Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα έξω από το σπίτι για να καταγράψει τις αρκούδες. Ωστόσο όταν είδε το βίντεο... πάγωσε!

Σοκαριστικό!

18 Ιανουαρίου 2020 07:12
Τοποθέτησε κρυφή κάμερα έξω από το σπίτι για να καταγράψει τις αρκούδες. Ωστόσο όταν είδε το βίντεο... πάγωσε!

Όταν ένα μέλος του WILD Foundation τοποθέτησε μια κρυφή κάμερα για να πιάσει τις αρκούδες έξω από το σπίτι της, δεν περίμενε ποτέ ότι θα δει έναν επισκέπτη άλλου τύπου. Πάγωσε όταν είδε το βίντεο.

Μετά την κρυφή κάμερα που τοποθέτησαν για να "πιάσουν" ένα σπάνιο λιοντάρι, μάθαμε για ένα παρόμοιο περιστατικό, όπου μια κοπέλα έβαλε κάμερα για να δει τις αρκούδες, αλλά την περίμενε μια έκπληξη!

Συγκεκριμένα, η Μελάνια έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο κοντά στο σπίτι της στο Colorado με την ελπίδα να πιάσει μερικές εικόνες με αρκούδες, σαν μέρος της διατριβής της πάνω στις συγκρούσεις ανθρώπων-αρπακτικών.

Την περίμενε μια έκπληξη, ωστόσο, όταν δεν εμφανίστηκαν αρκούδες, αλλά ένας... αγριόγατος. "Νόμιζα ότι ήταν ψεύτικο αρχικά, απλά πέρασε μπροστά από την παγίδα με την κάμερα, δεν το πίστευα", λέει.

Ο αγριόγατος είχε εντοπιστεί στη γειτονιά σε διάφορες φάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα. Η αντιπρόσωπος του Colorado Parks, είπε ότι οι αγριόγατοι είναι συχνοί στην περιοχή και πιθανόν το ζώο να έχει παιδιά εκεί κοντά.

"Δεν είναι ζώο που προκαλεί συγκρούσεις", είπε. "Οι άνθρωποι δεν τρομάζουν συνήθως επειδή είναι τόσο μικροί και χαριτωμένοι", είπε η Churchill. Η κοπέλα τέλος, είπε ότι δεν έπιασε αρκούδες με την κάμερα, μόνο μερικά πουλιά, σκιουράκια και ένα ελάφι. Αλλά ο αγριόγατος ήταν τέλειος, "Δεν ακούς πολλά γι’ αυτούς, έτσι έπαθα πλάκα".

Γιγάντια τίγρης εναντίον μανιασμένης αρκούδας! Επική μάχη μέχρι θανάτου!

Η κάμερα κατέγραψε την επική μάχη ανάμεσα σε μία γιγάντια τίγρη και μία μανιασμένη αρκούδα για το ποια θα κυριαρχήσει στην περιοχή.

Τι συμβαίνει όμως όταν συναντηθούν δύο υπεραρπακτικά όπως τα προαναφερθέντα; Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιο από τα δύο πίσω;

Δείτε το βίντεο:

Αυτή η αρκούδα "έκανε ντου" σε μπάρμπεκιου, έκλεψε το φαγητό και έφυγε κυρία!

Της "έσπασε" την μύτη το μπάρμπεκιου μιας οικογένειας και τελικά αυτοκαλέστηκε. Ένα απρόσκλητος επισκέπτης ήταν, λοιπόν, αυτή η αρκούδα σε μπάρμπεκιου μίας οικογένειας και για εκείνους μάλλον δεν ήταν τόσο ευχάριστη η έκπληξη!

Μια νεαρή αρκούδα τάραξε το κατά τ’ άλλα ήσυχο μεσημέρι μιας οικογένειας Αμερικανών. Την ώρα που αυτοί έκαναν μπάρμπεκιου στην αυλή του σπιτιού τους, η μυρωδιά προσέγγισε την αρκούδα που θέλησε να γευτεί και αυτή τα λαχταριστά κρέατα. Ευτυχώς αυτή η αρκούδα ήταν φιλική και όχι σαν αυτή που συνάντησε ένας άνδρας και κόντεψε να γίνει το φαγητό της!

Μόλις η αρκούδα έγινε αντιληπτή από την οικογένεια, αμέσως απομακρύνθηκαν από το μπάρμπεκιου. Μόνο ένας άνδρας προσπάθησε να την διώξει φωνάζοντάς της αλλά και ρίχνοντας σταγόνες από το ποτό που κρατούσε στα χέρια του για να την φοβίσει.

«Φύγε! Μακριά από το μπάρμπεκιου! Μη μου φας τις μπριζόλες και τις γαρίδες!», φωνάζει πανικόβλητος ο άνδρας για να προστατεύσει το φαγητό που φαίνεται να έχει στερηθεί καιρό η νεαρή πεινασμένη αρκούδα. Εκείνη, παίρνει ό,τι κρέατα και λαχανικά προλάβει για να σταματήσει την πείνα της και μετά από λίγα λεπτά φεύγει κυρία!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share