Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Σκύλος με 12.000 ακόλουθους στο Instagram, υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο...μοντέλων! Θα πάθετε πλάκα!

Δεν θα το πιστεύετε!

22 Ιανουαρίου 2020 16:43
Σκύλος με 12.000 ακόλουθους στο Instagram, υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο...μοντέλων! Θα πάθετε πλάκα!

Ένας σκύλος που αγαπάει την φωτογραφική μηχανή, και αγαπά να βγάζει φωτογραφίες, έχει μετατρέψει το χόμπι του ιδιοκτήτη του σε μια επιχείρηση μετά την υπογραφή συμβολαίου με πρακτορείο μοντέλων!

Η μικρή Ντίβα και η ιδιοκτήτρια της Χάιντι Γκίμπονς, 22 ετών, από το Cleeethorpes του Lincolnshire, περνούν ώρες κάθε μέρα στο Instagram - αλλά τώρα έχουν κλείσει συμβόλαι με μια αμερικανική μπουτίκ εταιρεία κατοικίδιων ζώων. Πολλοί είναι αυτοί που ανεβάζουν αστεία βίντεο με τους χνουδωτούς τους φίλους, αλλά λίγοι ξεχωρίζουν!

Το Shih Tzu είναι σαν τα περισσότερα σκυλιά που «αγαπούν το σνακ και το περπάτημα», λέει η Χάιντι, και έχει πλέον 12.000 ακόλουθους στο Instagram. Δείτε τον στο Athensmagazine.gr!

Το σκυλί με αυτοπεποίθηση, γίνεται 10 χρονών αυτό το έτος, αλλά εξακολουθεί να τσαλακώνει την ουρά του σαν κουτάβι όταν ξέρει ότι ντύνεται για φωτογράφιση!

Η φοιτήτρια μαιευτικής Χάιντι είπε ότι πάντα έβγαζε φωτογραφίες του καλύτερου φίλου της, αλλά γρήγορα μετατράπηκε σε εμμονή - βγάζοντας πάνω από 12.000 φωτογραφίες της μόνο τον περασμένο χρόνο.

Το χόμπι της έγινε μελλοντική καριέρα, όταν πρακτορείο τον περασμένο Δεκέμβριο μετά το κατάστημα μπουτίκ των αμερικανικών κατοικιών Aki-oka προσέφερε στο ζευγάρι μια σύμβαση.

Σκύλος με 12.000 ακόλουθους στο Instagram, υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο...μοντέλων! Θα πάθετε πλάκα!

Η Γοίλοου θα παρουσιαστεί τώρα φορώντας διάφορα είδη ένδυσης σκύλου στην ιστοσελίδα τους και στη σελίδα Instagram.

Η κ. Γκίμπονς λέει ότι ποτέ δεν περίμενε ότι το σκυλί της θα προκαλέσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά τώρα πιστεύει ότι είναι ένα ανερχόμενο αστέρι!

Τυφλό σκυλάκι αποκτά έναν φίλο. Μόλις μάθετε τον λόγο θα δακρύσετε!

Συγκλονιστική είναι η ιστορία ενός τυφλού σκυλιού, που απέκτησε έναν φίλο για να τον βοηθά...Η ιστορία του θα σας κάνει να δακρύσετε!

Μετά τον τυφλό σκύλο που είχε για οδηγό μια σκυλίτσα, μάθαμε για ένα τυφλό σκυλάκι που έχει έναν φύλακα άγγελο.

Η ιστορία του τυφλού Charlie, ενός πανέμορφου Golden Retriever από τη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών, και του Maverick, ενός επίσης υπέροχου σκύλου είναι μια ιστορία αγάπης. Από αυτές τις ιστορίες που σε κάνουν να δακρύζεις.

σκύλος

Πριν από κάποια χρόνια ο Charlie, στα έντεκά του χρόνια, έχασε την όρασή του από γλαύκωμα. Οι ιδιοκτήτες του, η Chelsea Stipe και ο σύζυγός της, Adam, έκαναν τα πάντα για να νιώσει αγάπη και ασφάλεια. Όμως ο σκυλάκος φαινόταν ότι ήθελε κάτι περισσότερο. Έτσι αποφάσισαν να του φέρουν παρέα. Και του έφεραν τον μόλις 4 μηνών Maverick.

Λίγο καιρό μετά ο Maverick έγινε ο καλύτερος φίλος του Charlie. Μαζί έκαναν τα πάντα. Έτρωγαν, έπαιζαν και έπεφταν μαζί για ύπνο. Με άλλα λόγια ο Maverick είχε γίνει τα μάτια του Charlie, ο οποίος βρήκε ξανά την όρεξη για ζωή και παιχνίδι.

τυφλός σκύλος

Σήμερα η ζωή του έχει γίνει ακόμα καλύτερη. Ο χαρακτήρας του έχει αλλάξει άλλαξε. Έχει γίνει πιο χαρούμενος, πιο τρυφερός. Και όλα αυτά χάρη στον καλύτερό του φίλο, τον Maverick, που δεν τον αφήνει στιγμή από τα μάτια του.

σκύλος ιστορίες

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share