Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτή η γυναίκα βάζει το χέρι της στον πάγο - Αυτό που συμβαίνει μετά από λίγο δεν θα το πιστεύετε!

Έχει γίνει viral!

21 Ιανουαρίου 2020 12:50
Αυτή η γυναίκα βάζει το χέρι της στον πάγο - Αυτό που συμβαίνει μετά από λίγο δεν θα το πιστεύετε!

Δεν πίστευε στα μάτια της αυτή η γυναίκα όταν έβαλε το χέρι της στον πάγο, αυτό που αντίκρισε είναι πραγματικά πρωτόγνωρο!

Ο μυστηριώδης πάγος απλώνεται λες και είναι απλά μια διαφάνεια και αυτό ήδη συζητιέται σε όλο το διαδίκτυο! To Athensmagazine.gr σας ενημερώνει πάντα για ό,τι γίνεται viral, όπως είναι και αυτή η γάτα!

Αυτό το παγωμένο νερό μετατρέπεται σε πάγο, όμως δεν μοιάζει σε αυτόν που ξέρουμε όλοι... Μόλις ακουμπάει το χέρι αυτό κολλάει πάνω της!

Σε αυτή την επιφάνεια πισίνας λοιπόν στο Μέντφορντ, την ώρα που κολυμπάει τυλίγεται γύρω από το χέρι της και φαίνεται σαν να τεντώνεται όπως ένα πλαστικό περιτύλιγμα πριν τελικά σπάσει!

Σίγουρα δεν έχετε δει ποτέ κάτι τέτοιο, αφού το βίντεο του σπάνιου φαινομένου έγινε ήδη viral!

Βίντεο-σοκ: Έσπασε ο πάγος και βρέθηκαν σε παγωμένη λίμνη!

Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσαν τουρίστες στη Σιβηρία, με τον βίντεο να κάνει το γύρο του κόσμου! Συγκεκριμένα, οι εν λόγω τουρίστες βρέθηκαν στη λίμνη Βαϊκάλη και, περπατώντας πάνω στον πάγο, τον είδαν ξαφνικά να σπάει, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο παγωμένο νερό!

Οι τουρίστες προφανώς υπερεκτίμησαν την… αντοχή του πάγου στην λίμνη στην Σιβηρία και κατέγραψαν σε βίντεο τις στιγμές που απλά… χάθηκαν μέσα στο νερό!

Στα πλάνα φαίνονται να προσπαθούν εναγωνίως να κρατηθούν από τον πάγο, ενώ το βάρος των εξοπλισμών τους δυσχέραινε την κατάσταση.

Όσο προσπαθούσαν να κρατηθούν και να ανέβουν στον πάγο, τόσο μεγαλύτερα κομμάτια του υποχωρούσαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασαν 17 ολόκληρα λεπτά μέσα στα παγωμένα νερά, ενώ όταν κατάφεραν να ανέβουν ξανά στον πάγο, περπάτησαν έξι χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουν στο Εθνικό Πάρκο της λίμνης Βαϊκάλης, στην Σιβηρία.

Ευτυχώς κανένας από τους δύο δεν έφερε τραυματισμούς, παρά μόνο την… τρομάρα της ζωής τους!

Το συμβάν σημειώθηκε περίπου 300 μέτρα από την ακτή, σε σημείο που αργότερα έμαθαν οι τουρίστες ότι περιέχει θερμοπηγές, κάτι που ίσως εξηγεί το γιατί ζεστάθηκε το νερό και έσπασε ο πάγος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share