Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η κοπέλα αυτή ήταν κλεισμένη σε μια σοφίτα για 25 χρόνια...Η εικόνα της από όταν την βρήκαν θα σας τρομάξει!

Την είχε κλείσει η μητέρα της!

17 Ιανουαρίου 2020 15:47
Η κοπέλα αυτή ήταν κλεισμένη σε μια σοφίτα για 25 χρόνια...Η εικόνα της από όταν την βρήκαν θα σας τρομάξει!

Αυτή η κοπέλα βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη του κάθε ανθρώπου, όταν έμεινε κλειδωμένη σε μια σοφίτα για 25 χρόνια. Όπως είναι λογικό, η εικόνα της παραμορφώθηκε και η ιστορία της συγκινεί!

Σε μια σοφίτα μπορείς να βρεις πολλά περίεργα πράγματα, που μπορούν να σοκάρουν, αλλά δεν πάει σίγουρα στο μυαλό σας ότι μπορεί να είναι κάποιος κλειδωμένος τόσα χρόνια. H Μπλανσέ Μοννιέ γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα σε μία αστική οικογένεια της γαλλικής πόλης Poitiers, όπου ο πατέρας της ήταν ο πρύτανης του πανεπιστημίου. Ήταν ένα συνεσταλμένο παιδί και είχε πολλές ανασφάλειες στην εφηβεία της.

Δεν τα πήγαινε καλά με την μητέρα της και αντιμετώπισε διάφορες περιόδους ανορεξίας. Μέχρι τα 25, η Μπλανσέ είχε μεγαλώσει και είχε γίνει μία πολύ γοητευτική γυναίκα. Είχε ερωτευτεί παράφορα έναν δικηγόρο και τα νέα σύντομα κυκλοφόρησαν στην γειτονιά. Ωστόσο, η μητέρα της δεν τον ήθελε γιατί ήταν πολύ μεγάλος και δεν έβγαζε αρκετά χρήματα.

Η μητέρα της Μπλανσέ ήταν τόσο εκνευρισμένη που κλείδωσε την κόρη της στην σοφίτα. Αρνούνταν να την αφήσει να βγει εκτός και αν απαρνιόταν την αγάπη της για τον δικηγόρο.

Η Μπλανσέ όμως δεν άλλαζε γνώμη. Χρειάστηκε 25 χρόνια για να ελευθερωθεί. Όταν η αστυνομία έλαβε ένα ανώνυμο γράμμα που περιέγραφε την ομηρία της, αποφάσισαν να το ερευνήσουν. Αφού μπήκαν με την βία στο δωμάτιό της, σοκαρίστηκαν με αυτό που αντίκρισαν.

Το δωμάτιο ήταν πολύ σκοτεινό και η ατμόσφαιρα αποπνικτική. Η Μπλανσέ ήταν γυμνή και μαραμένη στο κρεβάτι μέσα στην βρωμιά, τα έντομα και τα σωματικά υγρά της. Επειδή φοβήθηκε, έκρυψε το κεφάλι της στα σεντόνια.

Τα παράθυρα ήταν κλειδωμένα και σφραγισμένα. Η Μπλανσέ είχε χρόνια να δει φως. Πλέον είναι 49 και ζυγίζει λιγότερο από 25 κιλά. Είχε φωνάξει πολλές φορές για βοήθεια, αλλά κανείς δεν είχε έρθει.

Η μητέρα της πέθανε λίγες μέρες μετά την δίκη. Παρόλο που η Μπλανσέ κατάφερε να πάρει λίγο βάρος, ποτέ δεν επανήλθε πλήρως. Πέθανε 12 χρόνια, μετά σε ψυχιατρική κλινική.

Δείτε στο βίντεο περισσότερα για την τρομακτική της ιστορία:

Αυτό το κορίτσι έβγαλε φωτογραφία στην ταράτσα της... Στο απέναντι μπαλκόνι όμως γίνεται κάτι πολύ ακατάλληλο!

Μια κοπέλα ποζάρει για μια φωτογραφία στην ταράτσα της. Μέχρι εδώ όλα δείχνουν μια χαρά… Αν ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά θα διαπιστώσουμε ότι το κύριο θέμα της φωτογραφίας επισκιάζεται από κάτι «πικάντικο» που συμβαίνει στο παρασκήνιο.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Twitter από τον χρήστη @PirateMulwana και φυσικά έγινε viral, αν και κάποιοι παραδέχτηκαν ότι δεν εντόπισαν τι ήταν αυτό που προκάλεσε όλη αυτή τη φασαρία.

Όπως θα διαπιστώσετε πίσω από τη νεαρή, που κάθεται σε ένα τραπέζι φορώντας τζιν σορτσάκι και ένα λευκό μπλουζάκι, είναι μια σαφής εικόνα ενός διαμερίσματος όπου ένα ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει μια ερωτική συνεύρεση.
Οι σιλουέτες του ζευγαριού διακρίνονται καθαρά στο δωμάτιο με τον χαμηλό φωτισμό σε μια καυτή στάση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share