Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

99χρονη γιαγιά έκανε κάτι απίστευτο μετά από 75 χρόνια. Θα πάθετε σοκ όταν μάθετε!

Δεν πάει ο νους σας!

21 Ιανουαρίου 2020 08:43
99χρονη γιαγιά έκανε κάτι απίστευτο μετά από 75 χρόνια. Θα πάθετε σοκ όταν μάθετε!

Μια γιαγιά στα 99 της χρόνια έκανε την ανατροπή και συγκλόνισε τους πάντες! Τι έκανε μετά από 75 χρόνια;

Μετά την 93χρονη γιαγιά που έδωσε σπουδαίο παράδειγμα σε όλους μας, γνωρίσαμε την Τζέσι, η οποία αποφοίτησε από τη σχολή που ήταν.

Συγκεκριμένα, έπρεπε να είχε αποφοιτήσει από το 1939, ωστόσο οι οικονομικές δυσκολίες δεν την άφησαν ήσυχη, αδυνατώντας να πληρώσει ακόμη και 5 δολάρια προκειμένου να αποκτήσει το πτυχίο της. Οι δυσκολίες, όμως, τελείωσαν και έναν χρόνο πριν κλείσει έναν αιώνα ζωής, καταβλήθηκε το χρωστούμενο ποσό και ήρθε η στιγμή να το παραλάβει.

Ο πρόεδρος του Πανεπιστήμιου ήταν αυτός φυσικά που την συνεχάρη σε μία ειδική τελετή απονομής, ωστόσο είναι ο λόγος που χαίρεται αυτήν την στιγμή το πτυχίο. Ο ίδιος συγκινημένος από την ιστορία της 99χρονης, αποφάσισε να "ξεχρεώσει" το ποσό των 5 δολαρίων έτσι ώστε να πάρει το πτυχίο στενογραφίας και λογιστικής, το οποίο είχε σπουδάσει πριν από πολλά χρόνια.

"Ποτέ να μην σταματάς να μαθαίνεις. Λένε, πως όταν αφήνεις την γνώση, μεγαλώνεις. Έτσι, δεν σκοπεύω να τα παρατήσω", δήλωσε η γιαγιά.

γιαγιά

85χρονη γιαγιά με καμπούρα ξεκίνησε να κάνει γιόγκα...Θα πάθετε σοκ όταν δείτε πώς έγινε!

Αυτή η γιαγιά είχε καμπούρα που την βάραινε και την εμπόδιζε στην καθημερινότητά της, όταν αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό. Έτσι, ξεκίνησε να κάνει γιόγκα και τα αποτελέσμα μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!

Η Άννα Πέσε είναι μια 85χρονη από την Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Είναι σύζυγος και γιαγιά, και είναι πολύ ζωηρή για την ηλικία της. Ωστόσο, για πολλά χρόνια υπέφερε από καμπούριασμα και κακή στάση σώματος. Η ποιότητα της ζωής της, όμως άλλαξε όταν επισκέφτηκε τη κόρη της στη Νότια Καρολίνα. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά η δύναμη ψυχής, και πολλές γιαγιάδες νιώθουν νεότερες κάνοντας πράγματα που μπορεί να μην είναι για την ηλικία τους!

Σχεδόν κατέρρευσε από πόνο, όταν προσπάθησε να ανέβει τις σκάλες μετά την άφιξή της. Αναγκάστηκε να περάσει το υπόλοιπο της φιλοξενίας της σε αναπηρική καρέκλα. Αλλά στην Άννα δεν άρεσε να νιώθει αβοήθητη και ήταν αποφασισμένη να κάνει μια μεγάλη αλλαγή. «Δοκίμασα τα πάντα, βελονισμό, φυσικοθεραπεία και πήγα σε χειροπρακτικό. Ένιωθα τη πλάτη μου καλύτερα για λίγο, αλλά μετά ο πόνος επέστρεφε.» Τρεις μήνες μετά την επίσκεψή της στη Νότια Καρολίνα, η Άννα γνώρισε την 28χρονη Ρέιτσελ Τζεσιέν.

85χρονη γιαγιά με καμπούρα ξεκίνησε να κάνει γιόγκα...Θα πάθετε σοκ όταν δείτε πώς έγινε!

Η Ρέιτσελ είναι δασκάλα γιόγκα, που εξειδικεύεται σε πόνους πλάτης. Επισκεπτόταν τακτικά την γιαγιά στο σπίτι της και της έδειχνε διάφορες ασκήσεις, με τις οποίες θα βελτίωνε τη στάση του σώματός της και θα δυνάμωναν τη σπονδυλική στήλη.

Μόλις μετά από ένα μήνα, η Άννα παρατήρησε αλλαγές στο σώμα της. Μπορούσε να κάνει παραπάνω διαφορετικές ασκήσεις.

85χρονη γιαγιά με καμπούρα ξεκίνησε να κάνει γιόγκα...Θα πάθετε σοκ όταν δείτε πώς έγινε!

Τώρα, δύο χρόνια αργότερα, βλέπουμε πως είναι πλέον η Άννα . Όχι μόνο οι πόνοι της πλάτης εξαφανίστηκαν, αλλά μπορεί να σταθεί όρθια ξανά. Η Ρέιτσελ χρησιμοποιεί την εκπληκτική ιστορία της Άννα για να διαφημίσει τη δουλειά της, και αναμφίβολα είχε εκπληκτικά αποτελέσματα!

Οι γιατροί συμφωνούν ότι η γυμναστική με γιόγκα βοηθάει πολύ σε πόνους πλάτης. Φυσικά, πριν κάνετε οτιδήποτε, πρέπει να το συζητήσετε με το προσωπικό σας γιατρό.

85χρονη γιαγιά με καμπούρα ξεκίνησε να κάνει γιόγκα...Θα πάθετε σοκ όταν δείτε πώς έγινε!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share