Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

93χρονη γιαγιά ετοίμασε την βαλίτσα της και πήγε στο αεροδρόμιο. Με τον λόγο θα δακρύσετε!

Απίστευτη!

18 Ιανουαρίου 2020 10:26
93χρονη γιαγιά ετοίμασε την βαλίτσα της και πήγε στο αεροδρόμιο. Με τον λόγο θα δακρύσετε!

Ποιος ήταν ο λόγος, που αυτή η γιαγιά ετοίμασε την βαλίτσα της και πήγε στο αεροδρόμιο; Είμαστε σίγουροι, ότι θα συγκινηθείτε!

Μετά τη γιαγιά που ζωγράφισε ένα ολόκληρο χωριό, διαβάσαμε για την 93χρονη Ίρμα, η οποία πήρε τη βαλίτσα της και μπήκε στο αεροπλάνο για την Κένυα, δίνοντας ένα σπουδαίο παράδειγμα σε όλους μας.

Ποτέ δεν είναι αργά για το οτιδήποτε, αρκεί να έχεις θέληση. Και η 93χρονη Irma αποδεικνύει πως η ρήση αυτή, δεν είναι ένα κλισέ.

Η εγγονή της 93χρονης κοινοποίησε την ιστορία της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, και αυτομάτως μετέφερε ένα μάθημα ζωής. Συγκεκριμένα, η Elisa Coltro έγραψε:

"Αυτή είναι η γιαγιά μου η Ίρμα. Ένα κορίτσι 93 ετών που έφυγε σήμερα για την Κένυα. Δεν πάει σε ένα τουριστικό χωριό όπου θα είχε κάποιον να τη σερβίρει στο χέρι, αλλά σε ένα χωριό για παιδιά, ένα ορφανοτροφείο. Σας τη δείχνω γιατί πιστεύω πως όλοι μας πρέπει να κρατάμε στην άκρη ένα μέρος της απερισκεψίας μας έτσι ώστε να ζούμε πραγματικά, όχι απλά να επιβιώνουμε".

Αξίζει να σημειωθεί πως και η ίδια η Elisa ακολουθεί τον δρόμο της εθελοντικής-ακτιβιστικής δράσης, βοηθώντας πρόσφυγες σε Hot Spot στην Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια. "Η γιαγιά μου αγαπούσε πάντα τη ζωή και δεν τη σταματούσε τίποτα. Αφιέρωσε τη ζωή της στην οικογένεια και στο να βοηθά εκείνους που ήταν γύρω της" δήλωσε.

94χρονη γιαγιά έπασχε από άνοια! Τότε η 38χρονη εγγονή της έκανε ότι πιο τραγικό περνάει από το μυαλό σας!

Μια εγγονή έκλεψε σχεδόν 300.000 δολάρια από την γιαγιά της, η οποία έπασχε από άνοια, και χρησιμοποίησε τα χρήματα για να αγοράσει ρούχα σχεδιαστών, για να μένει σε πανάκριβα ξενοδοχεία και να χρηματοδοτεί τον πολυτελή τρόπο ζωής της.

Η 38χρονη Έμιλυ, είχε μόλις 50 δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό, όταν της δόθηκε η διαχείριση της περιουσίας της 94χρονης γιαγιάς της, τον Απρίλιο του 2018.

Η μητέρα του πρώην μοντέλου, είχε φροντίσει να της αγοράσει ένα σπίτι στο Naseby, με σκοπό να απομακρυνθεί από την ζωή που έκανε στο Λονδίνο αλλά και να φροντίζει την γιαγιά της.

Μέσα στους επόμενους οκτώ μήνες η Έμιλυ, που δούλεψε παλιότερα και ως σύμβουλος της Cara Delevingne, ξόδευε απίστευτα ποσά σε ταξίδια, ξενοδοχεία και αισθητικές επεμβάσεις.

Η μητέρα της κάποια στιγμή άρχισε να υποπτεύεται, καθώς η άνεργη κόρη της έκανε μια πολυτελή ζωή. Έτσι, τηλεφώνησε στην τράπεζα και αμέσως μετά στην αστυνομία.

Τα έγγραφα από την τράπεζα από τον λογαριασμό της γιαγιάς Ροζίνα, έδειξαν ότι η κοπέλα είχε κάνει μεταφορές ύψους $300.000 με τις αιτιολογίες «λογαριασμοί», «φροντίδα» και «αποταμίευση».

Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι της τον Μάιο του 2019, βρήκαν πολυτελή προϊόντα, ρούχα υψηλής ραπτικής, παπούτσια, τσάντες και γυαλιά.

Επίσης, έδωσε 27.000 δολάρια στον πρώην της, Σαμ, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη. Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και ένα ξεκαρδιστικό ανέκδοτο με γιαγιά και εγγονή!

Μέχρι να γίνει η παρέμβαση της αστυνομίας, η εγγονή είχε «στραγγίξει» τον λογαριασμό της γιαγιάς, στον οποίο είχαν μείνει μόλις 7.000 δολάρια, όπως αναφέρθηκε στην δίκη. Η γιαγιά πέθανε πριν από λίγες ημέρες και δεν ήξερε τι ακριβώς σκάρωσε εις βάρος της η ίδια της η εγγονή.

Ο δικαστής την καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλάκισης, 150 ώρες κοινωνικής εργασίας και την παρακολούθηση προγράμματος απεξάρτησης.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share