Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Μία γυναίκα πέθανε στο νοσοκομείο. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, θα σας ανατριχιάσει στην κυριολεξία!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

28 Ιανουαρίου 2020 08:03
Μία γυναίκα πέθανε στο νοσοκομείο. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, θα σας ανατριχιάσει στην κυριολεξία!

Αυτή η γυναίκα πέθανε στο νοσοκομείο. Λίγο μετά αυτό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, θα σας ανατριχιάσει στην κυριολεξία! Οι κάμερες κατά καιρούς έχουν καταγράψει απίστευτα περιστατικά που ξεπερνάνε πολλές φορές αυτά που πιστεύουμε και εμείς οι ίδιοι!

Σαν μια νοσοκόμα σε βραδινή βάρδια, αυτό το βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε κινέζικο νοσοκομείο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μία ασθενής κάθεται μόνη στο κρεβάτι της.

Στο 0:14 όμως συνέβη κάτι πολύ παράξενο…

Φυσικά αυτό το βίντεο θα μπορούσε να είναι στημένο… αλλά θα μπορούσε το πνεύμα μας να βγει από το σώμα μας και να πάει βόλτα; Εάν ναι, γιατί δεν βλέπουμε τέτοια βίντεο πιο συχνά;

Εσείς τι πιστεύετε;

Η σύζυγος αυτού του παππού πέθανε μετά από 67 χρόνια γάμου - Αλλά όταν ανοίγει έναν παλιό τηλεφωνικό κατάλογο, ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό!

Αυτός ο παππούς έχασε τη σύζυγο του μετά από 67 χρόνια γάμου... Μια μέρα όταν ανοίγει έναν παλιό τηλεφωνικό κατάλογο, ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό!

Η ζωή είναι γεμάτη απροσδόκητες εκπλήξεις, αλλά μετά από μια ορισμένη ηλικία, οι δραστικές αλλαγές είναι λίγες στη ζωή. Ήδη θα έχετε ένα σπίτι και μια οικογένεια. Έχετε παντρευτεί, έχετε παιδιά και εγγόνια και είστε σχεδόν 90 ετών, οπότε οι εκπλήξεις είναι ασυνήθιστες στη ζωή σας. Παρόλα αυτά, αυτό ακριβώς συνέβη με την Katie Smith και τον Ed Sellers.

Η Katie και ο Ed ζούσαν στην ίδια πόλη και ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον όταν ήταν μόλις 15 και 14 ετών αντίστοιχα. Αυτό συνέβη πριν από δεκαετίες, όταν οι κανόνες του γάμου ήταν τελείως διαφορετικοί. Οι γονείς της δεν τους αφήσουν να βγουν μόνοι τους και ο μόνος τρόπος για να βρεθούν ήταν κρυφά στο σπίτι της νεότερης αδερφής της Katie.

«Ήμασταν μαζί τρία χρόνια και δεν τον άφηνα να με φιλήσει», λέει η Katie, τώρα 90 ετών γιαγιά. Η σχέση της Katie και του Ed δεν κράτησε πολύ. Οι γονείς τους ήταν τόσο αυστηροί που τελικά σταμάτησαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον και τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους.

Η Katie κατέληξε να παντρευτεί έναν άνδρα με τον οποίο ήταν μαζί για 54 χρόνια. Ο Ed παντρεύτηκε και ήταν με τη σύζυγό του για 67 χρόνια. Από αυτούς τους γάμους είχαν πολλούς απογόνους. Παιδιά, εγγόνια, μεγάλες και όμορφες οικογένειες που τους συνόδευσαν καθ “όλη τη διάρκεια των ετών. Μεγάλωσαν και τελικά και οι δύο έχασαν τους συντρόφους τους.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την απώλεια της συζύγου του, ο Ed κοιτούσε ένα παλιό τηλεφωνικό κατάλογο που είχε φυλάξει εδώ και πολλά χρόνια. Τότε το είδε: ο τηλεφωνικός αριθμός της Katie. Ίσως είχε αλλάξει αριθμός ή ίσως είχε ήδη πεθάνει. Μετά από όλα, πέρασαν 74 χρόνια, μια ζωή. Αλλά αυτή η σκέψη δεν τον αποθάρρυνε και καλέσω τον αριθμό ούτως ή άλλως. Προς έκπληξη του Ed, η Κatie ήταν ακόμα ζωντανή και ζούσε στην ίδια πόλη! Συμφώνησαν να συναντηθούν για να μιλήσουν για τη ζωή τους και να θυμηθούν εκείνες τις παλιές καλές στιγμές που κάποτε έζησαν ερωτευμένοι.

Όταν συναντήθηκαν, όλα τα παλιά συναισθήματα ήρθαν πίσω. Όχι μόνο αναζωπύρωσαν την φιλία τους, αλλά άρχισαν αμέσως μια σχέση. Στη συνέχεια, στις 16 Ιουλίου 2017, οι δύο τους τελικά παντρεύτηκαν σε ηλικία 89 και 88 ετών!

Τι απίστευτα συγκινητική ιστορία επανένωσης σχεδόν στο τέλος της ζωής τους! Ένα πράγμα είναι σίγουρο… αυτό το ζευγάρι έχει σίγουρα καλή αίσθηση του χιούμορ!

Αν ο Ed δεν είχε την περιέργεια και το θάρρος να μάθει τι συνέβη με την Katie, αυτή η συναρπαστική επανένωση δεν θα είχε συμβεί ποτέ. Κοιτάξτε τους δυο τους τώρα, εξίσου ερωτευμένοι – σαν να είχαν περάσει τις τελευταίες επτά δεκαετίες μαζί!

Κάποιοι λένε ότι δεν υπάρχει η αιώνια αγάπη, αλλά ιστορίες όπως αυτή μας κάνουν να αμφιβάλουμε! Η ζωή είναι πολύ μικρή και το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά!

Δείτε την ιστορία τους στο παρακάτω βίντεο:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share