Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η σκυλίτσα είναι επίμονη, βιαστική και ανυπόμονη. Δεν σταμάτησε να κορνάρει μέχρι να επιστρέψει ο ιδιοκτήτης της!

Απολαυστικό!

15 Ιανουαρίου 2020 16:18
Αυτή η σκυλίτσα είναι επίμονη, βιαστική και ανυπόμονη. Δεν σταμάτησε να κορνάρει μέχρι να επιστρέψει ο ιδιοκτήτης της!

Ο ιδιοκτήτης αυτού του σκύλου ήταν πραγματικά ανυποψίαστος για το τι θα συνέβαινε καθώς θα άφηνε το σκύλο του για λίγο μέσα στο αυτοκίνητο. Έχουμε δει διάφορα περιστατικά με σκύλους εξίσου αστεία, όπως αυτό το σκύλο που λιποθύμησε από τη χαρά του όταν ξαναείδε την ιδιοκτήτριά του μετά από 2 χρόνια.

Αυτή η σκυλίτσα λοιπόν αποδείχθηκε πολύ ανυπόμονη αλλά και επίμονη καθώς όσο έβλεπε την ώρα να περνάει και τον ιδιοκτήτη της να καθυστερεί μεταφέρθηκε στην θέση του οδηγού και κόλλησε το μπροστινό της πόδι στην κόρνα. Ήταν αποφασισμένη να μην σταματήσει να κορνάρει μέχρι να την ακούσει ο ιδιοκτήτης της και να επιστρέψει!

Όταν ο ιδιοκτήτης της επέστρεψε γέλασε με την καρδιά του και φυσικά της άνοιξε την πόρτα για να κατέβει!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο σκύλος με το δοχείο της τροφή του. Αυτό που είδε την άφησε άφωνη!

Μια ιδιοκτήτρια έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο σκύλος της, με το δοχείο της σκυλοτροφής του. Αυτό που κατέγραψε θα σας αφήσει άφωνους.

Μετά το αφεντικό, που έβαλε κάμερα για να δείξει τι έκανε ο σκύλος του κάθε πρωί, ανακαλύψαμε μια γυναίκα, η οποία αγόρασε δοχείο σκυλοτροφής, πιστεύοντας πως με αυτό ο σκύλος της θα τρώει λιγότερο.

Έτσι, έβαλε κάμερα για να δει αν τελικά το δοχείο αυτό ανοίγει εύκολα. Ελπίζουμε να υπάρχει εγγύηση γι’ αυτό τον ισχυρισμό, γιατί η ιδιοκτήτης σίγουρα θα το επιστρέψει!

Είναι ξεκαρδιστικό πως τελικά αυτός ο σκύλος καταφέρνει με λίγη προσπάθεια να ξεκλειδώσει το δοχείο σε λιγότερο από ένα λεπτό! Δείτε το βίντεο από την κρυφή κάμερα:

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά τι έκανε ο σκύλος τους όσο έλειπαν. Όταν είδαν, τα έχασαν!

Ένας άνδρας, τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά, τι κάνει ο σκύλος τους, όσο εκείνοι λείπουν σε διακοπές.

Συγκεκριμένα, όταν οι ιδιοκτήτες του σκυλιού με το όνομα Skylar, πήγαν διακοπές, άφησαν τον Τζέιμς υπεύθυνο για τη φροντίδα του.

Ο Τζέιμς κινηματογράφησε τη Skylar, για να βλέπει τι κάνει μέσα στο σπίτι, όπως έκανε και ένας ιδιοκτήτης, ο οποίος έπαθε πλάκα όταν είδε τι κάνει ο σκύλος του πάνω στο κρεβάτι.

Ο Τζέιμς ονόμασε το βίντεο "ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου" και το έστειλε στους ιδιοκτήτες. Δείτε το:

Σκύλος κάνει τον αδέσποτο. Μόλις μάθετε τον λόγο θα κλάψετε από τα γέλια!

Ένας σκύλος κάνει κάθε βράδυ τον αδέσποτο για έναν απίστευτο λόγο! Θα δακρύσετε από τα γέλια όταν μάθετε!

Μετά τον τεμπέλη σκύλο που δεν σηκωνόταν από το πάρκο, τώρα έχουμε μια σκυλίτσα η οποία εθίστηκε στα... burger. Συγκεκριμένα, μια σκυλίτσα έφαγε για πρώτη φορά burger. Από τότε κάθε βράδυ φεύγει από το σπίτι της και παριστάνει το αδέσποτο έξω από ένα fast food για να φάει τζάμπα.

Η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας, πήγε έξω από το σημείο για να κάνει μια ανάρτηση στο Facebook.

Απελπισμένη έγραψε "Αν δείτε τη σκυλίτσα μου σταματήστε να ταΐζετε τον χοντρό πισινό της, γιατί δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και πηγαίνει συνέχεια στο μαγαζί και στήνεται με τις ώρες εκεί τα βράδια. Δεν είναι αδέσποτη. Απλά παριστάνει την αδέσποτη για να την ταΐζετε με τα burgers σας".

Η ιδιοκτήτρια μάλιστα απαθανάτισε τη σκηνή όπου κατευθύνεται με το αυτοκίνητό της για να την παραλάβει. Και βλέπουμε τη θλίψη της σκυλίτσας στο πρόσωπό της… Φυσικά, όλη η ιστορία έγινε vira!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share