Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υποκριτής σκύλος κάνει τον ψόφιο. Όταν μάθετε τον λόγο θα δακρύσετε από τα γέλια!

Τρομερός!

29 Ιανουαρίου 2020 07:28
Υποκριτής σκύλος κάνει τον ψόφιο. Όταν μάθετε τον λόγο θα δακρύσετε από τα γέλια!

Πεισματάρης σκύλος κάνει τον ψόφιο για έναν τρομερό λόγο! Μόλις διαβάσετε θα κλάψετε από τα γέλια, όπως έκαναν και όσοι υπήρχαν κοντά του.

Μετά τον τεμπέλη σκύλο που "βασάνισε" το αφεντικό του, γνωρίσαμε ένα άλλο σκυλάκι που έκανε τον νεκρό για να μην φύγει από το πάρκο.

Συγκεκριμένα, αυτός ο σκύλος είναι αποφασισμένος να μην φύγει από το πάρκο, ενώ με την παρότρυνση του κόσμου στήνει ολόκληρη παράσταση με τίτλο "το γκόλντεν ριτρίβερ πείσμωσε". Ξαπλώνει με τα πόδια στον αέρα, το παίζει… νεκρός και αμετακίνητος.

Οι περαστικοί άρχισαν να γελούν και να επευφημούν τον τετράποδο θεατρίνο. "Με συγχωρείτε κύριε, νομίζω ότι ο σκύλος σας χάλασε", είπε ένας θαμώνας του πάρκου στην Αυστραλία, όσο το τετράποδο αγνοούσε τις προσπάθειες του αφεντικού του να το μετακινήσει. Τελικά αποφάσισε να υποχωρήσει και να ακολουθήσει το αφεντικό του. Έφυγε καταχειροκροτούμενος από τη σκηνή του πάρκου.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

This dog does not want to leave the park 😂 🐶

This dog does not want to leave the park 😂 🐶

Posted by Daily Mail on Tuesday, August 8, 2017

Αυτός ο σκύλος έγινε viral επειδή έχει... νεύρα!

Οι σκύλοι είναι τα πιο δημοφιλή και τα πιο αγαπητά τετράποδα κατοικίδια και η αλήθεια είναι πως δικαίως χαρακτηρίζονται ως "ζώα συντροφιάς" μιας και ορισμένες φορές συμπεριφέρονται σαν να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο, έναν αληθινό φίλο.

Τα χαριτωμένα τετράποδα είναι πολλές οι φορές που μας χαρίζουν άφθονο γέλιο, θυμάστε το σκύλο που καθόταν στη θέση του οδηγού και κόρναρε; Αυτή τη φορά, το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς έναν αξιολάτρευτο σκύλο ο οποίος έγινε Viral γιατί έχει... νεύρα!

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο Τσίκο είναι 11 μηνών, είναι Γκριφόν και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο λόγος; Είναι εμφανής στις παρακάτω φωτογραφίες. Αυτό το σκυλάκι έχει μια μόνιμη γκριμάτσα απογοήτευσης και θυμού, παρ' όλα αυτά η ιδιοκτήτρια του επιμένει πως ο Τσίκο είναι ένα αξιαγάπητο και χαρούμενο κουτάβι. Από το λογαριασμό του στο Ιnstagram πάντως που έχει 9,000 ακολούθους συμπεραίνουμε πως σίγουρα είναι πολύ αγαπητό.

Ο σκύλος αυτός έχει δάκρυα στα μάτια - Όταν μάθετε τον λόγο θα λυγίσετε!

Αυτός ο σκύλος έχει δάκρυα στα μάτια και ο όλος πραγματικά θα σας συγκινήσει!

Κάποιος τον εγκατέλειψε σε σιδηροδρομικό σταθμό και έφυγε με ταξί

Οι εικόνες αυτού του δακρυσμένου σκύλου κάνουν το γύρο του διαδικτύου και έχουν συγκινήσει χιλιάδες αναγνώστες από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο ιδιοκτήτης του, τον παράτησε έξω στον σιδηροδρομικό σταθμό Eastbourne της Βρετανίας και έφυγε με ταξί.

Το μόνο που του άφησε ήταν ένα τάπερ με λίγο νερό. Οι υπάλληλοι του σιδηροδρομικού σταθμού που βρήκαν το εγκαταλελειμμένο ζώο, το ονόμασαν Gazza, όπως το πρώην μεγάλο αστέρι του αγγλικού ποδοσφαίρου γιατί όπως είπαν: «Ο Gazza δεν φοβόταν τα δάκρυα».

Ο δήμος του Eastbourne ανέλαβε την προστασία του σκύλου και έχει αναλάβει να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share