Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Νόμιζε ότι ο άνδρας της ήταν πιστός και έβαλε κάμερα να το διαπιστώσει...Όταν ανακάλυψε τα "περίεργα" γούστα του, έπαθε σοκ!

Ξέσπασε σε κλάματα!

19 Ιανουαρίου 2020 16:40
Νόμιζε ότι ο άνδρας της ήταν πιστός και έβαλε κάμερα να το διαπιστώσει...Όταν ανακάλυψε τα

Μία γυναίκα χρησιμοποιεί μία κρυφή κάμερα για να τεστάρει την αφοσίωση του αγοριού της αφού έστειλε μια άλλη γυναίκα να του πιάσει κουβέντα. Όταν ανακάλυψε τα περίεργα γούστα του έμεινε άφωνοι και ξέσπασε σε κλάματα!

Πολλοί επιλέγουν να βάλουν κρυφές κάμερες για να τσεκάρουν αν ο σύντροφός τους είναι πιστός, όπως έκανε και ένας άνδρας και ανακάλυψε τι έκανε η γυναίκα του στο σπίτι. Η καχύποπτη γυναίκα ζήτησε την βοήθεια του καναλιού “To Catch a Cheater” του YouTube για να δει αν το αγόρι της θα της ήταν πιστό ή όχι. Ξεκινάει με μία νεαρή γυναίκα να πλησιάζει το αγόρι της, Στιβ , και τον ρωτάει αν μπορεί να κάτσει μαζί του.

Ο Στιβ την ρωτάει τι της αρέσει στο φαγητό της και εκείνη απαντάει “μου αρέσει το λουκάνικο.”

Μετά της λέει πως το φόρεμά της είναι ωραίο ενώ εκείνη τον ρωτάει αν καπνίζει μαριχουάνα και προς έκπληξη της κοπέλας του απαντάει ‘ναι’.

Τότε, η γυναίκα του είπε ότι μπορούσαν αν ήθελε κάποια φορά να πάνε στο διαμέρισμά της για να καπνίσουν μαριχουάνα.

Ο Στιβ είπε: “Μπορώ να έχω τον αριθμό σου τότε;”

Νόμιζε ότι ο άνδρας της ήταν πιστός και έβαλε κάμερα να το διαπιστώσει...Όταν ανακάλυψε τα

Ο ‘άπιστος’ άντρας τότε την ρώτησε τι έκανε για δουλειά – που αποδείχτηκε πως ήταν τηλεφωνικό έρωτα. Του πρότεινε ένα δωρεάν δείγμα της δουλειά της και είπε: “Πώς είσαι Στιβ ; Έχω ανάγκη να την βάλεις μέσα – την πιστωτική σου.”

Αντάλλαξαν νούμερα και η νεαρή γυναίκα του πρότεινε να κάνουν ‘τηλεφωνικό έρωτα χωρίς το τηλέφωνο.’ Στο μεταξύ, η κοπέλα του φαίνεται να είναι πολύ πιεσμένη και έτοιμη να δακρύσει.

Ειδικά όταν αρνήθηκε πως έχει κοπέλα, ήταν σίγουρο πως είχε αποτύχει στην δοκιμασία. Τελικά, η νεαρή γυναίκα του έδωσε ένα φιλί στα χείλια και έφυγε.

Τότε, η σοκαρισμένη κοπέλα του ανακοίνωσε πως ήθελε να χωρίσει αμέσως. Τον πήρε αμέσως τηλέφωνο και τον ρώτησε πότε ξεκίνησε να καπνίζει μαριχουάνα. Εκείνος φάνηκε να μην την καταλαβαίνει, αλλά εκείνη του εξήγησε πως είχε δει το βίντεο στο οποίο φλέρταρε.

“Ήξερα ότι δεν μπορούσα να σε εμπιστευτώ. Τελειώσαμε.”

Κάμερα κατέγραφε έναν παππού μέσα σε μια βάρκα...Όταν δείτε τι τον τραβούσε θα μείνετε άφωνοι!

Αυτός ο παππούς πήγαινε βόλτα με την βάρκα του, αλλά χωρίς να κάνει κουπί. Ποιος μετακινούσε την βάρκα; Θα μείνετε άφωνοι όταν δείτε τι κατέγραψε η κάμερα...

Ο Μικ Κάρολ από το Ηνωμένο Βασίλειο βρισκόταν στον ποταμό Drayton, όταν είδε ένα ασυνήθιστο αλλά ξεκαρδιστικό θέαμα! Πολλοί βάζουν κάμερα για να ελέγχουν την φροντίδα των ηλικιωμένων, όπως έκαναν και σε αυτόν τον παππού που νόμιζαν ότι τα έχει χαμένα, αλλά αυτή τη φορά η κάμερα κατέγραψε κάτι ξεκαρδιστικό!

Ένας παππούς είχε βρει έναν πανέξυπνο τρόπο για να κάνει τη βόλτα του, είχε διαμορφώσει τη βάρκα του με τέτοιο τρόπο ώστε να την τραβάει ένα παιχνίδι ρυμουλκό σκάφος…

Φαίνεται πως ο παππούς είχε έντονη αίσθηση του χιούμορ και καθώς περνούσε μπροστά από τον Μικ φώναξε “νόμιζες ότι τα είχες δει όλα!”.

Κάμερα κατέγραφε έναν παππού μέσα σε μια βάρκα...Όταν δείτε τι τον τραβούσε θα μείνετε άφωνοι!

Ο ταλαιπωρημένος παππούς καθόταν κάθε μέρα στο ίδιο σημείο - Τότε μια άγνωστη κοπέλα τον πλησιάζει και κάνει το αδιανόητο!

Κάθε νύχτα, ένας ηλικιωμένος άντρας καθόταν στην ίδια διασταύρωση στο Phoenix. Με ήλιο ή βροχή, παρέμενε πάντα εκεί δίπλα σε ένα εστιατόριο της εκκλησίας μέχρι που έκλεινε. Ο άντρας είχε πάντα μαζί του μία ταμπέλα που έγραφε: ‘χάλκινα νομίσματα προς πώληση.’

Οι άνθρωποι τον προσπερνούσαν και κανείς δεν σταματούσε να τον ρωτήσει γιατί ήθελε να πουλήσει αυτά τα νομίσματα μέσα στην ζέστη. Ένα απόγευμα, μία γυναίκα με όνομα Lisa παρατήρησε τον ηλικιωμένο άντρα και η καρδιά της ράγισε.

Ταλαιπωρημένος Παππούς

Από τότε, κάθε νύχτα τον έβλεπε στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μία πολύ ζεστή μέρα του Ιουνίου του 2017, τελικά αποφάσισε να τον πλησιάσει και να μάθει την ιστορία του – ήξερε πως πρέπει να υπήρχε κάποιος λόγος για όλα αυτά.

Τελικά ανακάλυψε κάτι απίστευτο για τον ηλικιωμένο, του οποίου το όνομα ήταν Paul. Την άφησε να τον βγάλει μία φωτογραφία και να την ανεβάσει στο διαδίκτυο… μαζί με την ιστορία του.

Δεν περίμενε ποτέ όμως η ιστορία του να γίνει viral, ούτε αυτό που συνέβη στην συνέχεια…

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share