Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Σοκαριστικό video: Κομμάτι ωμού κρέατος, κουνιέται μόνο του και φεύγει από το πιάτο!

Σοκ!

24 Ιανουαρίου 2020 10:01
Σοκαριστικό video: Κομμάτι ωμού κρέατος, κουνιέται μόνο του και φεύγει από το πιάτο!

Το βίντεο που θα δείτε πραγματικά θα σας σοκάρει, καθώς ένα κομμάτι ωμού κρέατος, κουνιέται μόνο του και φεύγει από το πιάτο!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ένα ωμό στήθος κοτόπουλου να αρχίζει ξαφνικά να κινείται σε ένα τραπέζι εστιατορίου προκαλώντας τρόμο στους πελάτες.

Είναι γνωστό πως όταν κάποιος κόψει το κεφάλι ενός κοτόπουλου αυτό μπορεί να συνεχίσει να περπατά για μερικά δευτερόλεπτα. Ο λόγος είναι πως πολλές από τις αντανακλαστικές κινήσεις των πτηνών ελέγχονται από τα εγκεφαλικά κύτταρα και όχι από το μυαλό – πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να συνεχίσει να περπατά για λίγο. Αλλά να επιστρέφει στην ζωή ένα ωμό στήθος κοτόπουλου;

Μπορεί να είδαμε στο παρελθόν ένα μισοφαγωμένο ψάρι σασίμι να πηδά από το πιάτο στην προσπάθειά του να δραπετεύσει μπροστά στους έντρομους θαμώνες εστιατορίου στην Ιαπωνία, αλλά «ζόμπι» κοτόπουλο δεν είχαμε ξαναδεί.

Η στιγμή που το ωμό κοτόπουλο αρχίζει να κινείται

Ένα βίντεο που έγινε viral και δημοσιεύτηκε από τον Ρίε Φίλιπς πριν από δύο εβδομάδες στο Facebook, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές και δείχνει ένα κομμάτι στήθος κοτόπουλου (αυτό με τα κόκαλα που έχουν μείνει) να αρχίζει ξαφνικά να κινείται στο πιάτο και τελικά να πέφτει κάτω στο πάτωμα με τους πελάτες να αρχίζουν να ουρλιάζουν.

Δεν είναι σαφές που γυρίστηκε το βίντεο, παρόλο που μπορεί να δει κανείς chopsticks επάνω στο τραπέζι, ωστόσο έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση με πολλούς να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να επιστρέψει στην ζωή ένα νεκρό κοτόπουλο και άλλοι να το αποκαλούν «ζόμπι».

Κάποιοι αναρωτήθηκαν αν είναι δυνατόν τα κομμένα κομμάτια πρόσφατα σφαγμένου κοτόπουλου να εξακολουθούν να στέλνουν νευρικά σήματα. Ένα άτομο πρότεινε: «Συνήθως επειδή το κρέας είναι τόσο φρέσκο, οι μύες μπορούν ακόμη να κινούνται ». Χωρίς να έχει επέμβει – προς το παρών – κάποιος επιστήμονας για να δώσει απάντηση, ή κάποιος ειδικός σε θέματα ειδικών εφέ, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι κάτι κρύβεται πίσω από αυτό το βίντεο, καθώς αδυνατούν ένα νεκρό στήθος κοτόπουλου μπορεί να κινείται.

Απομάκρυναν τα μωρά αυτής της αγελάδας και ξεκίνησε να τρέχει πίσω από το κλουβί! Θα δακρύσετε όταν το δείτε...

Μια μητέρα αγελάδα κυνηγάει τα μοσχαράκια της καθώς απομακρύνονται από εκείνη με ένα τρέιλερ. Το βίντεο συγκινεί όσους το βλέπουν.

Στο βίντεο, που κυκλοφορεί από τη Safe, μια οργάνωση για την καλή διαβίωση των ζώων, η μητέρα αγελάδα κινείται γρήγορα πίσω από το τρέιλερ σε μια προσπάθειά της να μην απομακρυνθεί από τα παιδιά της. Κάτι παρόμοιο έκανε και μια έγκυος αγελάδα, όταν πήδηξε από το φορτηγό που την πήγαινε για σφαγή

Σύμφωνα με τη Safe, οι αγελάδες στεναχωριούνται πολύ όταν διαχωρίζονται από τα μοσχαράκια τους.

Η οργάνωση δηλώνει ότι ο πόνος του αποχωρισμού των παιδιών τους δεν είναι διαφορετικός από αυτόν που νιώθουν οι άνθρωποι.

Η RSPCA δηλώνει ότι οι αγελάδες συχνά διαχωρίζονται από τα παιδιά τους για να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών καθώς και για να ρυθμιστεί η πρόσληψη τροφής, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα αρκετό πρωτόγαλα.

Η διαδικασία διαχωρισμού είναι αγχωτική τόσο για τα μοσχαράκια όσο και για τη μητέρα, γι’ αυτό πρέπει να γίνει μέσα σε ένα κατάλληλο χρονικό πλαίσιο ώστε να ελαχιστοποιηθεί η στενοχώρια τους.

Πήραν τα μωρά αυτής της αγελάδας και τότε ξεκίνησε να τρέχει πίσω από το κλουβί! Θα δακύσετε όταν το δείτε...

Η συνήθης πρακτική της γαλακτοκομικής βιομηχανίας είναι να διαχωρίσει τα μοσχαράκια από τη μητέρα τους μέσα σε δώδεκα ώρες από τη γέννησή τους.

“Ο διαχωρισμός εντός 24 ωρών από τη γέννηση παρεμποδίζει την ανάπτυξη του δεσμού αγελάδας- μοσχαριού και έτσι μειώνει τη δυσκολία διαχωρισμού,” δηλώνει ο ιστότοπος του οργανισμού.

“Οι αγελάδες θα αντιδράσουν πιο έντονα αν το μοσχάρι τους διαχωριστεί σε μεγαλύτερη ηλικία, π.χ. στις τέσσερις ημέρες μετά τη γέννησή του.”

Οι έρευνες δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μετά το διαχωρισμό του μοσχαριού στις δύο εβδομάδες σε σύγκριση με το διαχωρισμό του την πρώτη ημέρα.

Τα μοσχάρια που μεγαλώνουν με τις μητέρες τους είναι γνωστό ότι εμφανίζουν λιγότερο ακανόνιστες συμπεριφορές, είναι πιο παιχνιδιάρικα και έχουν βελτιωμένα κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Επίσης, παίρνουν περισσότερο βάρος και έχουν καλύτερη υγεία με χαμηλότερα ποσοστά νοσηρότητας και θνησιμότητας.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share