Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκυος γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο όταν...Θα ανατριχιάσετε με την συνέχεια!

Μετά από επιπλοκές στην γέννα!

20 Ιανουαρίου 2020 13:23
Έγκυος γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο όταν...Θα ανατριχιάσετε με την συνέχεια!

Μια έγκυος, μητέρα δύο παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο στην γέννα, όταν αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα για μια άλλη οικογένεια. Οι επιπλοκές στην γέννα δεν κατέληξαν σε καλό...

Η Μισέλ Ριβς, από το Σαν Ντιέγκο, πήρε την απόφαση να γίνει παρένθετη μητέρα για ένα ζευγάρι, που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Έχασε την μάχη με την ζωή, μετά από επιπλοκές στην γέννα, αφήνοντας πίσω τον σύζυγό της, Κρις 33 ετών, και τα δύο τους παιδιά, Γκέιτζ και Μονρόε. Συγκινεί η ιστορία της, ενώ πολλές γυναίκες επιλέγουν να γίνουν παρένθετες μητέρες, όπως και η μια γυναίκα, που γίνεται παρένθετη μητέρα της δίδυμης αδερφής της, όταν ο καρκίνος της χτύπησε την πόρτα.

Η φίλη της, Τζέιμι Γουερχέ, 28 ετών, μοιράζεται την ιστορία της και ζητά από τον κόσμο να δωρίσει χρήματα στην οικογένεια, προς τιμή της.

Γράφοντας στη σελίδα του GoFundMe, η Τζέιμι εξήγησε: «Η Μισέλ ήταν για δεύτερη φορά παρένθετη μητέρα για την ίδια οικογένεια και καθώς γεννούσε το μωρό αυτό το πρωί, μια επιπλοκή οδήγησε στο να χάσει τη ζωή της».

«Αν και το μωρό το είναι ασφαλές, η Μισέλ δεν τα κατάφερε».

Περιγράφοντας τη Μισέλ με την «καλύτερη» προσωπικότητα, θυμήθηκε: «Για εκείνους που δεν είχαν τη χαρά να γνωρίζουν τη Μισέλ, θα είναι πάντα γνωστή για την αγάπη που είχε για την οικογένειά της».

«Η Μισέλ είχε την καλύτερη, πιο σαρκαστική, αστεία προσωπικότητα και πάντα γελούσε».

«Η Μισέλ και ο Κρίς έχουν δύο όμορφα παιδιά, που σπάει η καρδιά μου, γνωρίζοντας ότι δεν θα γεράσουν με τη μαμά τους».

Η Τζέιμι συνέχισε να λέει ότι «δεν μπορεί καν να αρχίσει να φαντάζεται» τι ο Κρις και τα δύο μωρά της περνούν, οπότε έχει δημιουργήσει τη σελίδα για δωρεές ενώ η οικογένεια προσαρμόζεται και για τις υπηρεσίες κηδειών και οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει αυτόν τον καταστροφικό χρόνο.

Πρόσθεσε ότι, ενώ συχνά ακούτε για τραγικές καταστάσεις, νομίζετε ότι δεν θα συμβεί σε σας.

Σε κανέναν δεν αξίζει να χάσει την μητέρα του σε τόσο μικρή ηλικία.

Ο εφιάλτης κάθε εγκύου: Η εξέταση του υπερήχου έδειξε κάτι σοκαριστικό στην κοιλιά τη - Τότε αυτή η μαμά παίρνει τη μεγάλη απόφαση...

Η εξέταση του υπερήχου έδειξε κάτι σοκαριστικό στην κοιλιά τη - Τότε αυτή η μαμά παίρνει τη μεγάλη απόφαση...

Όταν η 26χρονη Valorie από το Ντάλας ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος, εκείνη και ο τότε σύντροφος της Kelby ήταν χαρούμενοι. Αλλά ο ενθουσιασμός τους σύντομα επισκιάστηκε από μια μοιραία εξέλιξη γεγονότων. Στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ο γιατρός της Valorie ανακάλυψε κάτι πολύ δυσάρεστο κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης εξέτασης υπερηχογραφήματος.Μπορούν να συμβούν αδιανόητα πράγματα κατά την διάρκεια μιας εγκυμοσύνης, αλλά και στην γέννα, όπως αυτό που συνέβη σε αυτή την μητέρα!

Τα οστά του αγέννητου παιδιού ήταν μικρότερα από το κανονικό και δύσκολα μπορούσαν να τα δουν στο υπερηχογράφημα. Ο γιατρός της Valorie την έστειλε σε έναν ειδικό και σύντομα έλαβαν τη συγκλονιστική διάγνωση. Το μωρό υπέφερε από μια διαταραχή που ονομάζεται «ατελής οστεογένεση».

