Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μέσα σε ένα μπολ με νερό έβαλε λεμόνια... Ο λόγος; Τρομερός!

Θα το κάνετε σίγουρα!

21 Ιανουαρίου 2020 09:55
Μέσα σε ένα μπολ με νερό έβαλε λεμόνια... Ο λόγος; Τρομερός!

Ξέρετε τι θα συμβεί αν βάλετε λεμόνια μέσα σε μπολ; Μόλις διαβάσετε θα το κάνετε σίγουρα!

Μετά το κόλπο με τον χυμό λεμονιού και τα παπούτσια, θα σας αποκαλύψουμε ένα μυστικό για να διατηρείται τα λεμόνια σας.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που έχετε πολλά λεμόνια και φοβάστε μη χαλάσουν, τότε μπορείτε να κάνετε κάτι, ώστε να μην πάθουν απολύτως τίποτα. Βάλτε τα λεμόνια που έχετε μέσα σε ένα μπολ γεμάτο με νερό και κλείστε το καπάκι. Τα λεμόνια σας θα είναι φρέσκα για περισσότερο χρόνο.

Ανακατεύει χυμό λεμονιού με μαγειρική σόδα και το τοποθετεί σε μια παγοθήκη! Θα σας λύσει τα χέρια!

Σε τι μπορεί να χρησιμεύσει το μείγμα με μαγερική σόδα και χυμό λεμονιού; Δεν πάει το μυαλό σας, αλλά σίγουρα όταν διαβάσετε τις μαγικές ιδιότητες του, θα τρέξετε να το φτιάξετε!

Είναι γνωστό ότι τόσο η μαγειρική σόδα και ο χυμός λεμονιού, βοηθάει στο καθάρισμα, ακόμα και σε σημεία και πράγματα που μπορούν να μας δυσκολέψουν, όπως το χαλί. Είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος για την καθαριότητα του σπιτιού σας, και παράλληλα εξοικονομείτε χρήματα!

Με όλες τις αμέτρητες επιλογές εκεί έξω, είναι σχεδόν αδύνατο να γνωρίζουμε ποια πρόκειται όντως να καθαρίσουν την τουαλέτα μας. Και όχι μόνο αυτό. Ιδανικά θα θέλαμε ένα προϊόν που να είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον. Με αυτές τις σπιτικές ταμπλέτες καθαρισμού της λεκάνη της τουαλέτας, τα πάντα είναι εφικτά!

Ειδικά για εσάς που σιχαίνεστε τον καθαρισμό της τουαλέτας, τώρα μπορείτε να το κάνετε με τον πιο εύκολο τρόπο!

Παίρνει χυμό λεμονιού και το ρίχνει στο πλυντήριο! Ο λόγος; Απίθανος!

Αρκετές νοικοκυρές παίρνουν και ρίχνουν χυμό λεμονιού στο πλυντήριο καθώς μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό υποκατάστατο της χλωρίνης για να κρατήσεις τα λευκά υφάσματα καθαρά και λαμπερά.

Το Athensmagazine.gr σας έχει δείξει διάφορα κόλπο που αφορούν το πλυντήριο σας και το καλύτερο πλύσιμο των ρούχων σας, ένα εξ' αυτών ήταν και το "πείραμα" με τη μπάλα από αλουμινόχαρτο στον κάδο του πλυντηρίου!

Μπορεί να σε βοηθήσει και να φρεσκάρεις τα λευκά ρούχα, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις χλωρίνη ή κάποιο άλλο χημικό λευκαντικό για υφάσματα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις ¼ – ½ φλιτζάνι χυμό λεμονιού μαζί με το απορρυπαντικό ρούχων στην πλύση των λευκών. Εναλλακτικά, μπορείς να ρίξεις χυμό λεμονιού σε μία λεκάνη με ζεστό νερό και να αφήσεις τα ρούχα να μουλιάσουν μέσα για μισή ώρα τουλάχιστον.

Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε το κιτρίνισμα των λευκών και τα ασπρόρουχα θα αποκτήσουν και ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού.

Προσοχή όμως, καθώς ο χυμός λεμονιού μπορεί να ξεθωριάσει τα χρώματα, καλό είναι αυτό το τρικ να το χρησιμοποιείς μόνο για λευκά υφάσματα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share