Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή όταν ξαφνικά ο σκύλος άρχισε να ουρλιάζει - Μόλις η γιαγιά κατάλαβε τον λόγο έτρεξε πανικόβλητη!

Σοκ!

26 Ιανουαρίου 2020 12:26
Τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή όταν ξαφνικά ο σκύλος άρχισε να ουρλιάζει -  Μόλις η γιαγιά κατάλαβε τον λόγο έτρεξε πανικόβλητη!

Αυτά τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή όταν ξαφνικά ο σκύλος άρχισε να ουρλιάζει - Μόλις η γιαγιά κατάλαβε τον λόγο έτρεξε πανικόβλητη!

Ο Slayer, ένα Pitbull της οικογένειας Butt και ο καλύτερός του φίλος Paco, έπαιζαν έξω όταν είδαν μια σκιά στο γρασίδι. Στην αρχή, δεν έδωσαν σημασία. Αλλά όταν συνειδητοποίησαν τι ήταν πραγματικά η σκιά, ταράχτηκαν.

Στο χορτάρι, υπήρχε ένα μεγάλο δηλητηριώδες φίδι που είχε βάλει στο μάτι τα μεγάλα παιδιά της οικογένειας Butt. Όταν τα σκυλιά άρχισαν να γαβγίζουν και να προειδοποιούν την οικογένεια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, η γιαγιά έστειλε γρήγορα τα παιδιά μέσα για ασφάλεια. Όταν πήγε στα σκυλιά για να δει τι συμβαίνει, ο χειρότερος εφιάλτης της είχε γίνει πραγματικότητα. Και οι δύο σκύλοι είχαν δαγκωθεί από το φίδι. Ήταν θέμα χρόνου, το δηλητήριο να τα σκοτώσει.

Το φίδι αυτό, ήταν πολύ δηλητηριώδες και επικίνδυνο. Τα δύο σκυλιά παρακολούθησαν το φίδι, για να διασφαλίσουν ότι δεν θα έβλαπτε κανένα από τα μέλη της οικογένειας. Το φίδι στη συνέχεια, τους επιτέθηκε. Όρμησε στα δύο σκυλιά και τα δάγκωσε πολλές φορές με θανατηφόρο δηλητήριο. Στη συνέχεια, ο Slayer άρπαξε το επικίνδυνο φίδι από το λαιμό και το ταρακούνησε μέχρι να πεθάνει και να μην μπορεί να βλάψει κανέναν άλλο.

Αφού ο Slayer σκότωσε το φίδι, και τα δύο σκυλιά άρχισαν να αντιδρούν στο δηλητήριο. Η Melissa Butt έσπευσε και τα δύο σκυλιά στον κτηνίατρο. Προσπάθησε να φτάσει εκεί όσο το δυνατόν νωρίτερα, για να σώσει τον ήρωα που είχε προστατεύσει τα παιδιά της οικογένειας.

Ο Σκύλος Άρχισε Να Ουρλιάζει.

Στα σκυλιά δόθηκε αντίδοτο, άμεσα από τον κτηνίατρο. Έπειτα, περίμεναν να δουν πώς θα αντιδράσουν τα κουτάβια. Ο Paco θεραπεύτηκε σχεδόν μια μέρα μετά, επειδή αντέδρασε πολύ καλά στο αντίδοτο. Ο Slayer από την άλλη πλευρά, είχε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα και ακόμη δεν έχει συνέλθει εντελώς.

Χωρίς αυτά τα καταπληκτικά κατοικίδια ζώα, θα μπορούσε να είχε συμβεί το χειρότερο σε αυτά τα παιδιά. Ευτυχώς, αυτά τα καταπληκτικά και πιστά σκυλιά, εξασφάλισαν την ασφάλεια της οικογένειας

Άστεγος άντρας έπαθε έμφραγμα και οι 6 σκύλοι του περίμεναν έξω από το νοσοκομείο μέχρι να γίνει καλά

Αυτός ο άστεγος άντρας έπαθε έμφραγμα και οι 6 σκύλοι του περίμεναν έξω από το νοσοκομείο μέχρι να γίνει και πάλι καλά

Έξι πιστά σκυλιά περίμεναν έξω από ένα νοσοκομείο στη Βραζιλία για πάνω από 24 ώρες τον άστεγο ιδιοκτήτη τους, όταν ο άντρας χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα εκεί μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο. Οι άνθρωποι χωρίς στέγη δυστυχώς κρύβουν απίστευτες ιστορίες, όπως και αυτός ο άστεγος που καθόταν επί 3 χρόνια έξω από αυτό το σπίτι!

