Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Η αδερφή της έλεγε, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μετά τον τοκετό. Τότε άρπαξε την φωτογραφική και έβγαλε αυτή τη φωτογραφία!

Σοκ!

28 Ιανουαρίου 2020 10:59
Η αδερφή της έλεγε, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μετά τον τοκετό. Τότε άρπαξε την φωτογραφική και έβγαλε αυτή τη φωτογραφία!

Οι ημέρες μετά τον τοκετό μπορεί να είναι μαγικές και γλυκές αλλά αν είμαστε ειλικρινείς, είναι και πραγματικά δύσκολες.

Για αυτό λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να δείτε γιατί η Danielle μια μαμά από την Αριζόνα μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για πολλές μαμάδες.

Η μαμά αυτή λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media η οποία τραβήχτηκε 3 ημέρες μετά τον τοκετό. Στην φωτογραφία εμφανίζεται ημίγυμνη, κρατώντας τον νεογέννητο γιο της και φαίνεται όμορφη, ευαίσθητη, εξαντλημένη και φοβισμένη.Δηλαδή αντιπροσωπεύει όλα τα πράγματα που ακολουθούν την άφιξη ενός μωρού.

Η φωτογραφία αυτή έχει ήδη γίνει viral στα social media και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια.

Τότε άρπαξε την φωτογραφική

Κάτω από την φωτογραφία η Danielle έγραψε:

«Σε αυτή την φωτογραφία έχω γεννήσει πριν 3 ημέρες. Είμαι χάλια. Λατρεύω το μωρό μου , μου λείπει ο άντρας μου που είναι στην δουλειά και είμαι πολύ νευριασμένη με την μαμά μου. Το στήθος μου πονάει και έχω αιμορραγία. Το μωρό μου πεινάει και εγώ το ακούω να κλαίει και στεναχωριέμαι. Στεναχωριέμαι που ο κόσμος είναι τόσο κακός και χάνονται ζωές μωρών. Δεν έχω κοιμηθεί από τότε που πήγα να γεννήσω ,δεν νιώθω το σώμα μου και νομίζω ότι χάνω το μυαλό μου.»

Υπάρχει πολύ πίεση στις νέες μαμάδες. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εκείνες. Υποτίθεται πως πρέπει να λάμπουν και να λατρεύουν τον θηλασμό. Όμως στην αρχή είναι δύσκολο και πρέπει να προσπαθήσουν.

Το να είσαι μαμά είναι υπέροχο αλλά μπορεί να είναι εξαντλητικό, κουραστικό, στενάχωρο και περίπλοκο κάποιες φορές. Η κάθε μαμά είναι μοναδική και ζει αυτή την εμπειρία μοναδικά. Για αυτό προσπαθήστε να είστε πιο υποστηρικτικοί απέναντί τους.

Αυτή η μάνα γέννησε 11 μωρά αγοράκια με τη μία, χωρίς καν καισαρική! Είναι συγκλονιστικό!

Άξια θαυμασμού είναι αυτή η μάνα που γέννησε 11 μωρά αγοράκια με τη μία, χωρίς καν καισαρική!

Η ιστορία που φέρνουμε στη δημοσιότητα σήμερα είναι πολύ σπάνια και σίγουρα δεν έχετε ξανά ακούσει κάτι παρόμοιο!

Οι γιατροί του παρακάτω Βίντεο είναι ακόμα σοκαρισμένοι καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως μια γυναίκα κατάφερε και γέννησε 11 υγιέστατα αγοράκια!

γέννησε 11 μωρά αγοράκια

H Φερνάντα και ο άντρας της προσπαθούσαν για χρόνια να κάνουν παιδιά χωρίς να τα καταφέρνουν.
Έτσι όπως πολλοί άνθρωποι αποφάσισαν να καταφύγουν στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Όμως δεν περίμεναν με τίποτα ότι η Φερνάντα θα γεννούσε 11 παιδιά και μάλιστα όλα αγοράκια!

Αυτό που οι γιατροί θεωρούν ως θαύμα είναι ότι τα γέννησε χωρίς καν καισαρική τομή!

Τα 6 από τα 11 αγοράκια είναι ακριβώς όμοια μεταξύ τους!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share