Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Πατέρας ανεβάζει φωτογραφία από την κόρη του - Αν την παρατηρήσετε όμως καλύτερα, υπάρχει κάτι πολύ ανησυχητικό πέρα από τη γκριμάτσα της!

Απίστευτο!

15 Ιανουαρίου 2020 15:33
Πατέρας ανεβάζει φωτογραφία από την κόρη του - Αν την παρατηρήσετε όμως καλύτερα, υπάρχει κάτι πολύ ανησυχητικό πέρα από τη γκριμάτσα της!

Πατέρας ανεβάζει φωτογραφία από την κόρη του! Αν την παρατηρήσετε όμως καλύτερα, υπάρχει κάτι πολύ ανησυχητικό πέρα από τη γκριμάτσα της!

Ο χρήστης του Reddit, B3RTO, πρόσφατε ανάρτησε μία φωτογραφία της γυναίκας του να…
κρατάει τη νεογέννητη κόρη του, στην οποία φαίνονται ξεκάθαρα τα συναισθήματα της για το πρώτο της μπάνιο.

“Το πρώτο μπάνιο της κόρης μου δεν πήγε και πολύ καλά.»Κάποιοι είχαν ξετρελαθεί από το εκφραστικό βλέμμα που έχει πάρει…Δείτε άλλη μια συγκινητική ιστορία με έναν παππού λίγο πριν πεθάνει!

Και ο πατέρας είχε δίκιο… Δεν της άρεσε καθόλου.Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο επεσήμανε αυτό που οι άλλοι δεν πρόσεξαν:

«Είναι τα μάτια της λίγο κίτρινα; Όλη η φωτογραφία είναι κάπως κίτρινη. Ίσως να μην είναι τίποτα, αλλά καλύτερο θα ήταν να κάνει μερικές εξετάσεις.»

Αυτό το σχόλιο προέρχεται από μία ‘παρανοϊκή’ παιδίατρο.

Πατέρας ανεβάζει φωτογραφία

Σύμφωνα με ειδικούς, η υπερχολερυθριναιμία είναι μία συνηθισμένη ασθένεια σε νεογέννητα. Μπορεί να συμβεί ακόμα και στο 60& των νεογέννητων. Φαίνεται από το κίτρινο χρώμα στο δέρμα και στα μάτια του μωρού, συνήθως στις 3-7 πρώτες μέρες της ζωής του. Άλλα συμπτώματα είναι μόλυνση, κακή διατροφή, μελανιές ή εσωτερική αιμορραγία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, χαμηλή θερμοκρασία σώματος και υπερβολικό κλάμα.

Ο πατέρας της μικρής ωστόσο, ήταν ήδη ενημερωμένος για το θέμα και καθησυχάζει την παιδίατρο:

“Εάν δεν έχει περάσει μέχρι την επόμενη βδομάδα, την πάμε για μαύρισμα.»

Τι εννοεί όμως; Μία πολύ συνηθισμένη θεραπεία για νεογνά, είναι η φωτοθεραπεία.

Το μικρό κορίτσι είναι τυχερό να έχει τέτοιους γονείς που νοιάζονται για την υγεία της. Συγχαρητήρια πατέρα!Σκύλος λιποθυμάει από την χαρά του όταν γύρισε σπίτι η ιδιοκτήτριά του μετά από 2 χρόνια – Ό,τι πιο γλυκό είδαμε

Σκύλος λιποθυμάει από την χαρά του όταν γύρισε σπίτι η ιδιοκτήτριά του μετά από 2 χρόνια – Ό,τι πιο γλυκό είδαμε

Η Ρεμπέκα Σβετίνα και η Κέισι ήταν φίλες για σχεδόν 9 χρόνια, παρότι η σχέση τους ήταν πολλές φορές από απόσταση. Όλοι μας ξέρουμε πως τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και μας το επιβεβαιώνουν κάθε μέρα με τις πράξεις αγάπης που μας δείχνουν!

Όταν η Ρεμπέκα πήγε στο πανεπιστήμιο η Κέισι ήταν ακόμα ένα μικρό κουταβάκι. Στις διακοπές από το πανεπιστήμιο η Ρεμπέκα πήγαινε πάντοτε στο πατρικό της όπου την περίμενε η Κέισι.

Εντούτοις, η Ρεμπέκα δεν συνήθιζε να λείπει πολύ από το σπίτι της όπως όταν αποφάσισε να πάει για αρκετό καιρό ένα ταξίδι στην Σλοβενία το 2008.

Η κοπέλα γύρισε σπίτι της 2 χρόνια αργότερα και η Κέισι ήταν τρισευτυχισμένη που την ξαναέβλεπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η οικογένειά της ήταν πολύ χαρούμενη που την ξαναέβλεπε, αλλά σίγουρα την παράσταση έκλεψε το μικρό τους σκυλάκι.

Όταν η Κέισι δεν μπορούσε να φωνάξει άλλο, έπεσε στο πάτωμα γεμάτη από χαρά που η φίλη της είχε γυρίσει.

Κάποια στιγμή ακούγεται να λέει ο άντρας της Ρεμπέκα “Είναι καλά ο σκύλος;”

Τελικά, η Κέισι ήταν καλά αλλά αποφάσισαν να την πάνε στον κτηνίατρο για παν ενδεχόμενο.

Το βίντεο με την υποδοχή και την χαρά της Κέισι έγινε ανάρπαστο.

Η Ρεμπέκα και ο σύζυγός της αποφάσισαν να κάνουν μια γιορτή προκειμένου να γιορτάσουν τον γάμο τους και κατόπιν να χαλαρώσουν πηγαίνοντας βόλτες και βλέποντας τα αξιοθέατα της περιοχής.

Ωστόσο, αντί για αυτό έπρεπε να διαλέξουν σε ποιο Μέσο θα έδιναν συνέντευξη για την αντίδραση του σκύλου τους αφού όλα τα Μέσα ήθελαν να τους πάρουν συνέντευξη.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share