Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Παίρνει μια πατάτα και την τρίβει πάνω στη σχάρα. Ο λόγος; Τρομερός!

Θα το δοκιμάσετε κι εσείς!

24 Ιανουαρίου 2020 15:08
Παίρνει μια πατάτα και την τρίβει πάνω στη σχάρα. Ο λόγος; Τρομερός!

Τι θα συμβεί αν τρίψετε μια πατάτα στη σχάρα ψησίματος; Μόλις μάθετε θα "τρέξετε" να το κάνετε! Μιλάμε για το απόλυτο tip!

Μετά το κόλπο με την γυναίκα που έβαλε την πατάτα στην τσάντα της, μάθαμε το απόλυτο μυστικό που θα σας χαλαρώνει όταν έχετε τραπέζια. Τι εννοούμε;

περίεργα με πατάτα

Συγκεκριμένα, μάθαμε, πως, αν βάλετε μια κομμένη πατάτα πάνω στη σχάρα, θα λύσετε το αιώνιο πρόβλημα με το κρέας που κολλάει στο ψήσιμο. Ξεχάστε το λάδι που αλείφατε πριν το ψήσιμο.

Κόψτε μια πατάτα στη μέση, καρφώστε την με ένα πιρούνι και μόλις ζεστάνουν τα κάρβουνα τρίψτε την πατάτα πάνω στη σχάρα. Μόλις ακούσετε κάτι να τσιρτσιρίζει, είστε έτοιμοι!

Πήρε μια κομμένη πατάτα και την έβαλε πάνω σε σπασμένα γυαλιά! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει έκπληκτους!

Σίγουρα, έχει συμβεί σε όλους μας μια απροσεξία που μας έκανε να σπάσουμε ένα ποτήρι, ένα βάζο ή οτιδήποτε γυάλινο και το πιο πιθανό είναι τα σπασμένα γυαλιά και τα θραύσματα να εκτοξευθούν σε όλο το χώρο.

Την άρνηση (και ενίοτε τα «γαλλικά») διαδέχεται η αποδοχή ότι κάπως πρέπει να καθαρίσουμε το mess που δημιουργήσαμε (ας ελπίζουμε να μην έπεσε κρασί στο χαλί).

Συνήθως μαζεύουμε τα μεγάλα κομμάτια με την σκούπα ή τα χέρια οι πιο τολμηροί. Ωστόσο, πάντα, μένουν αυτά τα ύπουλα μικρά κομμάτια γυαλιού που αν τα πατήσεις… άουτς!

πατάτα

Πώς μπορείς λοιπόν να μαζέψεις τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα με αποτελεσματικό τρόπο; Μια και μόνο πατάτα αρκεί! Ωστόσο, η πατάτα έχει φανεί αρκετές φορές αποτελεσματική και σωτήρια λύση, όπως σας δείξαμε πρόσφατα πχ, αυτόν τον άντρα που έκοψε ένα κομμάτι πατάτας και το έβαλε στο πόδι του.

Πάρτε μια ωμή πατάτα, κόψ' την στη μέση και πίεσε την πάνω στα γυαλιά. Θα καρφωθούν σε αυτή και φύγουν από το πάτωμα.

Βάζει σε μία πατάτα ένα τριαντάφυλλο...Μόλις δείτε τι συνέβη θα το κάνετε αμέσως!

Βάζει σε μία πατάτα ένα τριαντάφυλλο...Μόλις δείτε τι συνέβη θα το κάνετε αμέσως!

Υπάρχει ένας εύκολος και κυρίως οικονομικός τρόπος για να μην ξεμείνετε ποτέ από τριαντάφυλλα!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κομμένο τριαντάφυλλο και μια πατάτα!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share