Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Όταν ήταν μικρός όλοι τον κορόιδευαν για τα δόντια του. Τελικά πήρε την εκδίκηση του και...

Έβαλε σιδεράκια και άλλαξε!

16 Ιανουαρίου 2020 12:50
Όταν ήταν μικρός όλοι τον κορόιδευαν για τα δόντια του. Τελικά πήρε την εκδίκηση του και...

Ο Μπίλι δεν περνούσε καλά από την αρχή στο σχολείο, αφού τα άλλα παιδιά του έκαναν bullying μέχρι που έβαζε τα κλάματα λόγω των στραβών δοντιών του και του περίεργου τρόπου που περπατούσε. Τελικά η μεταμόρφωσή του, του άλλαξε την ζωή!

Πόλλα άτομα πέφτουν θύματα bullying λόγω της εμφάνισης τους, και αυτός είναι ο λόγος που αποφασίζουν να αλλάξουν, όπως και αυτή η γυναίκα που έχασε πολλά κιλά κόβοντας απλά την ζάχαρη. Ο Μπίλι έχει καρδιά λιονταριού και έχει μεγάλα όνειρα που θα ήθελε να πραγματοποιήσει μια μέρα. Γι’ αυτό, του έφεραν έναν σούπερ σταρ να τον βοηθήσει:

Αυτή η ιστορία είναι τόσο υπέροχη. Αλλά δεν είναι αυτό το τέλος. Αφού έγινε viral, ένας οδοντίατρος άφησε αυτό το σχόλιο στο βίντεο στο YouTube και έγραψε:

«Αφού είδα αυτό το βίντεο, επικοινώνησα με τους δημοσιογράφους της εκπομπής και την εταιρία μου, και θα φτιάξω τα δόντια αυτού του μικρούλη. Ναι, σαν φαν του JJ είδα το βίντεο… αλλά δουλεύω σαν οδοντίατρος και πρόσεξα αμέσως ότι ο Μπίλι χρειαζόνται ορθοδοντική θεραπεία, και η προσοχή και η καρδιά μου πήγαν γρήγορα στον Μπίλι . Ο Μπίλι θα έρθει την Παρασκευή για την πρώτη μας συνάντηση.»

Και πρόσφατα έκανε αυτή τη δημοσίευση:

«Φοράει σιδεράκια εδώ και 2 μήνες σχεδόν. Είναι πολύ χαρισματικός και νιώθει πιο σίγουρος. Μας ανέφερε κιόλας ότι έχει δύο κορίτσια (LOL). Τα πράγματα άλλαξαν για τον μικρό, προς το καλύτερο.»

Αυτή η απίθανη ιστορία δείχνει ότι μερικές φορές αυτό που χρειαζόμαστε είναι λίγη βοήθεια στη ζωή μας για να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας. Ο Μπίλι θα θυμάται τον φύλακα άγγελο του για το υπόλοιπο της ζωής του.

Η απόλυτη μεταμόρφωση: Χωρισμένη και απογοητευμένη γκριζομάλλα γυναίκα «μεταμορφώνεται» σε...! (Video)

Κομμωτής μεταμορφώνει χωρισμένη και απογοητευμένη γκριζομάλλα γυναίκα σε πανέμορφη μελαχρινή με καρέ! Επίσης, την απόλυτη μεταμόρφωση της 15ετίας έκανε ένας κομμωτής σε ένα ζευγάρι και μετά από 33 χρόνια γάμου δεν γνώρισαν ο ένας τον άλλον!

Στα 48 της χρόνια, η Heather, από το Amarillo του Τέξας, ήταν έτοιμη να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της. “Τελικά αφέθηκα για κάμποσο καιρό”, είπε, αναφερόμενη στη φυσική της εμφάνιση.

Έχοντας βαρεθεί τα γκρίζα μαλλιά της και χωρίς να ξέρει τίποτα για μακιγιάζ, η Heather ήξερε ότι χρειαζόταν κάποιου είδους αναζωογονητική αλλαγή στη ζωή της. Αποφάσισε να πάει επίσκεψη στον Christopher Hopkins, γνωστό και ως Makeover Guy, στη Μινεάπολη.

Διάσημος για τις δραστικές μεταμορφώσεις του, ο Christopher είναι εξειδικευμένος να αλλάζει ανθρώπους που έχουν χάσει κάθε ελπίδα ή δεν έχουν ιδέα πώς να κάνουν τους εαυτούς τους να φαίνονται ευπαρουσίαστοι και να τους κάνει να φαίνονται και να νιώθουν σαν εντελώς νέο άτομο.

Όταν ο Christopher ρώτησε την Heather αν υπήρχε κάτι που δεν ήθελε να δει στο νέο της makeover, απλώς του είπε ότι δεν ήθελε να φαίνεται “άσχημη”. Λοιπόν, σίγουρα δεν έπρεπε να ανησυχεί γι ‘αυτό! Ο Christopher έκοψε τα γκρίζα μαλλιά της Heather μέχρι το πηγούνι της και στη συνέχεια τα έβαψε ένα ελαφρύ χρυσό χρώμα, το οποίο φάνηκε να αφαιρεί πολλά χρόνια από την εμφάνισή της. Επίσης, της έκανε μακιγιάζ , από το μέικαπ μέχρι το ρουζ και το eyeliner, και εφαρμόζοντας μια ζεστή παλέτα χρωμάτων σκιές.

“Ήθελα πραγματικά ο Christopher να κάνει ό, τι ήταν καλύτερο, και νομίζω ότι τα κατάφερε”, είπε η Heather. “Αισθάνομαι σeξι!”

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο! Αν αυτό το makeover δεν δώσει στην Heather την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να βγει ξανά εκεί έξω, δεν ξέρουμε τι θα κάνει!

Για να δείτε το εντυπωσιακό makeover της Heather από τον Christopher, δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share