Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτή η μητέρα έτρωγε McDonalds 4 φορές την ημέρα...Όταν μπήκε στο αεροπλάνο και έβαλε την ζώνη στο κάθισμα, η ζωή της άλλαξε!

Την ταρακούνησε!

27 Ιανουαρίου 2020 13:10
Αυτή η μητέρα έτρωγε McDonalds 4 φορές την ημέρα...Όταν μπήκε στο αεροπλάνο και έβαλε την ζώνη στο κάθισμα, η ζωή της άλλαξε!

Αυτή η μητέρα ήταν εθισμένη στο γρήγορο φαγητό και έτρωγε τέσσερα γεύματα McDonald's ημερησίως.Τελικά έχασε 154 κιλά σε 18 μήνες και η μεταμόρφωσή της σοκάρει! Δείτε την στο Athensmagazine.gr

Η μητέρα τριών παιδιών Κέλιστι Μπόνας, 32 ετών, από το Χάμιλτον του Οντάριο, πέρασε πάνω από μια δεκαετία προσπαθώντας να κάνει δίαιτες και έφτασε μέχρι τα 300 κιλά, ενώ έτρωγε περισσότερες από 4.000 θερμίδες την ημέρα. Ακόμα και μικρά παιδιά έχουμε δει να ζυγίζουν 190 κιλά, κάτι που είναι εξοργιστικό, ειδικά σε αυτές τις μικρές ηλικίες, ενώ η αλλαγή καθίσταται αναγκαία σε τέτοιες περιπτώσεις!

Αφού παντρεύτηκε τον σύζυγό της Γουέσλει, από το Wrelton του North Yorkshire και έχοντας τρία παιδιά, δεν μπορούσε να περάσει έξω από τα McDonalds χωρίς να σταματήσει και να φάει.

Αλλά τώρα έχει συρρικνωθεί σε ένα υγιές μέγεθος και ζυγίζει 132 κιλά.

Συχνά επισκέπτονταν δύο ή τρεις φορές την ημέρα McDonald's ή παρόμοια καταστήματα και γενικά έτρωγαν δύο από τα σάντουιτς πρωινού γεύματος γρήγορου φαγητού το πρωί και άλλα δύο μπιφτέκια για μεσημεριανό γεύμα - με γεύματα ψωμιού σαν σνακ.

Ο τρόπος ζωής της σήμαινε ότι αγωνίστηκε να διατηρήθει με τα παιδιά της, Μπρούκ , 12, Κάρσον, 11 και Σκάρλετ,5, και μπήκε σε λίστα αναμονής για χειρουργική επέμβαση γαστρικής παράκαμψης το 2017.

Αν και είχε περιμένει εννέα μήνες για τη χειρουργική επέμβαση, η «πραγματικότητα» την χτύπησε κατακέφαλα το Μάιο του 2018, όταν χρειαζόταν μια ζώνη επεκτάσεως σε μια πτήση και τα παιδιά της δεν μπορούσαν να κρύψουν την αμηχανία τους.

Μετά το bypass, πολέμησε με το μυαλό και το σώμα της, αλλά επιμένει ότι δεν «λυπάται». Στα 132 κιλά, είναι πλέον σε θέση να απολαύσει την «καταπληκτική» της ζωή - αν και η δυσμορφία του σώματος σημαίνει ότι εξακολουθεί να τραβιέται στο τμήμα των μεγάλων μεγεθών στα καταστήματα.

22χρονη έχασε 93 κιλά μέσα σε έναν χρόνο! Όταν δείτε πόσο αδυνάτισε θα μείνετε άναυδοι!

H Τζένιφερ Ογκνενόβσκι από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, έχει πετύχει μια τεράστια μεταμόρφωση σε ένα μόνο χρόνο. Θα πάθετε πλάκα με την διαφορά στα κιλά της και στο σώμα της!

Η 22χρονη φοιτήτρια της Νομικής ανέκαθεν αγωνιζόταν να χάσει βάρος, δοκιμάζοντας τη μια δίαιτα μετά την άλλη χωρίς επιτυχία. Πολλές κοπέλες επιλέγουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους για διάφορους λόγους, όπως και αυτή που την φώναζαν κακάσχημη. Έτσι, και η Τζένιφερ άλλαξε ολοσχερώς!