Ένα βίντεο καταγράφει την αξιοθαύμαστη στιγμή που τα πιστά κυνηγόσκυλα καταφτάνουν λαχανιασμένα έξω από το τμήμα επειγόντων περιστατικών, αφού κυνήγησαν το ασθενοφόρο για αρκετά χιλιόμετρα μέχρι το νοσοκομείο.

Την περασμένη τετάρτη, τα πιστά κατοικίδια ζώα αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την είσοδο του νοσοκομείου Santa Casa στο Cianorte, στη νότια Βραζιλία, όταν ο άστεγος άντρας, ο κος Luiz, αρρώστησε ξαφνικά.

Το προσωπικό του νοσοκομείου δήλωσε πως τα σκυλιά περίμεναν υπομονετικά έξω από την είσοδο των επειγόντων περιστατικών.

undefined

Ο Luiz, ο οποίος είναι άστεγος για πάνω από 20 χρόνια, πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα αλλά έφυγε από μια άλλη είσοδο με τον αδελφό του.

Τα σκυλιά, τα οποία θεωρεί οικογένειά του, έμειναν εκεί και τον περίμεναν μέχρι να εμφανιστεί.

Ο Simone Zilane, ένας εθελοντής στην ομάδα διάσωσης ζώων Amigos de Patas, τράβηξε βίντεο τα σκυλιά που περίμεναν στην πόρτα του νοσοκομείου.

Ο Zilane είπε στα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης “Τα σκυλιά ήταν απελπισμένα. Ακολούθησαν τη διαδρομή του ασθενοφόρου και έφθασαν στο νοσοκομείο που οδηγήθηκε ο Luiz. Γάβγιζαν έξαλλα καθώς τον έβλεπαν να μπαίνει στο νοσοκομείο κι εκείνα δεν μπορούσαν να περάσουν την είσοδο.”

Άστεγος Άντρας Έπαθε Έμφραγμα Και Οι 6 Σκύλοι

“Μετά από λίγο κάθισαν στο έδαφος και δεν έφευγαν. Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι ο Luiz είχε πάρει εξιτήριο και τα κατοικίδια ζώα του δεν κατάλαβαν ότι έφυγε από άλλη πόρτα, ένας από τους εθελοντές μας πήγε για να τον πάρει από το σπίτι του αδελφού του και να τον οδηγήσει στα σκυλιά του που τον περίμεναν.”

“Δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ήταν έξω όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήταν και έκπληκτος από την αντίδρασή τους.”

Τα σκυλιά έκαναν σαν τρελά από τη χαρά τους όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ο ιδιοκτήτης τους!

Σύμφωνα με μη κυβερνητικούς οργανισμούς, ο Luiz έχει διαγνωστεί με ψυχιατρικά προβλήματα, αλλά εδώ και χρόνια αρνείται να δεχτεί βοήθεια από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις για άστεγους κι από την οικογένειά του γιατί προτιμά να ζει στους δρόμους με τα αδέσποτά του.

“Του νοικιάσαμε μια πολύ απλή κατοικία πριν από λίγο καιρό με μια μεγάλη αυλή για τα σκυλιά αλλά δεν τη δέχτηκε και αρνήθηκε να μπει στο σπίτι. Είπε ότι το σπίτι του είναι ο δρόμος,” είπε ο Luiz.

Φοβούμενος πια για την υγεία του, ο άστεγος άντρας συμφώνησε να κάνει ένα ντους και να δεχτεί ένα πιάτο φαγητό για εκείνον και τα σκυλιά του.

Σύμφωνα με την ΜΚΟ, όλα τα ζώα έχουν στειρωθεί, εμβολιαστεί, έχουν κάνει θεραπείες για τα παράσιτα κι έχουν τσιπαριστεί.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Luiz ήταν ήδη πίσω στους δρόμους μαζί με τα πιστά σκυλιά του.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share