Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

69 χρόνια πριν ο άντρας της εξαφανίστηκε - Το 2008 όμως πήγε καλεσμένη σε έναν γάμο και είδε κάτι που την σόκαρε!

Σοκ!

26 Ιανουαρίου 2020 11:40
69 χρόνια πριν ο άντρας της εξαφανίστηκε -  Το 2008 όμως πήγε καλεσμένη σε έναν γάμο και είδε κάτι που την σόκαρε!

Πριν 69 χρόνια ο άντρας της εξαφανίστηκε, το 2008 όμως πήγε καλεσμένη σε έναν γάμο και είδε κάτι που την σόκαρε!

Μια νεαρή νύφη, έχει μεγάλες αμφιβολίες για την ημέρα του γάμου της και το εκμυστηρεύεται στη γιαγιά της. Η γιαγιά της με σκοπό να την καθησυχάσει, μοιράζεται μαζί της την δική της συγκινητική ιστορία.

Πόσο μεγάλη έκπληξη είναι το τέλος! Αν και αυτή η ταινία έγινε το 2008, εξακολουθεί ακόμη να έχει τη δύναμη να αποκαταστήσει την πίστη για τη δύναμης της αγάπης.

Πεθερά κλέβει την παράσταση στο γάμο του γιου της. Δεν φαντάζεστε τι έκανε! Άφωνοι οι καλεσμένοι!

Μια νύφη, έμεινε άφωνη, όταν είδε την πεθερά της στο γάμο, να κάνει κάτι απίστευτο. Μόλις δείτε το βίντεο θα κλάψετε από τα γέλια!

Πρόκειται για μια στοργική ιστορία μητέρας και γιου, που δεν έχει καμία σχέση με την πεθερά που έμεινε έγκυος από τον γαμπρό της! Πάμε να μάθουμε λοιπόν, τον λόγο που όλοι έμεινα άφωνοι στο γάμο.

Κάθε Σάββατο πρωί ο Έβαν με τις αδερφές του και τους γονείς τους άκουγαν ραδιόφωνο τραγουδώντας και χορεύοντας.

"Κοροϊδεύαμε τους γονείς μας για τον τρόπο που χόρευαν και αντίστοιχα εκείνοι κορόιδευαν εμάς", λέει ο Έβαν, που έγινε γνωστός στην Αμερική από ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται να χορεύει στο πάρτι μετά το γάμο του με τη μητέρα του.

Στο βίντεο, η "παράδοση" συνεχίζεται και ο Έβαν με τη μητέρα του ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο στο πιο τρυφερό και αστείο dance battle που έχει γίνει ποτέ.

"Οι μόνοι άνθρωποι που γνώριζαν για αυτό ήταν η οικογένειά μου και ο DJ", δήλωσε ο Έβαν σε συνέντευξή του αποκαλύπτοντας ότι μητέρα και γιος έδιναν μυστικά ραντεβού για να προβάρουν τη χορογραφία τους καιρό πριν τον γάμο.

"Μάλιστα, η Τζένα (η σύζυγός του) μου είπε μία μέρα, μετά το γάμο, ότι αφού εγώ και η μητέρα μου χορέψαμε σε αργό ρυθμό το "What a Wonderful World", είχε σκεφτεί ότι δε θα κάναμε τίποτα άλλο. Πίστευε ότι σε αυτόν τον τομέα χωλαίναμε μέχρι που ξεκινήσαμε να χορεύουμε", τόνισε ο γαμπρός.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share