Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

74χρονη γιαγιά ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό...Με το που ζούμαρε η κάμερα προς τα κάτω μείναμε άφωνοι!

Δεν θα το πιστεύετε!

31 Ιανουαρίου 2020 07:21
74χρονη γιαγιά ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό...Με το που ζούμαρε η κάμερα προς τα κάτω μείναμε άφωνοι!

Το βίντεο που ακολουθεί, δεν δείχνει νέες γυναίκες και το καλλίγραμμο σώμα τους αλλά γυναίκες τρίτης ηλικίας που είναι και αισθάνονται υπέροχες. Αυτή η 74χρονη "γιαγιά" είναι τρανό παράδειγμα!

Γνωρίστε την Τζάκι, που γέννησε πριν από 9 μήνες. Αποδίδει το καλοσχηματισμένο της σώμα στα καλά της γονίδια, αλλά όταν δείτε την γιαγιά της, και θα καταλάβετε το λόγο.

Η γιαγιά της Τζάκι, η Ρεμπέκα ΛαΝάσα, είναι γνωστή ως «διαχρονικό θαύμα». Σε ηλικία 74 ετών, η γιαγιά από την Φλόριντα των ΗΠΑ έχει γυμνασμένους κοιλιακούς. Είναι εγκεκριμένη γυμνάστρια της Zumba και έχει κερδίσει τον τίτλο ομορφιάς Μiss Florida Senior America, και μας θυμίζει την γιαγιά που χόρεψε μακαρένα και μάγεψε τα πλήθη!

Η Ρεμπέκα στέκεται δίπλα στην Τζάκι, φορώντας ένα μπικίνι με αυτοπεποίθηση, εμπνέοντας χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να αγαπήσουν το σώμα τους και να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στον εαυτό τους.

Θα γνωρίσετε και άλλες ώριμες κυρίες, που φοράνε μαγιό, που η εξωτερική τους εμφάνιση δεν προδίδει τίποτα ότι όλες είναι άνω των 55! Η Γουέντι Ιντά αναφέρει ότι ζύγιζε 90 κιλά, αλλά έχασε 34 κιλά κάνοντας διατροφή και γυμναστική.

«Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα, στα 63 μου χρόνια φορώντας μπικίνι σε σχέση με όταν ήμουν 33!»

60χρονη γιαγιά μεταμορφώνεται και μοιάζει 20 χρόνια νεότερη! Μόλις την δείτε θα μείνετε άφωνοι!

Η 60χρονη γιαγιά της φωτογραφίας, αποφάσισε να "μεταμορφωθεί" κάνοντας μια τρομερή αλλαγή! Πάθαμε πλάκα με το αποτέλεσμα, διότι μοιάζει 20 χρόνια νεότερη.

Μετά την γιαγιά που έκανε ολική μεταμόρφωση και τα παιδιά της δεν την γνώρισαν, βρήκαμε μια γυναίκα 60 ετών, η οποία πήρε ένα δώρο αλλαγής από την οικογένειά της.

Έχετε ποτέ νιώσει ότι έχετε μπει σε ένα κύκλο ρουτίνας που διαρκεί μήνες ή χρόνια; Μερικές φορές νιώθουμε ότι χρειαζόμαστε μια αλλαγή, όμως, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ξεφύγουμε από τη δύναμη της συνήθειας και της ρουτίνας. Όμως, μόλις κάνουμε την αλλαγή, αναρωτιόμαστε γιατί περιμέναμε τόσο καιρό.

Όταν μια 60χρονη γυναίκα με το όνομα Κιμ κατάλαβε ότι είχε εγκλωβιστεί σε μια ρουτίνα και συνειδητοποίησε ότι ήταν σημαντικό να κάνει μια δραστική αλλαγή.

Η οικογένειά της αποφάσισε να της κάνουν ένα ιδιαίτερο δώρο στα γενέθλιά της, αλλά δεν ήθελαν να της πάρουν κάτι που απλά μετά θα το έβαζε σε ένα ράφι και θα μάζευε σκόνη. Δεν χρειαζόταν μια νέα τσάντα, ούτε ένα νέο φόρεμα, αλλά είχε ανάγκη μια αλλαγή στην εμφάνισή της, πράγμα που ήταν το τέλειο δώρο για τη μητέρα τους.

Κάποια στιγμή, η Κιμ είχε εκμυστηριευτεί στη κόρη της ότι θα της άρεσε να κάνει μια ολοκληρωτική μεταμόρφωση από τον Κρίστοφερ Χόπκινς, γνωστό για τις μεταμορφώσεις που κάνει σε γυναίκες. Σίγουρα η Κιμ δε θα περίμενε μια τέτοια έκπληξη για τα 60α της γενέθλια!

Στην έκπληξη συμμετείχαν η κόρη της, ο σύζυγός της, ο γιος του Τσαντ και η σύζυγος του Μέγκαν. Κάθε μισή ώρα την ημέρα των γενεθλίων της η Κιμ λάμβανε στοιχεία σε κάρτες και μέχρι να τελειώσει η μέρα, η Κιμ είχε καταλάβει ότι θα λάμβανε μέρος στο σόου του Κρίστοφερ Χόπκινς.

Στο βίντεο θα δείτε τις αντιδράσεις της οικογένειάς της, τη μεγάλη χαρά που πήραν και πόσο ευτυχισμένοι φαίνονται όλοι!