Οι αποτυχίες της, της προκάλεσαν κατάθλιψη και ανασφάλεια. Έγινε μοναχική και έχασε επαφή με τους φίλους της. Σταμάτησε να πηγαίνει για ψώνια για ρούχα, επειδή φοβόταν ότι δεν θα έβρισκε ρούχα που να της ταιριάζουν. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ευρώπη, το βάρος της έγινε ένα μεγάλο πρόβλημα : «Ήμουν τόσο κουρασμένη μετά από μια βόλτα οπουδήποτε και μετά τα αξιοθέατα ήθελα απλώς να χορτάσω φαγητό.»

Ακόμα κι αν ζύγιζε 158 κιλά στα 21α γενέθλιά της, η Τζένιφερ δεν είχε αποκτήσει ακόμα κίνητρο για να χάσει βάρος. Το μόνο που θυμάται είναι ότι πάντα ήθελε να τρώει: « Κατανάλωνα πολλούς υδατάνθρακες και ήμουν συνεχώς πεινασμένη – δεν περνούσαν δύο ώρες χωρίς φαγητό.»

Τον Φεβρουάριο του 2016, η Τζένιφερ υποβλήθηκε τελικά στην εγχείρηση. Ένιωθε ότι ήταν η τελευταία της ευκαιρία για να ζήσει μια φυσιολογική ζωή: «Καθώς με ετοίμαζαν για την χειρουργική επέμβαση, χαμογελούσα και έλεγα σε όλους πόσο έτοιμη ήμουν.»

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, η Τζένιφερ έπρεπε να είναι προσεκτική σχετικά με το τι κατανάλωνε. Για τις δύο πρώτες εβδομάδες της επιτρεπόταν να καταναλώνει μόνο υγρά, και αργότερα έπρεπε να μάθει πώς να τρώει ξανά. Κατά την παραμονή της στην κλινική, η Τζένιφερ απέκτησε ένα φίλο που την βοήθησε να συνεχίσει με την υγιεινή διατροφή που είχε ξεκινήσει πριν από την επέμβαση.

Από τότε, η Τζένιφερ έτρωγε μόνο τροφές που ήταν χαμηλές σε λιπαρά και υδατάνθρακες.

Πέντε μήνες μετά τη γαστρική παράκαμψη, η Τζένιφερ είχε χάσει 125 κιλά! Πήγε σε ένα άλλο ταξίδι στην Ευρώπη και παρατήρησε μια τεράστια διαφορά: «Τα επίπεδα ενέργειας ήταν ανεξάντλητα. Σκαρφάλωνα βουνά και σκάλες για να δω διάφορα αξιοθέατα και δεν με ενοχλούσε καν η ζέστη τις πολύ ζεστές μέρες στην Ελλάδα.. »

Όταν επέστρεψε στο σπίτι, η Τζένιφερ αποφάσισε να κάνει κάτι για το περιττό δέρμα της. Φαινόταν ότι όση γυμναστική και αν έκανε, δεν μπορούσε να απαλλαχθεί από αυτό, έτσι αποφάσισε να κάνει άλλη μια άλλη εγχείρηση. Τον Ιανουάριο του 2017 υποβλήθηκε και πάλι σε χειρουργική επέμβαση.

«Θυμάμαι πως ξύπνησα και είχαν ξετυλίξει τα χέρια μου και έβαλα τα κλάματα. Δεν είχα δει ποτέ τα χέρια μου τόσο λεπτά,» θυμάται η Τζένιφερ . Ζύγιζε τώρα 67 κιλά και ήταν ενθουσιασμένη με το νέο της σώμα. «Είμαι τόσο απίστευτα χαρούμενη. Βγαίνω κάθε εβδομάδα τώρα και συμμαθητές από το σχολείο που δεν με έχουν δει για καιρό δεν έχουν ιδέα ποια είμαι», εξηγεί με περηφάνεια.

Η Τζένιφερ έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα. Πηγαίνει στο γυμναστήριο τακτικά και ακολουθεί μια πολύ αυστηρή διατροφή. Γνωρίζει ότι ακόμη και με την γαστρική παράκαμψη, θα πρέπει να διατηρήσει ισχυρή θέληση αν θέλει να παραμείνει αδύνατη. «Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι για σας. Πολλοί λένε ότι το γαστρικό μανίκι είναι η “εύκολη λύση”, αλλά δεν είναι», αναφέρει η Τζένιφερ .

Η απίστευτη μεταμόρφωση της Τζένιφερ την έχει κάνει πολύ πιο ευτυχισμένη και τώρα έχει περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Είναι ένα επίτευγμα που αξίζει μεγάλο σεβασμό!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share