Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλε το τζιν παντελόνι της στην κατάψυξη! Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Απίστευτο!

14 Ιανουαρίου 2020 16:57
Έβαλε το τζιν παντελόνι της στην κατάψυξη! Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Τα τζιν παντελόνια είναι ένα ρούχο που φοράμε σχεδόν καθημερινά γι' αυτό και κάποια στιγμή τείνουν να χάνουν τη φόρμα τους, να μην εφαρμόζουν όπως άλλοτε ή να ξεθωριάζουν. Το Athensmagazine.gr αφού σας έδειξε πώς να πλένετε σωστά τα αγαπημένα σας πουλόβερ θα σας δείξει ένα κόλπο για να διατηρήσετε τα τζιν σας σαν καινούρια!

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να τα βάλετε στην κατάψυξη! Ναι, καλά διαβάσατε, στην κατάψυξη!

Ο λόγος που το τζιν αρχίζει να μυρίζει αφού φορεθεί για μια στιγμή είναι επειδή τα βακτήρια μεταφέρονται από το δέρμα στο παντελόνι. Η πλειοψηφία αυτών των βακτηρίων μπορεί να σκοτωθεί από την χαμηλή θερμοκρασία στον καταψύκτη σας, καθώς και να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές που προκαλούν.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τζιν σας στην κατάψυξη πριν πάτε για ύπνο. Το τζιν αρχίζει να απλώνει με την πάροδο του χρόνου, αλλά αν θέλετε να δώσετε στο τζιν σας το σχήμα του πίσω, γυρίστε απλά το μέσα προς τα έξω και ρίξτε το στο στεγνωτήριο για 20 λεπτά περίπου.

Βάλτε κομματάκια λεμονιού στην κατάψυξη και αφήστε τα για μια εβδομάδα... το αποτέλεσμα εκπληκτικό!

Θέλετε να μάθετε ένα περίεργο αλλά τελείως χρήσιμο κόλπο για τα λεμόνια που σας περισσεύουν; Κόψτε σε κομμάτια ένα λεμόνι και βάλτε το στην κατάψυξη! Αν τα αφήσετε για μια εβδομάδα και παραπάνω το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Τα λεμόνια είναι από τα πιο θρεπτικά και ωφέλιμα τρόφιμα. Συμβάλλουν στην υγεία και προλαμβάνουν πολλές ασθένειες. Περιέχουν ένα μοναδικό συστατικό, τα λεμονοειδή, τα οποία προλαμβάνουν αποτελεσματικά τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων, ειδικά του καρκίνου του μαστού. Κάθε μεσημέρι έπινε λεμόνι. Λίγες μέρες μετά κατάλαβε ότι...

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι έχει θετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα και συνιστάται η συχνή κατανάλωση τους. Ωστόσο, λίγοι ξέρουν ότι η φλούδα του λεμονιού είναι η πιο πλούσια πηγή των βιταμινών και των θρεπτικών συστατικών του.

Πέρα από τις ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες της, η φλούδα του λεμονιού αποτοξινώνει το σώμα και το προστατεύει από βακτήρια, μύκητες, παράσιτα και σκουλήκια.

Θα σας αποκαλύψουμε έναν απλό αλλά νόστιμο τρόπο να καταναλώσετε αυτό το ευεργετικό φρούτο – καταψύχοντας το. Πρέπει πρώτα να πλύνετε τα λεμόνια καλά και μετά να τα βάλετε στην κατάψυξη, ή για να επιταχύνετε την διαδικασία, μπορείτε πρώτα να τα κόψετε σε μικρά κομμάτια και να τα καταψύξετε στην συνέχεια.

Όταν τα λεμόνια παγώσουν πλήρως, τρίψτε τα και προσθέστε τα στο επιδόρπιο, στο παγωτό, το smoothie ή την σαλάτα σας. Έτσι θα εμπλουτίσετε την γεύση του φαγητού σας και θα επωφεληθείτε από τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Γιατί πρέπει να βάλετε ένα κέρμα στη κατάψυξη πριν φύγετε για διακοπές;

Αν φύγετε διακοπές και αφήσετε φαγώσιμα στην κατάψυξη δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το αν έγινε κάποια διακοπή ρεύματος κατά τη διάρκεια της απουσία σας. Σε αυτή την περίπτωση τα τρόφιμα ήδη έχουν υποστεί αλλοίωση, οπότε είναι βλαβερά για την υγεία μας.

Για τον λόγο αυτόν, λοιπόν, υπάρχει το κόλπο με το κέρμα.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αν έχεις αυτό το κέρμα των 2 ευρώ, αξίζει 80.000!

– Βάζετε σε ένα ταπεράκι νερό και περιμένετε να παγώσει

– Όταν παγώσει βάζετε πάνω από τον πάγο που σχηματίστηκε ένα κέρμα

Όταν επιστρέψετε από τις διακοπές, ανοίξτε την κατάψυξη και αν το κέρμα είναι στη θέση που το αφήσατε, τότε μπορείτε να καταναλώσετε άφοβα τα φαγώσιμα.

Αν, αντιθέτως, διαπιστώσετε πως το κέρμα είναι στον πάτο, τότε, καλύτερα θα ήταν να μην καταναλώσετε τα τρόφιμα.

Πήρε μια σακούλα κι έριξε μέσα χυμό λεμονιού και κέρματα. Το αποτέλεσμα θα σας σώσει από...

Πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε τι έγινε όταν μέσα σε μια σακούλα έριξε χυμό λεμονιού και κέρματα... Δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Έβαλε ένα μπολ νερό με λεμόνι στον φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό που συμβαίνει έπειτα μας αφήνει άφωνους...

Το πιο έξυπνο και αποτελεσματικό κόλπο που θα το κάνετε αμέσως, για να ηρεμήσετε από τα κουνούπια (που ναι, υπάρχουν ακόμα) και άλλα έντομα που κάνουν την παρουσία τους στο σπίτι σας.

Θα χρειαστείτε μόνο μια σακούλα, νερό, χυμό μοσχολέμονου και μερικά κέρματα...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share