Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σκύλος μπαίνει στο αυτοκίνητο μαζί με το αφεντικό του. Μόλις μάθετε τον λόγο θα κλάψετε από τα γέλια!

Τρομερό!

19 Ιανουαρίου 2020 07:42
Σκύλος μπαίνει στο αυτοκίνητο μαζί με το αφεντικό του. Μόλις μάθετε τον λόγο θα κλάψετε από τα γέλια!

Πάθαμε πλάκα, όταν μάθαμε τον λόγο, που ένας σκύλος μπαίνει στο αυτοκίνητο του αφεντικού του κάθε μέρα.

Συγκεκριμένα, σκυλίτσα ενός οδηγού κούριερ έχει πάρει την τέλεια πόζα, βγάζοντας το κεφάλι της έξω από το παράθυρο του φορτηγού καθώς ο ιδιοκτήτης της βγήκε έξω για να... μοιράσει τα δέματα.

Μετά τον τεμπέλη σκύλό που "βασανίζει" το αφεντικό του, διαβάσαμε για την Roxy. Η Roxy, το 7χρονο French Mastiff, περνάει τις ημέρες της καθισμένη στο κάθισμα του συνοδηγού του λευκού φορτηγού, ακουμπώντας το παράθυρο με τον αγκώνα της.

Το κυνηγόσκυλο, κάνει χαρές σε κάθε άνθρωπο που τη βλέπει, και κάθεται χαμογελαστή στο μπροστινό κάθισμα του οχήματος. Μάλιστα, έχει επίσης και μια σελίδα στο Instagram της εταιρείας κούριερ, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως το "πιο βολικό σκυλί της Βρετανίας"!

Ο ιδιοκτήτης της, άρχισε να παίρνει μαζί του τη σκυλίτσα του, επειδή μεγάλωσε πολύ για να μένει στο σπίτι μόνη όλη μέρα. Ο 51χρονος είπε: “Η Roxy, δεν είναι απλώς ένα κατοικίδιο ζώο, είναι μία διασημότητα που γυρνάει το Λονδίνο και παραδίδει δέματα στους ανθρώπους.” “Είναι μαζί μας για επτά χρόνια, από τότε που ήταν κουτάβι.”

“Η Roxy έχει γίνει τόσο διάσημη που έχει πλέον το δικό της Twitter και Instagram.” Η σκυλίτσα έγινε διάσημη από το σέξι ύφος της και από την πόζα με το μπράτσο να στηρίζεται στο παράθυρο.

"Κλέφτης" σκύλος σκαρφαλώνει σε "φίλο" του για έναν απίστευτο λόγο. Μόλις μάθετε θα κλάψετε από τα γέλια!

Ένας σκύλος, ανεβαίνει πάνω σε έναν άλλο σκύλο για έναν απίστευτο λόγο! Θα κλάψετε από τα γέλια, όταν δείτε το βίντεο!

Μετά τον σκύλο που κάνει τον αδέσποτο για να του δώσουν φαγητό, ανακαλύψαμε τον... κλέφτη σκύλο! Πρόκειται για μικροσκοπική φάτσα, που θέλησε να φάει την τροφή που βρισκόταν πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, 2 σκυλιά συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους για να καταφέρουν να κλέψουν μερικές λιχουδιές. Ο Ντάνκιν κρατάει τον φίλο του τον Κίρμπι στην πλάτη του για να φτάσει στην κορυφή του πάγκου.

Στο βίντεο φαίνεται και ένας τρίτος σκύλος, λευκός και χνουδωτός, ο οποίος δεν είναι συνένοχος στο "έγκλημα" και απλά παρακολουθεί αμέτοχος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share