Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μπήκαν στο ζωολογικό κήπο και είδαν αυτά τα λιονταράκια. Δυστυχώς όμως είχε γίνει το απίστευτο!

Σοκ!

23 Ιανουαρίου 2020 07:10
Μπήκαν στο ζωολογικό κήπο και είδαν αυτά τα λιονταράκια. Δυστυχώς όμως είχε γίνει το απίστευτο!

Σε έναν ζωολογικό κήπο της Σουηδίας, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να θανατώσουν τα λιονταράκια της φωτογραφίας. Όταν μάθετε τον λόγο θα εξοργιστείτε.

"Προσπαθήσαμε να τα πουλήσουμε ή να τα μεταφέρουμε σε άλλους ζωολογικούς κήπους, δίχως επιτυχία. Αν μεγάλωναν πολύ, θα έπρεπε να μετακινήσουμε τα άλλα ζώα που έχουμε", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου.

Μετά τον χαμό που έγινε σε ζωολογικό κήπο του Ιράκ, επικράτησε πανικός στη Σουηδία, από την απόφαση της διοίκησης ενός Ζωολογικού Κήπου να θανατώσει 9 υγιέστατα λιονταράκια.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση, ακολούθησε τη συγκεκριμένη λογική από το 2012 έως και σήμερα, υποστηρίζοντας ότι αν τα λιονταράκια μεγάλωναν, το προσωπικό θα ήταν αδύνατο να τα μετακινήσει ή να πουληθούν.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, η διοίκηση έδινε εντολή για τη θανάτωση των μεγάλων αιλουροειδών όταν εκείνα συμπλήρωναν το δεύτερο έτος της ζωής τους.

Ο εκπρόσωπος του Ζωολογικού Κήπου επιβεβαίωσε το θέμα και επέμεινε, λέγοντας πως "δεν έχουμε άλλον τρόπο να το διαχειριστούμε. Προσπαθήσαμε να τα πουλήσουμε ή να τα μεταφέρουμε σε άλλους ζωολογικούς κήπους, δίχως επιτυχία. Αν μεγάλωναν πολύ, θα έπρεπε να μετακινήσουμε τα άλλα ζώα που έχουμε".

Τα εννιά λιονταράκια είχαν και ονόματα. Πιο συγκεκριμένα τα αποκαλούσαν Potter, Weasley, Simba, Rafiki, Nala, Sarabi, Kiara, Kovu και Banzai.

Οι Simba, Rafiki, Nala και Sarabi θανατώθηκαν το 2013, μόλις έναν χρόνο μετά τη γέννησή τους. Οι Cubs Kiara, Banzai και Kovu θανατώθηκαν το 2015. Οι Potter και Weasley θανατώθηκαν το 2016.

Άνδρας προσπάθησε να αρπάξει ένα λιονταράκι. Αυτό που κάνει η μαμά λέαινα θα σας κόψει την ανάσα!

Τι φαντάζεστε ότι έκανε μια μαμά λέαινα σε έναν άνδρα, ο οποίος πήγε για να της αρπάξει το μικρό λιονταράκι; Μόλις δείτε το βίντεο θα πάθετε πλάκα!

Μετά το μικρό λιονταράκι που δεν έφευγε από την αγκαλιά ενός ανθρώπο υ, γνωρίσαμε ένα ακόμα μικρό λιοντάρι, το οποίο απέκτησε στοργική σχέση με έναν άντρα.

Δε χρειάζεται να πούμε το προφανές: δεν πρέπει ποτέ να παίρνετε αγκαλιά ένα μικρό λιονταράκι..Μπορεί να καταλήξετε σοβαρά τραυματισμένοι από επίθεση της λέαινας, αλλά ο άντρας στο βίντεο που ακολουθεί, έχει αναπτύξει μια εκπληκτική σχέση με αυτή τη λέαινα, που τον εμπιστεύεται για να πάρει αγκαλιά τα μικρά της.

Η λέαινα τρέφει μεγάλο σεβασμό και εμπιστοσύνη προς τον άντρα, που δε θα πιστεύετε πόση αμοιβαία στοργικότητα εκφράζουν ο ένας προς τον άλλον.

Δείτε το υπέροχο βίντεο, που δείχνει τη λέαινα με τα μικρά της και τη σχέση που έχει αναπτύξει με αυτόν τον άντρα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share