Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

10χρονο αγόρι μετατρέπεται σε φίδι! Η σπάνια ασθένεια που προκαλεί τρόμο! (photo)

Ανατριχιαστικό!

14 Ιανουαρίου 2020 19:44
10χρονο αγόρι μετατρέπεται σε φίδι! Η σπάνια ασθένεια που προκαλεί τρόμο! (photo)

Σοκάρει η εικόνα ενός 10χρονου αγοριού το οποίο μετατρέπεται σε φίδι λόγω μίας σπάνιας ασθένειας! Από εξίσου σπάνια ασθένεια πάσχει ένας άνδρας, ο οποίος μεταμορφώνεται σε ελέφαντα!

Ο λόγος για τον μικρό Ινδό, Τζαγκανάθ, ο οποίος σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail - πάσχει από φυλλοειδή ιχθύωση, μια ανίατη ασθένεια κατά την οποία το δέρμα δεν αποβάλλει τα νεκρά του κύτταρα.

Στο χωριό οι άνθρωποι τον φοβούνται και δεν τον πλησιάζουν ενώ του έχουν βγάλει το όνομα «παιδί - φίδι».

Άναυδη η επιστημονική κοινότητα: Η σπάνια ασθένεια που πάσχει 2χρονο κοριτσάκι!

Άναυδη είναι η επιστημονική κοινότητα καθώς 2χρονο κοριτσάκι είναι το μοναδικό άτομο στον κόσμο που ζει με μία σπάνια γενετική ασθένεια που επιταχύνει τη γήρανση των κυττάρων της. Παράλληλα, σοκ προκαλεί η ιστορία του αγοριού που έζησε μέσα σε μία αποστειρωμένη φούσκα, λόγω μιας σπάνιας ασθένειας!

Το κορίτσι πάσχει από ακρογναθική δυσπλασία (mandibuloacral dysplasia- MAD). Η ακρογναθική δυσπλασία χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, από βραχυσωμία, ανωμαλίες στο κρανίο και το πρόσωπο, σκελετικές ανωμαλίες, δυσκαμψία των αρθρώσεων, δερματικές αλλοιώσεις και ενίοτε πρόωρη γήρανση (λέπτυνση του δέρματος, αραιά μαλλιά και δυσπλασία στα νύχια).

Η γονείς της, Stacey Kilpatrick και Kyle Screaton, μίλησαν στο BBC για τη ζωή της Isla και τόνισαν ότι σκέφτονται να κινηθούν νομικά κατά του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν. Όπως είπαν η μικρή είναι επιρρεπής σε παθήσεις της καρδιάς και διαβήτη.

«Δεν υπάρχει κάποιο δίκτυο υποστήριξης» είπε η μητέρα της. Μάλιστα ανέφερε ότι η ασθένεια της μικρής είναι τόσο σπάνια που οι γιατροί το μόνο που τους είπαν είναι να αρχίσουν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για τη MAD στο Google!

«Πρέπει να είσαι μαζί της 24 ώρες το 24ωρο» είπε η μητέρα της, που παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να βρίσκεται στο πλευρό της 2χρονης. «Η Isla δεν μιλάει, δεν κάνει λεκτικούς θορύβους και έτσι κατά τη διάρκεια της νύχτας πρέπει η καρδιά της να είναι συνδεδεμένη με ένα μηχάνημα, ώστε να ξέρουμε πότε στρεσάρεται» είπε η γυναίκα.

Η μικρή έχει τραχειοστομία καθώς κάθε φορά που κάτι της προκαλούσε ταραχή η γλώσσα της έκλεινε τους αεραγωγούς της και αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να μην πεθάνει από ασφυξία.

16χρονη έχει δέρμα 60χρονης! Η σπάνια ασθένεια που προκαλεί σοκ! (Video)

Συγκίνηση στην Κίνα για την περιπέτεια υγείας μιας 16χρονης με το δέρμα της να μοιάζει με αυτό μιας 60χρονης, λόγω μίας σπάνιας ασθένειας. Παράλληλα, σοκ προκαλεί η ιστορία του αγοριού που έζησε μέσα σε μία αποστειρωμένη φούσκα, λόγω μιας σπάνιας ασθένειας!

Η ανήλικη υποβλήθηκε σε μια πρωτοποριακή επέμβαση!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share