Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στον γιατρό - Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε…

Απίστευτο!

21 Ιανουαρίου 2020 08:05
Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στον γιατρό -  Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε…

Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στον γιατρό - Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε…

Ένας φυλακισμένος στην Ιρλανδία έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο για να αφαιρεθεί ένα κινητό από το στομάχι του.

Έπειτα από εμετό τεσσάρων ωρών, ο 29χρονος φυλακισμένος, γνωστός για τα κοινωνικά και ψυχιατρικά του προβλήματα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Δουβλίνου, σύμφωνα με τη Daily Mail. 6 ώρες πριν τη μεταφορά στο νοσοκομείο, ο άντρας ανέφερε στο προσωπικό ότι είχε καταπιεί συσκευή κινητού.

 Έκανε εμετό για ώρες

Μία ακτινογραφία αποκάλυψε ότι η συσκευή βρισκόταν πάνω από το στομάχι του. Αυτή είναι η πρώτη αναφορά περίπτωσης που ενήλικας καταπίνει κινητό που κατέληξε στο στομάχι του.

Οι γιατροί αρχικά προσπάθησαν να αφαιρέσουν τη συσκευή με γαστρεντερική ενδοσκόπηση, μια μέθοδος που εκτελείται συχνά όταν καταπίνονται αντικείμενα, που όμως δεν έχουν περάσει στο πεπτικό σύστημα. Κατά την ενδοσκόπηση, ένας λεπτός και εύκαμπτος σωλήνας με βιντεοκάμερα και φως εισάγεται στον οισοφάγο για την απομάκρυνση του ξένου αντικειμένου. Ωστόσο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν το κινητό χωρίς να προκαλέσουν βλάβη στον οισοφάγο.

 Έκανε εμετό για ώρες

Έτσι χρειάστηκε να γίνει μια τομή στο στομάχι του για να αφαιρεθεί το κινητό. Αυτή η διαδικασία, γνωστή ως λαπαροτομία εφαρμόζεται σε ελάχιστα άτομα που καταπίνουν ένα ξένο αντικείμενο.

Ο φυλακισμένος πήρε εξιτήριο μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο και ανάρρωσε πλήρως τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό.

Αυτό το αγοράκι γεννήθηκε χωρίς μύτη και από τότε το διαδίκτυο παραμιλά! Αν δείτε όμως την κατάληξή του θα δακρύσετε!

undefined

Αυτό το αγοράκι γεννήθηκε χωρίς μύτη και από τότε το διαδίκτυο παραμιλά! Αν δείτε όμως την καταληξή του θα δακρύσετε!

Ο Eli γεννήθηκε χωρίς τη μύτη, αλλά έκλεψε τις καρδιές των ανθρώπων σε όλη τη χώρα με την προσωπικότητα και τη γοητεία του. Τραγική ειρωνεία, ο Eli πέθανε μόλις δύο μήνες μετά τον εορτασμό των δεύτερων γενεθλίων του. Δείτε στο σημείο αυτό και αυτή τη μητέρα που είδε στον υπέρηχο την μύτη του μωρού της και την κατέβαλε ο τρόμος.

Ο Eli γεννήθηκε στο νοσοκομείο South στο Foley της Αλαμπάμα με μια κατάσταση που ονομάζεται «arrhinia», δεν είχε ρινικές διαβάσεις ή κοιλίες κοιλότητας. Μόνο ένα στα 197 εκατομμύρια παιδιά έχει αυτή την κατάσταση.

 το αγοράκι γεννήθηκε χωρίς μύτη

Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας έχουν μόνο ένα αρχείο με 30 τέτοιες περιπτώσεις. Όταν ο Eli ήταν μόλις πέντε ημερών, υποβλήθηκε σε τραχειοτομία στο νοσοκομείο παιδιών των ΗΠΑ στο Mobile. Όταν ήταν έξι μηνών, οι γονείς του χώρισαν.

Παρά τις δυσκολίες, ο Eli ήταν χαρούμενος. Ο Jeremy, ο μπαμπάς του, είπε ότι ο Eli ήταν πολύ έξυπνος και πάντα χαμογελαστός. Ο Eli θα επικοινωνούσε χρησιμοποιώντας τη νοηματική γλώσσα των μωρών. Όπως και κάθε άλλο παιδί, το αγαπημένο πράγμα του Eli ήταν μπισκότα!

 το αγοράκι γεννήθηκε χωρίς μύτη

Ο Eli είχε μια σελίδα στο Facebook όπου χιλιάδες άνθρωποι τον ακολουθούσαν και έμαθαν για την ασθένεια του. Ο Eli συναντήθηκε με ένα άλλο παιδί που έπασχε με την ίδια ασθένεια όταν ήταν 7 μηνών

Την εποχή εκείνη το άλλο παιδί, η Tessa Evans, ήταν ηλικίας 2,5 ετών. Ο Eli πέθανε στο Ιατρικό Κέντρο Springhill. Ο Finch έχει ξεκινήσει μια σελίδα GoFundMe που έχει ξεπεράσει ήδη το στόχο της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share