Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτές οι καμήλες αποφάσισαν να ζευγαρώσουν μέσα στον δρόμο...Τότε συνέβη το αδιανόητο!

Τους ξάφνιασαν όλους!

18 Ιανουαρίου 2020 17:45
Αυτές οι καμήλες αποφάσισαν να ζευγαρώσουν μέσα στον δρόμο...Τότε συνέβη το αδιανόητο!

Δύο καμήλες προκάλεσαν σοβαρή κυκλοφοριακή συμφόρηση στην έρημο όταν αποφάσισαν να ζευγαρώσουν στην μέση του δρόμου στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το ζευγάρι καταγράφτηκε στην κάμερα από ένα Βρετανό που περνούσε από εκεί με το αυτοκίνητό του την Πέμπτη το απόγευμα.

Τα ζώα επιλέγουν σίγουρα τις πιο άβολες στιγμές για να ζευγαρώσουν, ενώ μπορεί να τους συμβούν ατυχήματα, όπως σε αυτούς τους ελέφαντες, που κανένας άνθρωπος δεν θα ήθελε.Πολλοί πατούσαν κόρνα και σταματούσαν για να τις βγάλουν φωτογραφίες.

Ο άντρας που έβγαλε το βίντεο, ένας 25χρονος από την Bangor της Βόρειας Ιρλανδίας, είπε πως πήγαινε σε ένα πάρτι όταν συνάντησε τις καμήλες. ‘Είναι ένα από τα πιο τρελά πράγματα που έχω δει ποτέ. Ζω εδώ για δύο χρόνια και αυτό δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα.’

Αυτές οι καμήλες αποφάσισαν να ζευγαρώσουν μέσα στον δρόμο...Τότε συνέβη το αδιανόητο!

Η μία καμήλα είχε καβαλήσει την άλλη και το θέαμα ήταν ξεκαρδιστικό. Το σκηνικό συνέβη περίπου 40 μίλια μακρυά από το κέντρο του Ντουμπάι!

"Κλέφτης" σκύλος σκαρφαλώνει σε "φίλο" του για έναν απίστευτο λόγο. Μόλις μάθετε θα κλάψετε από τα γέλια!

Ένας σκύλος, ανεβαίνει πάνω σε έναν άλλο σκύλο για έναν απίστευτο λόγο! Θα κλάψετε από τα γέλια, όταν δείτε το βίντεο!

Μετά τον σκύλο που κάνει τον αδέσποτο για να του δώσουν φαγητό, ανακαλύψαμε τον... κλέφτη σκύλο! Πρόκειται για μικροσκοπική φάτσα, που θέλησε να φάει την τροφή που βρισκόταν πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, 2 σκυλιά συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους για να καταφέρουν να κλέψουν μερικές λιχουδιές. Ο Ντάνκιν κρατάει τον φίλο του τον Κίρμπι στην πλάτη του για να φτάσει στην κορυφή του πάγκου.

Στο βίντεο φαίνεται και ένας τρίτος σκύλος, λευκός και χνουδωτός, ο οποίος δεν είναι συνένοχος στο "έγκλημα" και απλά παρακολουθεί αμέτοχος.

Σκύλος λιποθυμάει από την χαρά του όταν γύρισε σπίτι η ιδιοκτήτριά του μετά από 2 χρόνια – Ό,τι πιο γλυκό είδαμε

Σκύλος λιποθυμάει από την χαρά του όταν γύρισε σπίτι η ιδιοκτήτριά του μετά από 2 χρόνια – Ό,τι πιο γλυκό είδαμε

Η Ρεμπέκα Σβετίνα και η Κέισι ήταν φίλες για σχεδόν 9 χρόνια, παρότι η σχέση τους ήταν πολλές φορές από απόσταση. Όλοι μας ξέρουμε πως τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και μας το επιβεβαιώνουν κάθε μέρα με τις πράξεις αγάπης που μας δείχνουν!

Όταν η Ρεμπέκα πήγε στο πανεπιστήμιο η Κέισι ήταν ακόμα ένα μικρό κουταβάκι. Στις διακοπές από το πανεπιστήμιο η Ρεμπέκα πήγαινε πάντοτε στο πατρικό της όπου την περίμενε η Κέισι.

Εντούτοις, η Ρεμπέκα δεν συνήθιζε να λείπει πολύ από το σπίτι της όπως όταν αποφάσισε να πάει για αρκετό καιρό ένα ταξίδι στην Σλοβενία το 2008.

Η κοπέλα γύρισε σπίτι της 2 χρόνια αργότερα και η Κέισι ήταν τρισευτυχισμένη που την ξαναέβλεπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η οικογένειά της ήταν πολύ χαρούμενη που την ξαναέβλεπε, αλλά σίγουρα την παράσταση έκλεψε το μικρό τους σκυλάκι.

Όταν η Κέισι δεν μπορούσε να φωνάξει άλλο, έπεσε στο πάτωμα γεμάτη από χαρά που η φίλη της είχε γυρίσει.

Κάποια στιγμή ακούγεται να λέει ο άντρας της Ρεμπέκα “Είναι καλά ο σκύλος;”

Τελικά, η Κέισι ήταν καλά αλλά αποφάσισαν να την πάνε στον κτηνίατρο για παν ενδεχόμενο.

Το βίντεο με την υποδοχή και την χαρά της Κέισι έγινε ανάρπαστο.

Η Ρεμπέκα και ο σύζυγός της αποφάσισαν να κάνουν μια γιορτή προκειμένου να γιορτάσουν τον γάμο τους και κατόπιν να χαλαρώσουν πηγαίνοντας βόλτες και βλέποντας τα αξιοθέατα της περιοχής.

Ωστόσο, αντί για αυτό έπρεπε να διαλέξουν σε ποιο Μέσο θα έδιναν συνέντευξη για την αντίδραση του σκύλου τους αφού όλα τα Μέσα ήθελαν να τους πάρουν συνέντευξη.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share