72χρονη γιαγιά παντρεύτηκε 19χρονο νεαρό που γνώρισε σε κηδεία και είναι φουλ ερωτευμένοι

Μια γιαγιά ηλικίας 72 ετών που παντρεύτηκε ένα 19χρονο αγόρι που γνώρισε στην κηδεία του γιου της, μίλησε για τη σχέση τους τονίζοντας πως ο φίλος της είναι ένας «θαυμάσιος εραστής».

Η Almeda Errell, από Maryville του Tennessee, ερωτεύτηκε τον σύζυγό της Gary Hardwick πριν από δύο χρόνια παρά τα 53 χρόνια διαφοράς ηλικίας τους. Το 2016, μετά από μόλις δύο εβδομάδες σχέσης, ο Gary έκανε πρόταση γάμου στην Almeda.

Μια ιστορία που θυμίζει την Katie και τον Ed που ζούσαν στην ίδια πόλη και ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον όταν ήταν μόλις 15 και 14 ετών αντίστοιχα.

“Ήμουν παντρεμένη για 43 χρόνια και είχα καιρό να νιώσω τι σημαίνει ρομαντισμός,” είπε η Almeda σε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, αναφερόμενη στην προηγούμενη σχέση της. “Η τωρινή μου σχέση είναι ένας ανεμοστρόβιλος.”

“Φιλιόμαστε όλη την ώρα. Απολαμβάνουμε τη σχέση μας. Όταν συναντάς κάτι τέλειο, τότε ξέρεις ότι δεν θέλεις να χάσεις αυτό το συναίσθημα.”

Η Almeda πρόσθεσε πως εκείνη και ο σύντροφός της περίμεναν μέχρι τη γαμήλια βραδιά τους για να κάνουν σεξ.

“Στη σχέση μας κάνουμε καθημερινά μικρά πράγματα για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και μοιραζόμαστε τις δουλειές του σπιτιού όπως το μαγείρεμα και το σφουγγάρισμα.”

“Χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον. Τα μικρά πράγματα, όπως το να φτιάξει ο ένας στον άλλον ένα πιάτο φαγητό, είναι αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένο.”

Ο Gary περιγράφει τον εαυτό του ως “πραγματικά ώριμο για την ηλικία του” και αποκάλυψε πως όταν γνώρισε την Almeda είχε μόλις βγει από μια δυστυχισμένη σχέση με μια 77χρονη γυναίκα.

Αφού γνωρίστηκαν στην κηδεία του γιου της, ο Gary πήγε στην Almeda για να της δώσει συλλυπητήρια και εκείνη δεν μπορούσε να σταματήσει να τον σκέφτεται.

Το ζευγάρι συναντήθηκε ξανά σε ένα πάρτι γενεθλίων και από τότε είναι μαζί.


Σήμερα, λένε ότι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ – αν και παραδέχονται ότι δεν δέχονται όλοι στην οικογένεια τη σχέση τους.

Σε μια προηγούμενη συνέντευξη στο Barcroft, η Almeda δήλωσε: “Αν αγαπάς κάποιον, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.”

“Όταν τον γνώρισα, ήξερα ότι ήταν αυτός που ήθελα να περάσω μαζί του τη ζωή μου. Ποτέ μου δεν φοβήθηκα από τη διαφορά ηλικίας μας.”

Ο Gary δήλωσε ότι ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά την 77χρονη.

“Το πρώτο πράγμα που με προσέλκυσε στην Almeda ήταν τα πανέμορφα μπλε μάτια της. Και η προσωπικότητά της,” είπε ο 19χρονος.


“Είναι πάντα χαμογελαστή και τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας. Έχουμε τέλεια χημεία.”

“Την ερωτεύτηκα από την πρώτη μέρα.”

Παρά την εκπληκτική διαφορά ηλικίας τους, ο Gary και η Almeda έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και χόμπι.

“Ποτέ δεν ένιωσα πως έχασα κάτι από τη ζωή μου με το να παντρευτώ την Almeda,” είπε ο Gary.

“Είμαι πραγματικά ώριμος για την ηλικία μου, δεν είμαι σαν τους άλλους νέους.”

“Δεν έχω ποτέ πλησιάσει μικρότερες γυναίκες. Ακόμη και όταν ήμουν 13 ή 14 ετών, είχα πάντα μια έλξη για τις μεγαλύτερες γυναίκες και όταν το είπα στη γιαγιά μου, η οποία με μεγάλωσε, δεν ήξερα πώς θα το έπαιρνε. Αλλά τελικά δέχθηκε τη σχέση μας.”

Εξηγώντας την απόφασή του να κάνει πρόταση στην Almeda μετά από μόλις δύο εβδομάδες σχέσης, ο Gary πρόσθεσε: “Πολλοί άνθρωποι περιμένουν χρόνια για να παντρευτούν και πολλοί δεν υποστηρίζουν το γάμο σε νεαρή ηλικία. Αλλά ήξερα ότι ήμασταν ερωτευμένοι, γι’ αυτό πήρα τη μεγάλη απόφαση.”

“Η πρώτη φορά που κάναμε σεξ ήταν τη νύχτα του γάμου μας. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Υπήρχε τεράστια χημεία μεταξύ μας. Η Almeda είναι η τέλεια ερωμένη.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share