Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Έγκυος γυναίκα λιγουρεύτηκε ελιές στις 3 τα ξημερώματα – Αυτό που της έφερε τελικά ο σύζυγός της θα σας κάνει να κλάψετε!

Απίστευτο!

25 Ιανουαρίου 2020 10:15
Έγκυος γυναίκα λιγουρεύτηκε ελιές στις 3 τα ξημερώματα – Αυτό που  της έφερε τελικά ο σύζυγός της θα σας κάνει να κλάψετε!

Αυτή η έγκυος γυναίκα λιγουρεύτηκε ελιές στις 3 τα ξημερώματα! Δείτε παρακάτω τι της έφερε τελικά ο σύζυγός

Οι λιγούρες που αισθάνονται πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους είναι γνωστές. Για τους περισσότερους άντρες η ικανοποίηση αυτών των επιθυμιών, ανά πάσα στιγμή, αποτελεί μια δοκιμασία των νεύρων τους.Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούν να συμβούν αδιανόητα πράγματα κατά την διάρκεια μιας εγκυμοσύνης, αλλά και στην γέννα, όπως αυτό που συνέβη σε αυτή την μητέρα!

Όπως και για τον σύζυγο που θα δείτε στο βίντεο. Εκλήθη στις 3 τα ξημερώματα να βρει ελιές που θέλησε να φάει η εγκυμονούσα γυναίκα του.
Παρά τις αρχικές του αντιρρήσεις, τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση να ψάξει για κατάστημα που διανυκτέρευε και πουλούσε ελιές. Οι αρχικές του προσπάθειες στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία. Ο νυσταγμένος άντρας μονολογούσε στο αυτοκίνητο, αναζητώντας μια λύση. Και ω του θαύματος, σκέφτηκε μια φοβερή ιδέα.
Ποια ήταν αυτή; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

This husband's mission to find olives at 3am for his pregnant wife is epic! 😂

This husband's mission to find olives at 3am for his pregnant wife is epic! 😂 Credit: LadBaby

Posted by Daily Mail Video on Thursday, 25 January 2018

Αυτή η γυναίκα ήταν έγκυος σε τρίδυμα αλλά αυτό που είδαν στον υπέρηχο...Πάγωσε ακόμα και τους γιατρούς!

Η Άμπερ και ο σύζυγός της χάρηκαν όταν έμεινε έγκυος, αλλά ποτέ δεν περίμεναν αυτό που θα συνέβαινε. Όταν είδαν τον υπέρηχο έμειναν άφωνοι ακόμα και οι γιατροί!

Όλες οι γυναίκες πριν πάνε για τον υπέρηχο έχουν αγωνία και ανησυχούν για το τι θα αντικρίσουν, όπως και αυτή η γυναίκα, που φοβόταν και τελικά είδε κάτι σοκαριστικό. Το ζευγάρι δεν είχε σκοπό να αποκτήσει περισσότερα παιδιά, έτσι η εγκυμοσύνη της ήταν μια αρκετά μεγάλη έκπληξη που όμως δεν τελείωσε εκεί…

Στην κοιλιά της κυοφορούσε τρίδυμα, που όχι μόνο δεν ήταν «προγραμματισμένα» αλλά και είχαν συλληφθεί 100% φυσιολογικά!

Όταν η Άμπερ επισκέφθηκε τον γιατρό για τον προγραμματισμένο υπέρηχο, ανακάλυψαν όμως και κάτι ακόμα: η εγκυμοσύνη της ήταν μονοχοριονική διαμνιακή (Monochorionic Diamniotic), δηλαδή το ένα έμβρυο είχε χωριστεί στα δύο! Τα δύο από τα μωρά της μοιράζονταν τον ίδιο αμνιακό σάκο, πράγμα πρωτοφανές για τους γιατρούς!

Η μητέρα έκανε καισαρική στις 29 εβδομάδες κύησης φέρνοντας στον κόσμο τα κοpίτσια της:Σάρλετ, Σύνδια και Σαβάνα.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share