Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάμερα καταγράφει την αλήθεια πίσω από τις τέλειες φωτογραφίες των Instagramers! Δεν φαντάζεστε μέχρι που φτάνουν...

Δεν θα το πιστεύετε!

27 Ιανουαρίου 2020 12:45
Κάμερα καταγράφει την αλήθεια πίσω από τις τέλειες φωτογραφίες των Instagramers! Δεν φαντάζεστε μέχρι που φτάνουν...

Ένας ξεκαρδιστικός λογαριασμός έχει τεκμηριώσει το πόσο μακριά οι Influencers- και οι Instagramers- θα φτάσουν για να πάρουν το τέλειο σουτ, ώστε οι φωτογραφίες τους να πάρουν τα περισσότερα likes!

Ο λογαριασμός "Influencers in the Wild", που διευθύνεται από τον Long Island comedian Τάνκ Σινάτρα, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι ο Τζόρζτ Ρές, συλλέγει ξεκαρδιστικά clips και πλάνα από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να αποτυπώσουν την επιθυμητή εικόνα. Έτσι αν και μπορεί να επηρεαστούν από τις αλλαγές στο Instagram, δεν σταματάει η μανία που κυριαρχεί στα social media!

Σε μια περίπτωση, μια κοπέλα στο LA εξισορροπείται σε ένα κάδο γεμάτο σκουπίδια για να αποκτήσει μια εικόνα της φίλης της, που στέκεται μπροστά σε μια τοιχογραφία. Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr!

Αλλού ένα αφοσιωμένο στην σχέση του αγόρι προσπάθησε να τραβήξει την κοπέλα του σε μπικίνι με μια πόζα αρκετά μακριά από την παραλία - που κορυφώνεται σε μια μάλλον πτώση.

Εν τω μεταξύ, ένα μοντέλο και οι τέσσερις βοηθοί της εγκατέστησαν εξοπλισμό σε μια διάβαση πεζών στη Νέα Υόρκη που περιβάλλεται από πολυσύχναστη κυκλοφορία.

Ακόμα καθυστέρησαν πτήση για χάρη μιας γυναίκας που ήθελε να βγάλει απεγνωσμένα φωτογραφία στο πιλοτήριο!

Επικό: Άντρας αντιγράφει τις φωτογραφίες που βάζουν οι γυναίκες στο Instagram και μοιράζει άφθονο γέλιο!

Άντρας αντιγράφει τις φωτογραφίες που βάζουν οι γυναίκες στο Instagram και μοιράζει άφθονο γέλιο!

Είναι γνωστό πως οι γυναίκες ανεβάζουν διαρκώς φωτογραφίες στο Instagram, ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους. Μάλιστα πολλά είναι τα posts τα οποία έχουν γίνει trend και τα ακολουθεί ένα μεγάλο κομμάτι τους. Δείτε κάτι σχετικό: Σε αυτόν τον δρόμο απαγορεύονται οι φωτογραφίες για το Instagram!

Αυτά τα trends δεν έχουν δημιουργηθεί απαραίτητα από celebrities, αν και προφανώς εκείνες οι φωτογραφίες είναι που έχουν συζητηθεί περισσότερο και γι’ αυτό εξάλλου υπάρχουν αρκετοί που έχουν κάνει την αναπαράσταση τους, με έναν πιο αστείο τρόπο.

Φανταστείτε όμως πως θα ήταν αν έκαναν ακριβώς το ίδιο και οι άνδρες, ανεβάζοντας ίδιου τύπου φωτογραφίες με τα ανάλογα hashtags. Βασικά, δεν χρειάζεται να φανταστείτε, μιας και φρόντισαν να μας δείξουν το πως θα έμοιαζαν αυτές οι αναρτήσεις.

Δες στην συνέχεια αυτές τις αστείες εικόνες και πες μας την γνώμη σου, για το πως σου φάνηκε η ιδέα τους και τι γνώμη έχεις για όλα αυτά τα «trends».

Αστεία αναπαράσταση γυναικείων φωτογραφιών στο Instagram από άνδρες!
Κάποιες από αυτές είναι αρκετά καλές θα έλεγα, ενώ οι περισσότερες έχουν απίστευτο γέλιο. Αλλά ακόμη και αν δεν γελάσεις με τις φωτογραφίες, θα το κάνεις σίγουρα παρατηρώντας τα hashtags και τις λεζάντες που έχουν χρησιμοποιήσει για την κάθε μία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share