Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

88χρονη γιαγιά αναστάτωσε το Instagram. Μόλις δείτε τον λόγο θα πάθετε σοκ!

Απίθανη!

19 Ιανουαρίου 2020 08:30
88χρονη γιαγιά αναστάτωσε το Instagram. Μόλις δείτε τον λόγο θα πάθετε σοκ!

Μια απίθανη 88χρονη γιαγιά, αναστάτωσε το Instagram, με την εμφάνισή της! Όταν δείτε πως γιόρτασε τα γενέθλιά της θα μείνετε άναυδοι!

Μετά τις δύο γιαγιάδες που γιόρτασαν τα γενέθλιά τους με έναν τρελό τρόπο, γνωρίσαμε την groovy γιαγιά στο Instagram, η οποία έχει περισσότερους από 2.1 εκατομμύρια ακολούθους και αλληλεπιδρά με διάσημους, όπως η Μάιλι Σάιρους και οι Καρντάσιανς.

Aποτελεί πρότυπο μόδας φορώντας σέξι πλεχτά μαγιό, κοντά σορτς, μεγάλα ροζ σκουλαρίκια, διάφορα μπλουζάκια με στάμπα τη μαριχουάνα και άλλα αξεσουάρ και ρούχα που ταιριάζουν σε εφήβους.

Η ίδια λέει πως χρησιμοποιεί την πρωτόγνωρη αγάπη της για τις εκκεντρικές ενδυμασίες ώστε να αντιμετωπίσει το θάνατο του άνδρα και του γιου της.

Δείτε την:

93χρονη γιαγιά ετοίμασε την βαλίτσα της και πήγε στο αεροδρόμιο. Με τον λόγο θα δακρύσετε!

Ποιος ήταν ο λόγος, που αυτή η γιαγιά ετοίμασε την βαλίτσα της και πήγε στο αεροδρόμιο; Είμαστε σίγουροι, ότι θα συγκινηθείτε!

Μετά τη γιαγιά που ζωγράφισε ένα ολόκληρο χωριό, διαβάσαμε για την 93χρονη Ίρμα, η οποία πήρε τη βαλίτσα της και μπήκε στο αεροπλάνο για την Κένυα, δίνοντας ένα σπουδαίο παράδειγμα σε όλους μας.

Ποτέ δεν είναι αργά για το οτιδήποτε, αρκεί να έχεις θέληση. Και η 93χρονη Irma αποδεικνύει πως η ρήση αυτή, δεν είναι ένα κλισέ.

Η εγγονή της 93χρονης κοινοποίησε την ιστορία της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, και αυτομάτως μετέφερε ένα μάθημα ζωής. Συγκεκριμένα, η Elisa Coltro έγραψε:

"Αυτή είναι η γιαγιά μου η Ίρμα. Ένα κορίτσι 93 ετών που έφυγε σήμερα για την Κένυα. Δεν πάει σε ένα τουριστικό χωριό όπου θα είχε κάποιον να τη σερβίρει στο χέρι, αλλά σε ένα χωριό για παιδιά, ένα ορφανοτροφείο. Σας τη δείχνω γιατί πιστεύω πως όλοι μας πρέπει να κρατάμε στην άκρη ένα μέρος της απερισκεψίας μας έτσι ώστε να ζούμε πραγματικά, όχι απλά να επιβιώνουμε".

Αξίζει να σημειωθεί πως και η ίδια η Elisa ακολουθεί τον δρόμο της εθελοντικής-ακτιβιστικής δράσης, βοηθώντας πρόσφυγες σε Hot Spot στην Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια. "Η γιαγιά μου αγαπούσε πάντα τη ζωή και δεν τη σταματούσε τίποτα. Αφιέρωσε τη ζωή της στην οικογένεια και στο να βοηθά εκείνους που ήταν γύρω της" δήλωσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share