Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Αυτός ο άντρας έκλεψε ένα ηχείο για "ιερό" σκοπό! Μόλις μάθετε το λόγο θα κλάψετε από τα γέλια!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

23 Ιανουαρίου 2020 11:28
Αδιανόητο: Αυτός ο άντρας έκλεψε ένα ηχείο για

Θυμάστε τον σκύλο που έκανε τον πεθαμένο για να μην φύγει το αφεντικό του; Στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορούσε να γίνει κάτι αντίστοιχο γι' αυτό λοιπόν αυτός ο άντρας πριν ντυθεί γαμπρός σκέφτηκε κάτι "σατανικό" για να το αποφύγει!

Αποφάσισε να κάνει μία ληστεία και να τον πιάσουν, με την ελπίδα πως η υποψήφια νύφη θα απογοητευτεί από την κίνησή του αυτή και θα τον παρατήσει.

Έτσι, μπήκε σε ένα στούντιο χορού στην Σανγκάι και έκλεψε ένα ηχείο που κόστιζε περίπου 287 δολάρια, με τις αρχές να τον εντοπίζουν την ίδια μέρα και να τον συλλαμβάνουν.

Όταν λοιπόν κλήθηκε να δικαιολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς, αυτοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που άκουγαν.

«Η κοπέλα μου θέλει να παντρευτούμε, αλλά εγώ δεν θέλω. Ήξερα οτι θα με πιάνατε, καθώς δεν ήμουν και τόσο γρήγορος», είπε χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν είναι ακόμα υπό κράτηση και δεν έχει γίνει γνωστό αν η πράξη του, είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτός ο άντρας αποφάσισε να ντυθεί γαμπρός στα...120!

Το λέει η ψυχή του Ινδού, Χάτζι Άμπντουλ Νουρ, ο οποίος παντρεύεται για δεύτερη φορά, στην "τρυφερή" ηλικία των 120 χρόνων.

Δεν έδωσαν σε 98χρονη γιαγία αλκοόλ επειδή ήταν...ανήλικη!!

Ο χωρικός, σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες, αφού έχασε το 2005, την πρώτη του σύζυγο, ζήτησε από τα (πολλά) παιδιά του να του βρουν νύφη!

Έτσι οι απόγονοι του υπεραιωνόβιου Ινδού, για έξι μήνες βρίσκονταν στην αναζήτηση της κατάλληλης, με βασικό κριτήριο, την... μαγειρική!

Ο Ασίρ Ουντίν, ένας γιος του Νουρ, είπε ότι ήταν δύσκολο να βρει νύφη για έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα. "Με τη χάρη του Θεού βρήκαμε μια νέα μητέρα, παρότι έχει τα μισά του χρόνια".

Ο Νουρ παντρεύτηκε την 60χρονη Σαμόι Μπίμπι την Κυριακή στο Σατγάρι, ένα απομακρυσμένο χωριό στο βορειοανατολικό κρατίδιο Ασάμ. Στη γαμήλια τελετή παρέστησαν τουλάχιστον 400 καλεσμένοι. Η Σαμόι Μπίμπι ήταν χήρα χωρίς παιδιά. Με το γάμο της όμως απέκτησε δύο θετούς γιους και τέσσερις θετές κόρες, με ορισμένους να είναι μεγαλύτερης ηλικίας από αυτήν. Ο Νουρ είχε δημιουργήσει μια οικογένεια 122 μελών, μεταξύ των οποίων γιοι, κόρες και εγγόνια.

Αυτή η αντίδραση του γαμπρού όταν είδε την νύφη είναι πραγματικά επώδυνη... (Video)

Υπάρχει ένα ριάλιτι που λέγεται “Γάμος με την πρώτη ματιά”, που προβάλλεται στην Αυστραλία.

Μια τηλεοπτική παραγωγή όπου οι οι εμπειρογνώμονες ταιριάζουν τους συμμετέχοντες μεταξύ τους, ψάχνοντας το ιδανικό για τον καθένα ταίρι και μετά αυτοί παντρεύονται στην πρώτη τους συνάντηση. Γνωρίζατε ποια είναι τα 3 περίεργα πράγματα για τα κουφέτα;

Ιδανικός γαμπρός για τη Jo, κρίθηκε ο Sean, που- η αλήθεια είναι- δεν ενθουσιάστηκε καθόλου όταν την είδε.
Αυτό που μουρμούρισε με το που την είδε είναι ενδεικτικό:

Αργότερα η Jo δήλωσε:”Οι προσδοκίες μου ικανοποιήθηκαν και με το παραπάνω. Από εδώ ως την αιωνιότητα. Ήταν μεγάλη επιτυχία. Τζάκποτ! Είναι σαν να έχω κερδίσει το λόττο! Οι ειδικοί έπεσαν μέσα, είναι ο ιδανικός για μένα. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειος”.

Δεν είχε φυσικά ιδέα για την αντίδραση του γαμπρού και το “oh shit” του. Ο οποίος αργότερα εξήγησε ότι βρισκόταν σε δύσκολη θέση επειδή είχε έναν δύσκολο χωρισμό, που ήταν άλλωστε και η αιτία να πάρει μέρος στην εκπομπή.

Για την Jo είπε: “Δεν πιστεύω ότι υπήρχε εμμ, πως να το πω… χημεία μεταξύ μας”
Έκτοτε πήγαν μαζί ταξίδι του μέλιτος και χώρισαν πριν περάσει ένα καν επεισόδιο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share