Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Πεθερά κλέβει την παράσταση στο γάμο του γιου της. Δεν φαντάζεστε τι έκανε! Άφωνοι οι καλεσμένοι!

Δεν πάει ο νους σας!

22 Ιανουαρίου 2020 08:03
Πεθερά κλέβει την παράσταση στο γάμο του γιου της. Δεν φαντάζεστε τι έκανε! Άφωνοι οι καλεσμένοι!

Μια νύφη, έμεινε άφωνη, όταν είδε την πεθερά της στο γάμο, να κάνει κάτι απίστευτο. Μόλις δείτε το βίντεο θα κλάψετε από τα γέλια!

Πρόκειται για μια στοργική ιστορία μητέρας και γιου, που δεν έχει καμία σχέση με την πεθερά που έμεινε έγκυος από τον γαμπρό της! Πάμε να μάθουμε λοιπόν, τον λόγο που όλοι έμεινα άφωνοι στο γάμο.

Κάθε Σάββατο πρωί ο Έβαν με τις αδερφές του και τους γονείς τους άκουγαν ραδιόφωνο τραγουδώντας και χορεύοντας.

"Κοροϊδεύαμε τους γονείς μας για τον τρόπο που χόρευαν και αντίστοιχα εκείνοι κορόιδευαν εμάς", λέει ο Έβαν, που έγινε γνωστός στην Αμερική από ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται να χορεύει στο πάρτι μετά το γάμο του με τη μητέρα του.

Στο βίντεο, η "παράδοση" συνεχίζεται και ο Έβαν με τη μητέρα του ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο στο πιο τρυφερό και αστείο dance battle που έχει γίνει ποτέ.

"Οι μόνοι άνθρωποι που γνώριζαν για αυτό ήταν η οικογένειά μου και ο DJ", δήλωσε ο Έβαν σε συνέντευξή του αποκαλύπτοντας ότι μητέρα και γιος έδιναν μυστικά ραντεβού για να προβάρουν τη χορογραφία τους καιρό πριν τον γάμο.

"Μάλιστα, η Τζένα (η σύζυγός του) μου είπε μία μέρα, μετά το γάμο, ότι αφού εγώ και η μητέρα μου χορέψαμε σε αργό ρυθμό το "What a Wonderful World", είχε σκεφτεί ότι δε θα κάναμε τίποτα άλλο. Πίστευε ότι σε αυτόν τον τομέα χωλαίναμε μέχρι που ξεκινήσαμε να χορεύουμε", τόνισε ο γαμπρός.

Ένας άντρας αγόρασε μια ταραντούλα για να γλιτώσει από τις επισκέψεις της πεθεράς του!

Ένας άνδρας φαίνεται να αγανάκτησε με τις συνεχείς επισκέψεις της πεθεράς του και τότε αποφάσισε να βάλει ένα τέλος. Αυτό που σκέφτηκε αξίζει πολλά μπράβο, αφού κανένας δεν θα σκεφτόταν να αγοράσει μια αράχνη για αυτόν τον σκοπό!

Πήρε την ταραντούλα, όταν εξακρίβωσε πως η μητέρα της γυναίκας του, φοβόταν τις αράχνες! Τις λεπτομέρειες τις πόσταρε σε μήνυμά του στο Reddit, γράφοντας:

«Η σύζυγός μου είναι Κινέζα και οι γονείς της είναι παραδοσιακοί. Η διακριτικότητα δεν σημαίνει για αυτούς και η γυναίκα μου αρνείται να τους βάλει όρια.

Ένας άντρας αγόρασε μια ταραντούλα για να γλιτώσει από τις επισκέψεις της πεθεράς του!

Θα έρθουν κάθε μέρα, χωρίς να έχουν ενημερώσει, προκειμένου να δουν την γυναίκα μου και να παίξουν με τα παιδιά. Έτσι, όχι μόνο δεν γλιτώνω από την γκρίνια της πεθεράς μου, αλλά δεν έχω καθόλου προσωπικές στιγμές»

«Τέλος πάντων, η πεθερά μου αποδείχθηκε οτι είναι αραχνοφοβική. Πριν μερικούς μήνες τρελάθηκε όταν είδε μία αράχνη απλά να είναι στην γωνία χωρίς να κάνει κάτι», έγραψε στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας πότε του ήρθε η ιδέα.

Ένας άντρας αγόρασε μια ταραντούλα για να γλιτώσει από τις επισκέψεις της πεθεράς του!

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε: «Ρώτησα την γυναίκα μου αν είναι ΟΚ, αλλά δεν της είπα το κίνητρό μου. Ο πεθερός μου έρχεται, αλλά η πεθερά μου δεν αντέχει να είναι στο ίδιο δωμάτιο».

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share