Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο άντρας μεταμφιέστηκε σε γυναίκα! Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Απίστευτο!

25 Ιανουαρίου 2020 15:10
Αυτός ο άντρας μεταμφιέστηκε σε γυναίκα! Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Έχουμε δει πολλές και διάφορες μεταμφιέσεις η κάθε μια για ξεχωριστό λόγο, αυτή βέβαια που μας έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν αυτή ενός άντρα που μεταμφιέστηκε σε 81χρονο για να ταξιδέψει με πλαστό διαβατήριο.

Αυτή τη φορά ο λόγος είναι πραγματικά σοκαριστικός! Ο 43χρονος άντρας από τη Βραζιλία μεταμφιέστηκε στη... μητέρα του για να δώσει εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης αντί για εκείνη!

Η 60χρονη Μαρία η μητέρα του, από τη Βραζιλία, κόπηκε στις εξετάσεις οδήγησης 3 φορές. Τότε ο γιος της αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Έτσι φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα, βάζοντας make-up, μια περούκα και βάφοντας τα νύχια του μπήκε στο αμάξι με τους εξεταστές και τον δάσκαλο οδήγησης να έχουν, αρχικά, πειστεί ότι πρόκειται για τη μητέρα του.

Κάποια στιγμή όμως τον πήραν χαμπάρι και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Με συνοπτικές διαδικασίες ο άντρας συνελήφθη για απάτη και υποκλοπή ταυτότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, αμέσως ομολόγησε τις πράξεις του ενώ παραδέχτηκε ότι η μητέρα του δεν είχε ιδέα για το «σατανικό» του σχέδιο.

Θεούλης: Πήρε μια τηλεόραση από το ράφι, πήγε στο ταμείο και πήρε πίσω τα λεφτά του, που φυσικά δεν είχε πληρώσει ποτέ! (photos)

Αυτός ο άντρας πήρε μια τηλεόραση από το ράφι, πήγε στο ταμείο και πήρε πίσω τα λεφτά του, που φυσικά δεν είχε πληρώσει ποτέ!

Προσοχή! Ασφαλώς και δεν επικροτούμε την πράξη του, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για ληστεία, αλλά είναι πως να το πούμε;
Μια… game chanching ληστεία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάμερες καταγράφουν τα πιο περίεργα περιστατικά, έτσι και η κάμερα ασφαλείας του σουπερμάρκετ Aldi στην πόλη Λινκολνσάιρ της Αγγλίας κατέγραψε αυτό το σκηνικό κλοπής!

Δράστης ένας μεσήλικας, ο οποίος τι έκανε;

Πήρε από το ράφι μια τεράστια τηλεόραση, πήγε στον ταμία και του είπε:

«Μπορώ σας παρακαλώ να την γυρίσω πίσω και να πάρω πίσω τα χρήματα;».

Προσοχή: Την πήρε από το ράφι, πήγε στον ταμία και του ζήτησε τα… λεφτά του πίσω!

Και μετά έγινε κάτι ακόμα πιο μαγικό!

Ή ο ταμίας ήταν καινούργιος και μπερδεύτηκε ή έγινε κάποιο λάθος στο σύστημα του καταστήματος, το θέμα είναι ότι ο τύπος πήρε πίσω τα λεφτά που δεν έδωσε ποτέ!

Για την ακρίβεια πήρε πίσω 329 λίρες.

Η αστυνομία της περιοχής δεν έχει εντοπίσει ακόμα τον δράστη, αλλά όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της, είναι απλά θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Κάμερα κατέγραφε έναν παππού μέσα σε μια βάρκα...Όταν δείτε τι τον τραβούσε θα μείνετε άφωνοι!

Αυτός ο παππούς πήγαινε βόλτα με την βάρκα του, αλλά χωρίς να κάνει κουπί. Ποιος μετακινούσε την βάρκα; Θα μείνετε άφωνοι όταν δείτε τι κατέγραψε η κάμερα...

Ο Μικ Κάρολ από το Ηνωμένο Βασίλειο βρισκόταν στον ποταμό Drayton, όταν είδε ένα ασυνήθιστο αλλά ξεκαρδιστικό θέαμα! Πολλοί βάζουν κάμερα για να ελέγχουν την φροντίδα των ηλικιωμένων, όπως έκαναν και σε αυτόν τον παππού που νόμιζαν ότι τα έχει χαμένα, αλλά αυτή τη φορά η κάμερα κατέγραψε κάτι ξεκαρδιστικό!

Ένας παππούς είχε βρει έναν πανέξυπνο τρόπο για να κάνει τη βόλτα του, είχε διαμορφώσει τη βάρκα του με τέτοιο τρόπο ώστε να την τραβάει ένα παιχνίδι ρυμουλκό σκάφος…

Φαίνεται πως ο παππούς είχε έντονη αίσθηση του χιούμορ και καθώς περνούσε μπροστά από τον Μικ φώναξε “νόμιζες ότι τα είχες δει όλα!”.

Ο ταλαιπωρημένος παππούς καθόταν κάθε μέρα στο ίδιο σημείο - Τότε μια άγνωστη κοπέλα τον πλησιάζει και κάνει το αδιανόητο!

Κάθε νύχτα, ένας ηλικιωμένος άντρας καθόταν στην ίδια διασταύρωση στο Phoenix. Με ήλιο ή βροχή, παρέμενε πάντα εκεί δίπλα σε ένα εστιατόριο της εκκλησίας μέχρι που έκλεινε. Ο άντρας είχε πάντα μαζί του μία ταμπέλα που έγραφε: ‘χάλκινα νομίσματα προς πώληση.’

Οι άνθρωποι τον προσπερνούσαν και κανείς δεν σταματούσε να τον ρωτήσει γιατί ήθελε να πουλήσει αυτά τα νομίσματα μέσα στην ζέστη. Ένα απόγευμα, μία γυναίκα με όνομα Lisa παρατήρησε τον ηλικιωμένο άντρα και η καρδιά της ράγισε.

Από τότε, κάθε νύχτα τον έβλεπε στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μία πολύ ζεστή μέρα του Ιουνίου του 2017, τελικά αποφάσισε να τον πλησιάσει και να μάθει την ιστορία του – ήξερε πως πρέπει να υπήρχε κάποιος λόγος για όλα αυτά.

Τελικά ανακάλυψε κάτι απίστευτο για τον ηλικιωμένο, του οποίου το όνομα ήταν Paul. Την άφησε να τον βγάλει μία φωτογραφία και να την ανεβάσει στο διαδίκτυο… μαζί με την ιστορία του.

Δεν περίμενε ποτέ όμως η ιστορία του να γίνει viral, ούτε αυτό που συνέβη στην συνέχεια…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share