Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα δακρύσετε: Σκύλος αρνείται να φύγει από τον άρρωστο ιδιοκτήτη του στο νοσοκομείο και μένει μαζί του ως το τέλος!

Θα σας συγκινήσει!

24 Ιανουαρίου 2020 08:05
Θα δακρύσετε: Σκύλος αρνείται να φύγει από τον άρρωστο ιδιοκτήτη του στο νοσοκομείο και μένει μαζί του ως το τέλος!

Αυτός ο σκύλος αγαπούσε τόσο πολύ τον ιδιοκτήτη του που αρνείται να φύγει από το Νοσοκομείο και μένει μαζί του ως το τέλος!

Tο πόσο πιστά είναι τα σκυλιά το γνωρίζουμε όλοι. Αφιερώνουν τη ζωή τους στον άνθρωπο που θα τα υιοθετήσει και είναι πάντα δίπλα του, και στα καλά και στα κακά.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ένας σκυλάκος, ο Benny, ο οποίος σώθηκε το 2017 από τον τυφώνα Χάρβεϊ στο Τέξας και τη Λουζιάνα και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στην Ουάσιγκτον πριν από δύο περίπου χρόνια. Από την ώρα που έφτασε στο σπίτι ο Benny και ο “μπαμπάς” του Scott έγιναν αχώριστοι φίλοι και έκαναν τα πάντα μαζί. Ο ένας για τον άλλον ήταν ήταν η καλύτερη παρέα.

Στις 29 Αυγούστου ο Ballenger αρρώστησε σοβαρά και μπήκε στο νοσοκομείο. Ο Benny κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει γιατί δεν τον έβλεπε πια στο σπίτι. Έτσι έγινε μελαγχολικός και κακόκεφος.

Η οικογένεια αποφάσισε να τον πάει στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν ο Ballenger. Για να κάτσει λίγο μαζί του και να τον δει. Όμως ο σκύλος δεν ήθελε με τίποτα να φύγει από το κρεβάτι του Ballenger που είχε κάτσει. Ήθελε να είναι δίπλα του για παρέα. Και έτσι έμεινε εκεί, ακουμπώντας στο χέρι του ανθρώπου που λάτρευε.

Την επόμενη μέρα ο Ballenger πέθανε. Ο σκύλος ήταν δίπλα μέχρι την τελευταία του στιγμή. Προφανώς διαισθανόταν ότι θα πεθάνει για αυτό δεν ήθελε να φύγει.

Επιστρέφοντας σπίτι ο Benny δυσκολεύτηκε πολύ τον πρώτο καιρό να συνηθίσει την απουσία του Ballenger. Ήταν μελαγχολικός και κάποιες φορές τον έψαχνε και έκλαιγε.

Αυτή είναι η πίστη και η αφοσίωση του σκύλου στον άνθρωπο. Μια αγάπη που μας δίνεται απλόχερα χωρίς να ζητάει αντάλλαγμα.

Σκύλος με 12.000 ακόλουθους στο Instagram, υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο...μοντέλων! Θα πάθετε πλάκα!

Ένας σκύλος που αγαπάει την φωτογραφική μηχανή, και αγαπά να βγάζει φωτογραφίες, έχει μετατρέψει το χόμπι του ιδιοκτήτη του σε μια επιχείρηση μετά την υπογραφή συμβολαίου με πρακτορείο μοντέλων!

Η μικρή Ντίβα και η ιδιοκτήτρια της Χάιντι Γκίμπονς, 22 ετών, από το Cleeethorpes του Lincolnshire, περνούν ώρες κάθε μέρα στο Instagram - αλλά τώρα έχουν κλείσει συμβόλαι με μια αμερικανική μπουτίκ εταιρεία κατοικίδιων ζώων. Πολλοί είναι αυτοί που ανεβάζουν αστεία βίντεο με τους χνουδωτούς τους φίλους, αλλά λίγοι ξεχωρίζουν!

Το Shih Tzu είναι σαν τα περισσότερα σκυλιά που «αγαπούν το σνακ και το περπάτημα», λέει η Χάιντι, και έχει πλέον 12.000 ακόλουθους στο Instagram. Δείτε τον στο Athensmagazine.gr!

Το σκυλί με αυτοπεποίθηση, γίνεται 10 χρονών αυτό το έτος, αλλά εξακολουθεί να τσαλακώνει την ουρά του σαν κουτάβι όταν ξέρει ότι ντύνεται για φωτογράφιση!

Η φοιτήτρια μαιευτικής Χάιντι είπε ότι πάντα έβγαζε φωτογραφίες του καλύτερου φίλου της, αλλά γρήγορα μετατράπηκε σε εμμονή - βγάζοντας πάνω από 12.000 φωτογραφίες της μόνο τον περασμένο χρόνο.

Το χόμπι της έγινε μελλοντική καριέρα, όταν πρακτορείο τον περασμένο Δεκέμβριο μετά το κατάστημα μπουτίκ των αμερικανικών κατοικιών Aki-oka προσέφερε στο ζευγάρι μια σύμβαση.

Η Γοίλοου θα παρουσιαστεί τώρα φορώντας διάφορα είδη ένδυσης σκύλου στην ιστοσελίδα τους και στη σελίδα Instagram.

Η κ. Γκίμπονς λέει ότι ποτέ δεν περίμενε ότι το σκυλί της θα προκαλέσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά τώρα πιστεύει ότι είναι ένα ανερχόμενο αστέρι!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share