Αυτή η γενετική διαταραχή εμποδίζει την ανάπτυξη των οστών, αφήνοντάς τα εύθραυστα όπως το γυαλί. Τα οστά είναι τόσο λεπτά που φαίνονται σχεδόν διάφανα στον υπέρηχο. Στην περίπτωση του αγέννητου Kaden, οι γιατροί μπορούσαν ήδη να δουν ότι μερικά από τα υπανάπτυκτα οστά του έδειχναν σημάδια θραύσης, τα μικρά χέρια του και τα πλευρά του ήταν σπασμένα σε πολλά σημεία.

Η διάγνωση ήταν καταστροφική για τους Valorie και Kelby. Οι γιατροί έδωσαν στον αγέννητο γιο τους πιθανότητα επιβίωσης 5% και τους είπαν ότι είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα επιβιώσει μετά τη γέννα. Ακόμα κι αν ζούσε, πιθανότατα δεν θα μπορούσε να αναπνεύσει μόνος του και ποτέ δεν θα μπορούσε να περπατήσει. Κάθε περαιτέρω σπάσιμο στα οστά του θα του προκαλούσε ανυπολόγιστο πόνο.

Μετά από μια σειρά εξετάσεων, οι γιατροί συνέστησαν στο ζευγάρι να τερματίσει την εγκυμοσύνη. Αλλά η Valorie και ο Kelby αρνήθηκαν να τον εγκαταλείψουν τόσο εύκολα και έθεσαν όλη τους την ελπίδα σε αυτή την πιθανότητα των 5%. Οι γιατροί αποδέχτηκαν την απόφασή τους, αλλά τους ενημέρωσαν για την πολύ σοβαρή κατάσταση που θα αντιμετώπιζαν.

Τέσσερις μήνες αργότερα γεννήθηκε ο μικρός Kaden. Παρά τις προβλέψεις των γιατρών, δεν χρειάστηκε καν τεχνητή αναπνοή. Η Valorie και ο Kelby δεν θα μπορούσαν να ήταν πιο ευτυχισμένοι, αλλά ήταν επίσης φοβισμένοι. Ο νεογέννητος γιος τους αντιμετώπισε μια αδιάκοπη μάχη για επιβίωση και ήξεραν ότι θα χρειαζόταν όλα όσα είχαν για να τον βοηθήσουν να νικήσει τις πιθανότητες.

«Δεν ήξερα τί να περιμένω αλλά όταν γεννήθηκε ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, άρχισε να κλαίει και αμέσως ήξερα ότι ήταν εντάξει», θυμάται ο Kelby.

Η Valorie θυμάται επίσης ότι έχει νιώσει ανακούφιση: «Μας είπαν ότι δεν θα επιβιώσει και ότι πρέπει να μεριμνούσαμε για την κηδεία του, ότι ποτέ δεν θα αναπνέει μόνος του, ότι ποτέ δεν θα φωνάξει και θα πονάει πολύ εξαιτίας των καταγμάτων του. Από τη στιγμή που βρισκόταν στο στήθος μου ήξερα ότι θα επιβιώσει και ότι θα έχει μια γεμάτη ζωή».

Ο Kaden είναι τώρα 5 ετών και όπως και τα άλλα παιδιά της ηλικίας του ονειρεύεται να γίνει υπερήρωας. Ο αγαπημένος του χαρακτήρας είναι ο Superman επειδή, όπως λέει ο Kaden, «είναι δυνατός και μπορεί να πετάξει». Οι Kelby και Valorie δεν είναι πλέον μαζί, αλλά διατηρούν επαφή και κάνουν ό, τι μπορούν για το γιο τους.

Από τη γέννησή του, ο Kaden έχει πάνω από 40 σπασμένα οστά και έχει υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις. Αν και η παραμικρή ολίσθηση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό, ο Kaden είναι ατρόμητος και προσπαθεί να ζήσει τη ζωή του όπως κάθε άλλο παιδί της ηλικίας του.

Η Valorie τώρα εκπαιδεύεται για να γίνει νοσοκόμα, ώστε να μπορεί να χειριστεί τις θεραπείες που θα χρειαστεί ο Kaden σε ολόκληρη η ζωή του. Τόσο η ίδια όσο και ο Kelby είναι εξαιρετικά χαρούμενοι που αποφάσισαν να κρατήσουν το μικρό αγόρι στη ζωή παρά τη ζοφερή πρόγνωση των γιατρών. Γιατί αν δεν είχαν πάρει αυτή την απόφαση, ποτέ δεν θα είχαν βιώσει τη χαρά να έχουν τον μικρό υπερήρωα που ονομάζεται Kaden.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share