Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο σκύλος έγινε viral επειδή έχει... νεύρα!

Υπέροχος!

28 Ιανουαρίου 2020 14:35
Αυτός ο σκύλος έγινε viral επειδή έχει... νεύρα!

Οι σκύλοι είναι τα πιο δημοφιλή και τα πιο αγαπητά τετράποδα κατοικίδια και η αλήθεια είναι πως δικαίως χαρακτηρίζονται ως "ζώα συντροφιάς" μιας και ορισμένες φορές συμπεριφέρονται σαν να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο, έναν αληθινό φίλο.

Τα χαριτωμένα τετράποδα είναι πολλές οι φορές που μας χαρίζουν άφθονο γέλιο, θυμάστε το σκύλο που καθόταν στη θέση του οδηγού και κόρναρε; Αυτή τη φορά, το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς έναν αξιολάτρευτο σκύλο ο οποίος έγινε Viral γιατί έχει... νεύρα!

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο Τσίκο είναι 11 μηνών, είναι Γκριφόν και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο λόγος; Είναι εμφανής στις παρακάτω φωτογραφίες. Αυτό το σκυλάκι έχει μια μόνιμη γκριμάτσα απογοήτευσης και θυμού, παρ' όλα αυτά η ιδιοκτήτρια του επιμένει πως ο Τσίκο είναι ένα αξιαγάπητο και χαρούμενο κουτάβι. Από το λογαριασμό του στο Ιnstagram πάντως που έχει 9,000 ακολούθους συμπεραίνουμε πως σίγουρα είναι πολύ αγαπητό.

Αυτή η γάτα είναι μια πραγματική drama queen!

Όλοι έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη στους τετράποδους φίλους μας και όχι άδικα μιας και είναι η συντροφιά μας. Βέβαια έχουμε αντιμετωπίσει και διάφορες παράξενες καταστάσεις με γάτες ή με σκύλους που μας απέδειξαν περίτρανα πως αυτά τα ζωάκια έχουν τελικά ένστικτο, όπως για παράδειγμα αυτή η αδέσποτη γάτα που επιτίθεται μόνο σε άντρες. Το Athensmagazine.gr σήμερα θα σας δείξει μια χαριτωμένη γατούλα που δικαιωματικά της ανήκει ο τίτλος της "drama queen"!

Γνωρίστε την Άι Φέι, μια αξιολάτρευτη γάτα που έχει κλέψει τις καρδιές του Διαδικτύου για τις απίστευτα εκφραστικές και δραματικές της αντιδράσεις. Η Άι Φέι, που σημαίνει "χοντρός" στο Mandarin, είναι γλυκούλα τεμπέλα και λατρεύει το φαγητό.

Η Aι Φέι ζει μια ευχάριστη ζωή στο Jiangsu της Κίνας, όπου η ίδια και ο ιδιοκτήτης της παίζουν κάθε είδους παιχνίδια.Σε πολλά από αυτά η γάτα μας δίνει τις πιο αστείες εκφράσεις της.

Εάν δεν γνωρίζαμε καλύτερα, θα υποθέταμε ότι το γατάκι ήταν σε μια σταθερή κατάσταση άγχους, τρόμου και απογοήτευσης. Τελικά όμως είναι απλά μια άλλη drama queen!

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν στο διαδίκτυο της περιπέτειες αυτής της γάτας κάνοντας της viral!

Αυτή είναι η τσιγκούνα γάτα: Δεν αφήνει κανέναν να...

Έχετε δει την τσιγκούνα γάτα; Κι όμως υπάρχει και δεν φαντάζεστε τι δεν αφήνει κανέναν να της πάρει...

Συγκεκριμένα, η γάτα της φωτογραφίας, είναι... φιλοχρήματη. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το γατάκι αγκαλιάζει χαρτονομίσματα και βγάζει νύχια σε όποιον προσπαθήσει να της τα πάρει.

Ένας άνδρας μετρούσε κάποια χαρτονομίσματα και κέρματα όταν εκείνη του τα άρπαξε και κυριολεκτικά τα αγκάλιασε.

Ο πραγματικός κάτοχος των χρημάτων προσπαθούσε να της πάρει τα χαρτονομίσματα. Κι όσο προσπαθούσε τόσο εκείνη αντιδρούσε και έσφιγγε περισσότερο τα χρήματα.

Δείτε το βίντεο:

Βέβαια καλύτερα να είναι τσιγκούνα η γάτα παρά να είναι επικίνδυνη. Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη γάτα στον κόσμο!

Αδιανόητο! Ταξίδεψε 4.000 χιλιόμετρα εξαιτίας μια γάτας και βρήκε τον έρωτα της ζωής του!

Έχουμε ακούσει πάρα πολλές περίεργες και συγκινητικές ιστορίες για το πως γνωρίστηκε ένα ζευγάρι, πως ερωτεύτηκε ή ακόμη και πως παντρεύτηκε. Η παρακάτω ιστορία όμως, δεν έχει προηγούμενο, μιας και είναι άκρως πρωτότυπη και αρκετά περίεργη θα μπορούσαμε να πούμε.

Ένας 28χρονος λοιπόν άνδρας από το Λονδίνο ταξίδεψε μέχρι το Σικάγο, μια διαδρομή περίπου 4.000 χιλιομέτρων όταν μια 25χρονη του έκανε ένα κοπλιμέντο σε μια ομάδα στο Facebook για τη γάτα του.

Τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας είναι άτομα που έχουν αδυναμία στις γάτες ανεξαρτήτως αν και οι ίδιοι έχουν μια για κατοικίδιο. Ωστόσο, μια ακόμη ιστορία έγινε γνωστή μέσω αυτής της σελίδας που αφορά μια γάτα η οποία επιτίθεται αποκλειστικά σε άντρες. Ο Άνταμ και η Άννα λοιπόν μοιράστηκαν την κοινή τους αγάπη για τα αξιολάτρευτα αιλουροειδή και κάπως έτσι ξεκίνησε να αναπτύσσεται μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση.

Χαρακτηριστικά η Άννα δήλωσε: " Μόλις είχα γίνει μέλος της ομάδας και αμέσως παρατήρησα τον Άνταμ, έτσι του έκανα ένα σχόλιο για να του πω πόσο χαριτωμένος είναι εκείνος αλλά και η γάτα του."

Μετά το σχόλιο της Άννας ο Άνταμ έκανε την πρώτη κίνηση στέλνοντας ένα προσωπικό μήνυμα όπου ήταν και η πρώτη τους επικοινωνία ανακαλύπτοντας σταδιακά πως έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, όπως το ίδιο γούστο στη μουσική.

Το ζευγάρι μετά από μήνες επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων και βίντεο κλήσεων αποφάσισε πως έπρεπε να γίνει το μεγάλο βήμα της συνάντησης κι έτσι ο Άνταμ έκανε αυτό το ταξίδι για να βρεθεί για πρώτη φορά κοντά στην αγαπημένη του, αλλά και τη γάτα της!

Η Άννα δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν πως θα γνώριζε κάποιον μέσω μιας τυπικής ομάδας στο Facebook πόσο μάλλον πως θα κατέληγε σε μια σχέση εξ αποστάσεως!

Ωστόσο, πολλοί χρήστες της ίδιας σελίδας έμαθαν για την ιστορία του ζευγαριού και ελπίζουν πως ίσως κι εκείνοι να έχουν μια παρόμοια εμπειρία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share