Τα σύμβολα που εμφανίζονται αριστερά από το χερούλι αφορούν το παρελθόν. Η πλευρά του φλιτζανιού στην οποία βρίσκεται το χερούλι αντιστοιχεί στην προσωπική μας ζωή, ενώ η απέναντι πλευρά αντιστοιχεί στην κοινωνική ζωή και στα απρόοπτα.

Λιοντάρι: Ισχυρή βοήθεια! Διαθέτετε και οι ίδιοι γενναιότητα που θα σας βοηθήσει στις προσπάθειές σας. Φίλοι, συγγενείς ή γνωστοί με επιρροή, έτοιμοι να παράσχουν σημαντική βοήθεια. Το αρσενικό λιοντάρι σημαίνει μια ισχυρή επαφή ή ένα σημαντικό άντρα. Το θηλυκό, μια δεμένη οικογένεια και καλούς φίλους. Με τη δική σας γενναιότητα και προσπάθεια θα επιτύχετε στους στόχους σας. Επίσης, το λιοντάρι μπορεί να δείχνει ένα άτομο με το ζώδιο του Λέοντα

Εσείς ξέρετε το λόγο που υπάρχει αυτή η μικρή τρυπούλα στο καπάκι του καφέ;

Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία συναντάμε στην καθημερινότητά μας και δεν μπορούμε να εξηγήσουμε. Εσείς όμως γνωρίζετε σε τι χρησιμεύει η μικρή τρυπούλα στο καπάκι του καφέ;

Αφού λύσαμε την απορία της ύπαρξης της τρύπας στο καπάκι από τα στυλό BIC, ας εστιάσουμε σε κάτι ακόμη μικρό που μπορεί να θεωρείται ασήμαντο αλλά σε όλους μας κάποια στιγμή έχει δημιουργηθεί η απορία.

Μιλάμε για αυτή την μικρή τρυπούλα που βρίσκεται σε κάθε καπάκι μιας συσκευασίας takeaway καφέ...

Η τρυπούλα αυτή, βοηθά στο να φύγει ο ατμός μέσα από τον καφέ και έτσι να μειωθεί η πιθανότητα να καείς την ώρα που τον καταναλώνεις!

Βάζει αλάτι στον καφέ! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Το να προσθέσουμε ζάχαρη στο καφέ είναι κάτι σύνηθες. Πόσοι όμως από εσάς προσθέτετε αλάτι; Βάλτε και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει! Ωστόσο, το Athensmagazine.gr σας έχει δείξει και άλλα μέρη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αλάτι όπως το πλυντήριο των ρούχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνητές απέδειξαν πως μια πρέζα αλάτι στον καφέ βελτιώνει την γεύση του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature, το αλάτι καταστέλλει την πίκρα που βγάζει ο καφές και ενισχύει την γεύση του.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα παραγγείλετε καφέ και αυτός θα σας φανεί πικρός, θυμηθείτε να προσθέσετε λίγο αλάτι αντί για ζάχαρη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share